Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

To to ale trvalo, nez jste se dopracoval k posledni vete.

0 0
možnosti
PM

P47e98t77r 27M10i32n66k34a

11. 1. 2014 15:08

Když už, tak Hierarchii. !

0 0
možnosti
Foto

WTF, co to je: "Hierchii..." (viz nadpis) ?

0 0
možnosti
Foto

;-D Pobavilo...protože copy z blogu:"Mnohokrát slýcháváme, že člověk je nejdokonalejší tvor na světě. Pravdou však je, že vyniká pouze a jenom v myšlení a to v přesně definovaném dle potřeb lidí. V ničem jiném člověk nevyniká."...mi připomnělo ono slavné:

"Muži! Vy plémě hadí!

Protože nás utiskujete a kromě trápení, trvalých těhotenství, domů, které jste 

postavili, polí, studní s vodou, obchodů, jídla, dárků, bezpečnosti na cestách, 

mýcení lesů, výrobků ze dřeva, železa a bronzu,látek, medoviny, zlatých 

šperků, mléka, strdí, jantaru, soli, stříbrných šperků, kožešin, obětišť, přehrad,  mostů, ochrany hranic a zkrocení koní jste nám nedali VUUBEC NIC,  vyhlašujeme  vám tímto válku! Podepsána Vlasta, velitelka Emana!;-D

2 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem Váš článek svému psovi - ehm sorry, žiji v zajetí předsudků, že zvířata jsou určena pro lidi, opravuji na "svému psímu příteli a spolubydlícímu" - a ještě teď řve hrůzou :-P

1 0
možnosti
PA

P36e34t66r 59A82g83u55l64á49r

11. 1. 2014 13:00

Přesto má spoustu nej. Namátkou. Vytěžil nejvíc surovin, vyrobil nejvíc odpadu, poslední století se množí téměř geometrickou řadou. Umí modifikovat DNA. Vyvinul a vlastní zbraně, které dokáží zničit celou planetu. Je tak hloupý a neschopný že umí pojmenovat svoje problémy, ale nedělá s nimi nic. A možná dolétl nejdál ze všech tvorů na Zemi. A nakonec, dokáže se krmit průmyslově vyrobenými potravinami, které když dáte do misky zvířeti, čichne si a odejde někam hladovět.

3 0
možnosti
MK

A přesto člověk stojí na vrcholu a to díky svojí schopnosti myslet a improvizovat. 

Daleko nevidí, ale vymyslel dalekohled, rychle běhat neumí, ale vymyslel samohybné vozy. Je náchylný na zimu, ale naučil se stavět domy, které vytápí, neumí dobře plavat, ale vymyslel ponorky a lodě, neumí létat a vymyslel letadla a rakety. Pro lov vymyslel pasti, luky, oštěpy a později palné zbraně. Člověk je na vrcholu právě proto. :-)

4 0
možnosti
Foto

J52a39n 37C58e64m10p80e63r

11. 1. 2014 12:54

Až na tu paměť že? Lidstvo zřejmě už dávno znalo technologie, které zas zapoměli (pokud jim je nenapověděl někdo jiný). Těch etap kdy byl na technickém vrcholu apak zas ne bylo zřejmě několik. :-) Snaží se vymýšlet technologie (např. zbraně hromadného ničení), který ho zřejmě jednou (?opět?) zničí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.