Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Super článek, zkusím účast na poslední chvíli zvážit...;-)

0 0
možnosti
Foto

proti bčemu budete protestovat příště???

1 0
možnosti

My jsme doma měli vždycky prasátka. Takže zabíjačka byla třikrát do roka. Všichni se na to těšili a prasátko tloustlo. Pak přišel den D. Prasátko vystrčilo rypáček z chlívku a radostně zakvičelo. Pak dostalo ránu pistoli, svalilo se na správný bok a zkušeným řezem mu bylo proříznuto srdce. Pak se chytala krev, aby bylo na jelítka a na prdelačku. Po té se prasátko přesunulo do necek, aby prošlo očistou. O tu se postarala horká voda, kalafuna a řetězy. Po koupeli se prořízly zadní nožky za šlachama a prástko se pověsilo. Pak řezník udělal patřičné řezy a šlo se čistit vnitřnosti a střeva. Zvláště dobře tlusté a tenké střevo na jelítka a jaterničky a žaludek na tlačenku. Tím končím, protože jsem dostal hlad a jdu si otevřít skleničku zavařených domácích klobásek.:-P

5 0
možnosti

Existuje nějaké téma, u kterého byste neměl tyhle svoje žrádelní představy? ;-)

4 0
možnosti

Díky za info. Příjdu. Rád si prohlížím býky, prasátka a představuji si co z které části jejich těla bych v kuchyni upravil. Neznám lepší pochoutku, než je vysoký roštěnec, líčka, brzlík, bůček, panenka, svíšková, šála apod.R^

4 0
možnosti

svíčková. Já už tak chuťově slintám, že při psaní šišlámV

3 0
možnosti

Tak ho nechte, nevidite, ze je to blazen ?

7 0
možnosti
Foto

autor je buď fake...nebo pacient s připojením;-D Ať žijou steaky, mléko a strdí (amatérsky zapomněl zmínit vylupování včelích úlů);-)

6 0
možnosti

Máte pocit, že tušíte, co to je hospodářské zvíře a k čemu slouží?

7 0
možnosti

D83a49v47i70d 86U74r13b38a52n

24. 6. 2013 15:17

Ja si myslim, ze hospodarske zvire je predevsim zvire - zivy tvor, ktery by mel zit. To, ze mu lide dali nalepku "jidlo" jeste neznamena, ze je to spravne. Ale lide berou radi pravo do vlastnich rukou, zejmena pokud pred nimi stoji slabsi souper :)

0 1
možnosti

Trhy a výstavy hospodářských zvířat se konají snad už tisíce let, a najednou vám to vadí? 8-o

6 0
možnosti

Pokud se porozhlédnete v jeho blogu, tak Vás možná také napadne otázka, co vlastně autorovi nevadí ;-)

6 0
možnosti
Foto

Jsme dominantní druh a vrchol potravinového řetězce. Tak to naštěstí je.

3 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.