Jan Cemper

Pevnost Evropa: Napadání redaktora, napadení autonomního centra i střílení plynovkou.

6. 02. 2016 22:59:16
Dnes se opět ukázalo, že větší hrozba pro Čechy než Islám jsou někdy samotní "slušní Češi". Své si dnes užili redaktoři České rozhlasu nebo České televize, v autonomním centru Klinika i jinde.

Na demonstraci Adama B. Bartoše pro změnu někdo použil střelnou zbraň.

"Dneska se nám na Hradčanském náměstí snažili dobýt do přenosového vozu někteří demonstranti. Třískali do oken a rvali za dveře. Jednomu se to dokonce podařilo a sahal po technice. Další nás odpojili od elektrocentrály," píše redaktor Českého rozhlasu Filip Titlbach. O kus dále byl zase napadán redaktor České televize.

Skupinka asi 20 zakuklenců se pak pokusila napadnout s tyčemi a kameny v ruce antifašistickou demonstraci. Když se jim to nepadařilo, šli si účty vyřít do Autonomního centra Klinika. V sobotu večer obdržela policie hlášení o útoku na centrum Klinika v Jeseniově ulici. „Zhruba dvacet maskovaných osob vhodilo do objektu několik zápalných lahví a následně z místa uteklo,“ uvedla mluvčí pražské policie Iveta Martínková.

Jiný mladý muž pak svou radost z projevu Adama B. Bartoše projevoval střílením do vzduchu plynovou pistolí. Policie ho musela zadržet. Naštěstí se nikomu nic nestalo. Ačkoliv to vypadá jako malichernost, plynová zbraň je schopná i zabíjet. Video Idnes zde.

Autor: Jan Cemper | karma: 24.97 | přečteno: 2789 ×
Poslední články autora