Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IF

Jen technická - fašouni nejsou náckové. Je to sice na první pohled podobná svoloč, ale určitě ne stejná. A to, že si náckové z DSSS na cikánském problému přihřejí polívčičku se čekat dalo, ale s reálnou situací to nemá nic společného.

1 0
možnosti
JR

J49a15n 96R81á40ž

23. 6. 2013 13:04

Pane Cemper, máte štěstí, ze cikánskou problematiku uchopili vážně jen trotlové s DSSS. Ti opravdu nezískají víc, jak Vámi avízovaných 1% voličů. Jakmile však Cikánský problém vsune do  svého volebního programu strana,, která se chce opravdu dostat do Parlamentu se širým,inteligentně pojatou politickou vizí, budete to mít spolu se všemi procikánskými neziskovkami velmi špatné. Hesla Čechy Čechům jsou stupidní a nadchnou jen tupce. Ale s programovým heslem "Stop příživníkům" a v programu podrobně popsaným způsobem  jak tvrdými represemi proti cikánským násilníkům bránit majoritu, spolu se zrušením veškerých(!!!) sociálních podpor všem,kdo se programově vyhýbají odpovědnosti za svojí obživu, bude mít dobře vedená strana podporu daleko větší. A podpora zavedení trestních sankcí pro zanedbání výchovy dětí pro ty,kteří neposílaji děti do škol, včetně snížení hranice trestnosti u majetkových deliktů a zpřísnění trestů pro recividisty, zaujme tolik lidí,ze volební výsledek takové strany Vás zbaví iluzí, že Cikánská problematika je pro voliče okrajová.

5 0
možnosti
Foto

Mám dotaz...s "prověřeným" Romem si klidně sednu k jednomu stolu i v hospůdce....vidím-li ale neznámého Roma, sednu si do opačného kouta či raději rovnou změním lokál. Na chodníku přejdu na druhou stranu....jsem taky zlý rasistický exterémista?;-)

3 0
možnosti
MR

Jo,to sledujem,jak se cikáni přizpůsobili..............

2 0
možnosti
AS

jako ok, vsechno hezky, ale nejak jsem si nevsimnul, ze byste tam napsal, jak tuhle situaci VYRESIT, aniz bychom je museli vystehovat nekam do r...

0 0
možnosti

Jednou otočíš jako každá poplatná korouhvička.:-P

1 0
možnosti
Foto

Kdybyste si dával pozor aspoň na tu gramatiku: "...V krátkosti sem se tedy pokusil vysvětlit..."

3 0
možnosti
LN

...pane cempere....vy máte evidentní radost že se díku trucakci duchcovských podřilo vyvolat pořádnej bordel.....jste nemocný.....a měl byste se léčit....

8 0
možnosti
Foto

J33a16n 11C13e74m86p21e49r

22. 6. 2013 17:40

Ne nemám radost. Ale ukázalo se opět jak "běžný" občané jsou schopní útočit na policisty kameny ačkoliv jim nic nedělají a na druhé straně probíhá nenásilná akce plná zábavy. :-( Naštěstí DSSS těmto pochodům dělá takovou reklamu, že nikdo kdo má trochu rozum se jich příště neúčastní.

0 8
možnosti
MD

Jako naborar 'delniku' se nevedete vubec spatne. Nutno uznat, ze jste mimoradny talent.

Klobouk dolu.

7 0
možnosti
Foto

J62a87n 94C60e83m68p94e61r

22. 6. 2013 17:09

Náborář dělníků :-):-):-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS