Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

Setkání s občany 9. 7. 2013 - České Budějovice:

http://www.youtube.com/watch?v=AWrKJUAm4Bc

1 0
možnosti
PM

P37e22t44r 85M33a96r67e64š

10. 7. 2013 12:32

Mě by Romea nejvíc oslovila, kdyby přestala tahat peníze z našich peněženek! a to v textu nikde nevidím. je to jen partička profesionálních Romů. Udělali si z romské otázky kšeft a jen situaci zhoršují: Te´d s ebojí, že jim ten kšeft skončí...RvRvRvRv

6 1
možnosti
PK

;-D ;-D jen houšť a větší kapky, však vy tu majoritu vytáhnete do ulic nakonec v pořádným počtu R^

13 1
možnosti
BT

mě se líbí tahle věta kterou jste napsal, cituji:" A vás využívají ke svým cílům a účelům. Manipulují vaší nespokojeností s děním v naší zemi. Manipulují i s tím, že se záležitosti týkající se vzájemného soužití - sociálního bydlení, ghetta, nezaměstnanost atd. dlouhodobě neřeší. " nemyslíte že by se dala použít i na ty různé organizace co "pomáhají " cikánům

7 1
možnosti
MK

Typická cigánština. Nejdříve vyprovokují střety, dělají bordel a pak se staví do role obětí.Rv

18 1
možnosti
Foto

neznam rasistictejsi stranky nez romea.cz, ale bila svine je asi politicky korektni vyraz, kdo se v tom ma dneska vubec vyznat zeano.. ;-€

11 1
možnosti
Foto

běžné oslovení, kdo by za tím co hledal, že ......

6 1
možnosti
MR

Počkejte až to bouchne v jiné zemi. Nedávno Francie deportovala Rumunské cikány zpět. My si zahráváme ohněm a tímto dáváme do rukou moc lidem, jež ji neumí užít jen zneužít. Pokud se bude takto přistupovat k určité části cikánského etnika, tak je jednak stáhneme do bludného kruhu kde budou automaticky očekávat že bude o ně postaráno a že si mohou dovolit vše a nenést žádné důsledky. Jednak vytvoříme frustraci v majoritní většině naší populace. Je to jako dětem bránit chodit jen proto že si natlučou ... .Dnes je mnoho vyvolených a málo povolaných. Tato doba přináší zajímavý posthumanistický jev, lidi jež se snaží pomáhat ostatním aniž by se seznali s celým stavem a jeho historii. Vlastně dělají to co dělali ideologové a jejich izmy, jen je to zde v rafinovanější formě. Nejdřív musím společnosti přispět, naučit se od ní a pak mohu být jejím partnerem a i kecat ji do života ... . Posthumanistické rychlokvašky nepotřebujeme !! Pomoc me těm jež žijí jako my, tím že je přestaneme házet do jednoho pytle s ostatními skupinami. Zde  to bude mít smysl ... .

3 1
možnosti
SB

POctivě jsem se snažil ten dopis přečíst, ale nešlo to. Nic neříkající prázdné a tisíckrát omleté fráze, přičemž každý soudný člověk zná pravá stav věcí a ví, že problém je problémem, i když ho zabalíme do pláště krasořečnění.

Ale svůj skutečný cíl tento dopis naplnil. Zase nějaká instituce o sobě dala vědět a dostane prachy z dotací, tedy z daní nás všech, na svou předstíranou činnost, které v reálu je však nicneděláním.

20 1
možnosti
RP

prázdné, ale sypou evidentně. Do čeho jiného se sype peníze dvacet let bez jediného výsledku? Když tedy nepovažujeme za přínosný výsledek zhoršující se situaci...

4 1
možnosti
MD

Mnohe naznacuje, ze se ani tak nebojite vyraznejsich projevu nesouhlasu se stavem věci(zde nazyvano extremisty a extremismem), jako nechuti siroke verejnosti prijimat stav kolem romske casti jako nutne zlo, které je nutno jenom pasivne prijimat.

Opravnene a po zasluze. Je nejvyšší cas, aby siroka veřejnost vyjádřila svůj nesouhlas s pokrivenym stavem věci a zastala se tech, kteří jsou proti projevum romske netolerance vuci nim soucasne bezbranni.

3 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.