Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zvláštní je jedna věc, autore. Jak vy a vám podobní přetváříte krásná a velká slova na nechutný, odporný balast. Aktivista, nádherné slovo to bylo ještě před pár lety. Dnes mi automaticky naskočí pomatenec. Lidská práva, co může být krásnějšího. Dnes se tak označuje systematické vyžírkovství. Rovné příležitosti, to přece označovalo elementární zásady spravedlnosti. Dnes se mi vybaví smečka uřvaných a zakompexovaných "válečnic". Co vás k tomu vede, to ví jen Bůh.

6 0
možnosti

P54e40t31r 41Š31v72e98c

19. 6. 2013 11:24

XPane Cemper, Vaše naivita je hodně velká......já bych Vás z ní vyléčil ihned:-P:-P:-P

2 0
možnosti

T23o90m40a11s 90P85i31l79n26y

19. 6. 2013 10:47

Na dalnici se vytvori velka kolona. Chlapek v ni stoji asi pul hodiny a pak se rozhodne, ze se pujde podivat, co se deje. Potka chlapka, jak jde proti nemu a pta se:

"Co se to tam deje?"

On odpovi: "Ale, cikanska rodina zabarikaadovala dalnici a pry dokud nedostanou milion, tak se upali. No a tak tu delam sbirku."

"Aha, a kolik jste uz vybral?"

"No, mam 10 zapalovacu a 30 litru benzinu!" ;-D

Taky reseni nemyslite? ;-)

1 0
možnosti

I25r45e68n27a 44H43r10u80b76á

19. 6. 2013 10:19

Proč není problém třeba s Vietnamcema? A ti to mají podstatně těžší.

3 0
možnosti
Foto

J42a72n 79C83e23m56p98e73r

19. 6. 2013 14:53

Protože se těm činům nepřikládá takový důraz? Pak by člověk zjistil, že nejvíc trestné činnosti páchají překvapivě Češi.

0 2
možnosti
Foto

Každý má pomocnou ruku k dispozici......na konci své paže. Stát nesmí suplovat osobní odpovědnost občana. Má se starat o bezpečnost, vymahatelnost zákona případně veřejnou infrastrukturu.

Rómy nevzdělá stát, ale Rómové....až to pochopí oni i stát, bude po problému. Nic jiného jim totiž nezbyde. Stát by měl jen zakázat zpoplatnění výběru kovového šrotu pro fyzické osoby, právnické kontrolovat a některé artikly (dopravní značky značky, mříže kanálů) vykupovat jen s dokladem o vlastnictví.

6 0
možnosti
Foto

Hledejme řešení - pěkná blbost. Proč bychom měli hledat řešení jen my, když druhá strana pro to řešení nechce a ani nemá zájem hnout ani malíčkem a současný stav jim vyhovuje? Nebo spíš by chtěli ještě větší výhody v jejich prospěch. Zkuste apelovat na druhou stranu, schválně jak uspějete! A nemyslím tím zřizování další a další organizace na řešení, která nic nevyřeší, jen se v ní utopí další spousty zbytečných peněz.

7 0
možnosti

;-D vy jste roztomiloučký.

Takže aktivista hnutí occupy jo? Takže jste příznivcem, či dokonce hlásáte teze o obecném blahu a nové společnosti, že?

5 0
možnosti
Foto

To, co tu píšete, už tady dávno bylo, ale neosvědčilo se...

6 0
možnosti

Zvyšovat minimální mzdu? 8-o Na kolik? Na 20 tisíc? Nebo ještě víc? Pokud chcete cikány motivovat k práci (což je krásný idealismus člověka, který o cikánské mentalitě neví vůbec nic a dívá se na problém pohledem evropana), tak snižte nebo zcela zrušte sociální dávky a nezvyšujte nezaměstnanost zvyšováním minimální mzdy - tím nepomůžete ani cikánům ani majoritě.

5 0
možnosti

PS: Jedna cikánská lidová písnička hovoří to tom, že mladík má dilema zda umřít hladem anebo jít pracovat. Jak si myslíte, že ten příběh dopadl?

2 0
možnosti

zadne nasili netreba ... zcela postacuje drzet se osvedceneho hesla "kazdy sam za sebe, kazdy sam za svoje, a pokud uz nahodou nekdo za cizi, pak VYHRADNE s vyslovnym souhlasem toho, kdo celou tuhle srandistiku tak nejak plati" ... akorat nejruznejsi pseudohumaniste a etnobyznysmeni u podobnych navrhu jeci, jako kdyby je pichali vidlickou do oka.

6 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.