Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Proc me osobne vadi halal? Nejde mi ani tak o porazku zvirete, protoze my se svymi koncentraky=velkochovy mame nejmene co mluvit o tyrani zvirete. Jenze kazdy clovek, ktery baziruje na tom, aby zvire bylo zabito dle halal porazky (stejne tak se zabiji valecni zajatci, neverici a ostatni verbez), ktera mela smysl mozna nekdy tak pred 1000 lety, a kdo baziruje na to, aby zena chodila v hidzabu (kdyz zahalovani zen je zmineno jen na dvou, trech mistech) tak ten prece musi uznavat i dalsi "hezke" veci. A tedy me, moji rodinu, moji kulturu, povazovat za kafirskou, satanskou a nutnou vymiceni! Proc mam tolerovat pozadavky skupiny lidi, ktera me nenavidi?!

2 0
možnosti

Pokud někdo nechce přistoupit na zvyky a kulturu země do které přijde, pak by měl zůstat a žít doma.

2 0
možnosti
MK

Drahý autore....islamofobie je blbost. Fobie je totiž strach z neznámého, ale islám je znám 1600 let jako agresivní a nenávistný náboženský směr. 

Mám kamarádku, velkou obdivovatelku Israele, která stejně jako proti Halal zabíjení zvířat bojuje i proti Koscher zabíjení zvířat.

Jinak v té vaší poznámce v diskusi o milionech zabitých v křížových válkách.

Křížové války byly apriory obrana proti islámské agresi, která začala teměř pět set roků před první křížovou výpravou a začaly na žádost byzantského císaře o pomoc proti muslimům. Možná byste si měl přečíst spisy Sofronia Jeruzalemského o tom, jak vojska Ummajovců vylidnila oblast kolem Jeruzaléma (vyvraždila) , stejně jako pod dobytí Jeruzaléma skoro vyvraždila toto město. Nebo jak se v sedmém a osmém století islámská vojska chovali v Italii, severní Africe, Španělsku. 

Nebýt křížových výprav, tak dnes je Evropa islámská, ale co vám vykládat, že?

6 0
možnosti
Foto

J44a22n 77C32e32m20p50e54r

7. 10. 2013 15:05

A myslíte, že mezi muslimy nejsou lidé bojující proti Halal?

0 0
možnosti
Foto

V45í52t 37H23a93s25s36a95n

7. 10. 2013 11:10

K tomu není co dodat, velmi dobře napsanej článek, karma!R^                                 VH

0 1
možnosti
PK

;-D;-D;-D umíš pobavit ...

1 0
možnosti
DM

Pane autore, nevim, jak u ostatnich, ale u me se jednoznacne jedna o kombinaci fobie (strachu) a nenavisti k islamu. To je dano mym naprosto prirozenym pudem sebezachovy. Nebudu prece podlejzat nekomu, kdo se me a moji kulturu snazi znicit a ovladnout me. Chapu ale, ze mnoho lidi (vcetne vas) nema ani zakladni analyticke schopnosti, neumi si najit informace, a dela pak spatna rozhodnuti, napr. podporuje islam v CR. A ja budu vzdy delat vse pro to, abych to nejen muslimum samotnym, ale i vam poradne znechutil. V ramci zachrany sebe a nasi vyspele evropsko-atlantske spolecnosti.

5 0
možnosti
VK

Oboji je spravne. I boj za prava zvirat i islamofobie. Neni duvod islamofobii zapirat. Vetsina lidi ma z rozpinavosti Islamu opravnene obavy.

8 1
možnosti
ML

Proč tenhle xenofob tahá do zákazu mučící porážky zvířat nějaké náboženství ? Je jendo jaké je náboženství, důležitá jsou ta zvířata, kdyby byl islám tak dobré, tak je mučneí zvířat v pořádku  a naopak ? Co takhle vynechat islám a soustředit se na boj proti krutosti  ? tenhle člověk se zdá prosazuje mučení, nebo islám, nebo co, koho to vlastně zajímá, je to pitoma :)V

1 0
možnosti
ML

Tenhle člověk by nejraději zakázal velkochovy, ale jelikož to nejde, tak menší dílčí kroky ke zmírnění utrpení bojkotuje ;-D

0 0
možnosti
JB

Typický kabaret , nejlíp zrušit lidskou rasu hladováním a budou všichni spokojeni.[>-]

1 0
možnosti
PK

je mi úplně šumák jestli si musulmani budou baštit "halálové" potraviny v mogadišu, rijádu nebo třeba v karáčí ... jsou to jejich země a ať si tam dlabou třeba písek ... ale zkuste si tam koupit kilo vepřovýho - budete rádi když nedostanete 100 ran bičem za urážku islámu ...

9 0
možnosti
EP

Trápení zvířat muslimy je v pořádku, ale postavit si v Evropě vánoční stromek, to je téměř holokaust, co?

12 0
možnosti
MP

Zatím jde jen o bezvýznamný vánoční stromek. Zatím...

2 0
možnosti

Aby maso bylo halal, má zvíře ležet na zemi hlavou ke kaabě. Nesmí být před podříznutím omráčeno, jak se děje při všech porážkách v našich zemích. Takže trpí. Tuto informaci jste vynechal úmyslně?

13 0
možnosti
VP

O nic víc než při "humánních" porážkách. Mimochodem, byl jste někdy na českém venkově?

0 6
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.