Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J63a77n 44H61l96e84d82í72k

22. 3. 2014 23:52

autor není objektivní, patriotem může být každý svobodný člověk. Označování vlastence fašistou je projevem ubohého totalitního myšlení - zaprodanců a zrádců národa.

6 0
možnosti
Foto

J71a84n 63C47e47m65p62e21r

23. 3. 2014 0:22

Aha. A člověk hlásící si k hnutí, které povraždilo přes sto tisíc lidí je hádám pacifista! ;-D;-D;-D

2 4
možnosti
MK

3.)  Aby po vzoru polského parlamentu, přijal Parlament ČR rozhodnutí, že hnutí známé jako "Banderovci" se v letech 1938 - 1950 dopustilo genocidy a jiných zločinů proti lidskosti, a aby hlášení se k tomuto hnutí a jeho symbolice, bylo dle paragrafu 405 trestního zákona, trestné.;-D;-D

A jaké jsou to symboly? Tryzub, který je symbolem Ukrajiny a poprvé se objevil na mincích knížete Vladimíra na Kyjevského knížectví v 10 století? Nebo modrožlutou vlajku, kde žlutá symbolizuje lány obilí a modrá nebe nad nimi? Nebo vlajku Ukrajinské povstalecké armády se symboly černé a červené, což je znakem černá minulost, červená budoucnost? 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0d/OUN-r_Flag_1941.svg/800px-OUN-r_Flag_1941.svg.png

Nezákážeme také vlajku anarchistickou, která je té povstalecké podobná? 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d3/Anarchist_flag.svg/450px-Anarchist_flag.svg.png

Mimochodem, víte, že ve jménu této anarchistické vlajky a anarchistických symbolů bylo zavražděno ve světě několik tisíc lidí a to včetně našeho ministra financí Aloise Rašína?

6 1
možnosti
MK

Jinak, žádné hnutí jako Banderovci neexistuje. Existuje Ukrajinská povstalecká armáda, která bojovala proti okupaci své země a útlaku Ukrajinců Rusy a Poláky.

6 0
možnosti
Foto

Různé zájmy a síly vytvářejí potřebu po ujasnění. Je otázka, nakolik se to povede a je i otázka, nakolik se mají cizí země míchat do událostí Ukrajina-Rusko. Není to jednoduchý problém, ale byla bych na všech stranách opatrná. Naštěstí europoslanci, se kterými jsem v kontaktu, jsou většinou (ne všichni) celkověji vnímající a opatrní. Jednají, hledají řešení, ale jsou si vědomi toho, že jde o jiný stát a celé historie událostí za poslední rok.

0 0
možnosti
PT

P27e72t72r 90T49o77m42e96k

22. 3. 2014 23:08

edná se o vyšinutého blogera a samozvaného aktivistu proti českému rasizmu a náckům. Takto on nazývá cokoliv a kohokoliv, kdo mu není právě po chuti. Vít Hassan své exotství internetové veřejnosti odhalil prostřednictvím publikovámí na blogu Idnes.cz. Během své blogovací "kariéry" se vyprofiloval do neúnavného kritika Čechů, místní společnosti, pravicového smýšlení a obhájce vybraných "utlačovaných" menšin. Ač se označuje za autora neotřelých myšlenek a toho, kdo se staví proti hlavnímu proudu, svými postoji a názory se řadí do mainstreamu "levicové mládeže" (jeho filosofií je mimo jiné tzv. Double Standards, "regulování" svobody slova názorovým oponentům, boj s politickou nekorektností).Hassan trpí utkvělou paranoidní fikcí, že celý stát (potažmo svět) se řítí do nacistické apokalypsy. Nácky a rasizmus pak vidí téměř všude, od prodavačky v obchodu co se na něj neusmála, přes ostatní blogery s jinými názory až po liberální ekonomy. Hassan není přímo neinteligentní člověk, avšak je nevzdělaný, plete si zásadní pojmy a vykládá si je podle sebe, svět kolem sebe hodnotí pouze ve víru emocí (mám rád – ok, nemám rád - nácek). Což platí i v opačném smyslu: kdo mě nemá rád, nebo se mnou nesouhlasí je nácek (nebo přinejmenším rasista).

Hassan se snaží stylizovat do pozice novináře, za kterého se často falešně vydává a pokouší se kontaktovat známé osobnostmi pod záminkou natočení rozhovoru. Hassan novinářem není a nikdy nebyl, jeho pokusy v tomto oboru jsou dosti tristní. Novinařina je pro něj pouze nástroj k tomu, aby si vyřídil účty s domnělými nácky. Vít Hassan pochází ze smíšené česko-arabské rodiny (jeho otec byl napůl Súdánec a napůl Egypťan)[1]. Hassan se narodil v Československu, v Súdánu strávil několik let. V Čechách je díky svému zjevu často označován za cizince nebo člena jisté nepřizpůsobivé menšiny, což v něm vyvolává pocit křivdy a touhu pomstít se většinové společnosti. Přirozeně se staví na stranu národnostních menšin, které pak za každou cenu hájí a obviňuje ze všech problémů xenofobní většinov

8 1
možnosti
Foto

J89a60n 27C22e10m89p84e35r

23. 3. 2014 0:27

Exotopedii umíte kopírovat slušně. Máte tam něco originálnějšího? ;-D

1 4
možnosti
RH

Pane blogere, Vit Hassan je kriminalnik souzeny i za rasově motivované násilí.

8 1
možnosti
MK

Oni jsou kamarádi.

5 0
možnosti
MP

Rusoivé se dopouštěli genocidy také. A více nežli bandertovci.

5 0
možnosti
JT

Kolik vám platí Putin? 

Nebojím se nazvat obsah vašeho příspěvku jako příspěvek veskrze demagogický a plný nenávisti , mám na mysli nenávist obecnou. Něco vás  ve vašem osobním životě velice trápí. Nevěšte hlavu, bude líp.

6 5
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.