Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Vážený pane Cempere, konzumace manželství je jen eufemismus pro pohlavní styk. Pokud ji měl Mohamed nebo chcete-li Muhammad a Aišou (jak sám uvádíte) v devíti nebo deseti letech je podle současných zákonů pedofil. P.S. Ještě jednou mě nazvete lhářem a máte na krku žalobu.

0 0
možnosti
PN

Tak tady jsem se pobavil. Většina frustrátů si tady vesele adoruje Putina, Lenina, Stalina a hele Cemper rovnou Alláha. Hele Cemper, to si chce dát panáka, skouknout nějakou hezkou slečnu( i když s tou vaší vizáží asi bude problém se někde uchytit), pohladit ji po tzadečku a svět je hned krásnější;-D. Jinak Cemper, prozradím mu jedno, až se lidé nas...u   a vykašlou se na tu demokratickou korektnost, vyřeší sami problém islámu u nás během tří dnů. To znamená, že kdo stihne zmizet, může s ostatními kozom..dy padat 5x denně k zemi někde tramtárii a zbytek nejspíš už  nebude ;-D

5 0
možnosti
EN

E30m68i56l 37N21o61v96á82k

4. 7. 2014 21:20

Už jste na něj někdo hodil tu síť? To už se nedá....;-O

2 0
možnosti
JD

Pane Cempere, po poměrně důkladném pročtení několika vašich posledních článků a podrobném pročtení diskuzí a vašich příspěvků jsem vážně přemýšlel, zda to opravdu má význam na vás reagovat. Pochybuji, že o příspěvcích vašich oponentů vůbec přemýšlíte a vnímáte je jinak než jen jako útok na vaše ego. Ale zase jsem si říkal, že lidem jako vy, je potřeba ukazovat nesouhlas neustále.

Jakkoli občas vedu polemiku např. s panem Kavkou či panem Oulickým v pohledech na jiné věci, v názoru na vás jsem s nimi zajedno.

Vaše články a hlavně diskuzní příspěvky jsou krásnou ukázkou nejen demagogie a obrovského pokrytectví, ale i vědomým vyhýbáním se konkrétním argumentům a otázkám nebo až dětským shazováním a reakcím na oponenty. 

Bojujete a bráníte zde naprosto neudržitelnou ideologii, chytáte se a točíte na naprosto triviálních a nedůležitých maličkostech a konkrétním a jasným argumentům se vyhýbáte nebo je nesmyslně shazujete. 

A ta vaše snaha na diskuzní oponenty podávat TO? To myslíte vážně? Vždyť to je chování malého caparta co leží v obchodě s hračkami na zemi kope nožičkama, že mu maminka odmítla koupit novou hračku. 

Ze stejného ranku je i vaše mazání cizích příspěvků. Myslíte si, že tohle všechno je ukázka chování a jednání dospělého člověka?

6 0
možnosti
Foto

J39a80n 38C31e53m21p43e45r

4. 7. 2014 21:17

Pane Daněk. Oni věci se mají trochu jinak... ;-) Pokud se obrátíte na můj mail, jsem vám schopný poslat asi 10 screeny kde mi bylo vyhrožováno, byli na mě psaný nesmyslná udání redakci Idnes kvůli údajnému pseudonymu atd.. Kdyby tito lidé si mě nevšímali a dali mi pokoj, tak věc skončí 1-2 články a tím to hasne. ale právě díky tomu, že mi věnovali tuto nadstandartní péči, tak já ji oplatím formou například těch oznámení.

Co se týká Islámu tak já jsem k němu tolerantní díky dobré osobní zkušenosti a to je věc názorů. ;-)

0 3
možnosti
JC

J90i94r13i 71C17e94e

4. 7. 2014 19:28

Všechny, které Cemper obtěžuje podáváním trestních oznámení upozroňuji na existenci §345 trestního zákona - křivé obvinění.

(1) Kdo jiného lživě obviní z trestného činu, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

(2) Kdo jiného lživě obviní z trestného činu v úmyslu přivodit jeho trestní stíhání, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta.

Doporučuji v případě, že se trestný čin neprokáže, nebo bude trestní stíhání zastaveno, obratem podat trestní oznámení na Cempera podle příslušného §.

5 0
možnosti
MK

On se v tom utluče sám. Je veden jako extremista ve složkách Ministerstva vnitra a to dokonce s těmi, které kritizuje z té Dělnické strany. 

Vím jen jednu věc, že proti Janu Cemperovi je hodně materiálu a to nejen díky facebooku, jak jsem si přečetl v diskusi, ale i díky dalším věcem. On pan Cemper je i násilník a byl kvůli tomu i vyšetřován během jeho akce Occupy Prague? Nejsem si jist, ale podobně se ta akce jmenovala.

2 0
možnosti
Foto

J64a77n 17C16e72m89p30e56r

4. 7. 2014 18:50

Tady dyžtak seznam hoaxů o Islámu:

http://www.loonwatch.com/index-of-islamophobic-hoaxes-fabrications/

Schválně to porovnejte s článkem jisté paní! :-)

0 1
možnosti
Foto

Tak takovým způsobem se tady můžeme natahovat ještě 10 let. Snad vás přesvědčí čísla... Jenom za prvního půl roku 2014 bylo islamisty zavražděno více než 10 tisíc lidí! Dalších 12 tisíc bylo vážně zraněno. Fakt vám to připadá jako náboženství míru? http://www.thereligionofpeace.com/

5 1
možnosti
MK

Jaké hoaxy? 

Podle sbírky Sunna, která je vedle Koránu pro sunnitské muslimy zdrojem práva a předmětem víry se Mohamed s Aišou oženil, když jí bylo šest a  tělesně s ní začal žít, když jí bylo devět. Dovolím si Vás upozornit, že Sunna je pro muslimy posvátná, neb jsou v ní zapsány činy proroka a ty jsou následováníhodné. 

Druhé: Stromek v Bruselu. Ano, ten stromek tam nebyl postaven, aby neurážel náboženské cítění muslimů. To je skutečnost. Pak byl další rok po protestech navrácen. Vaše slova z blogu: "Následující rok tam stál opět stromek klasický.".......Jinak on tam rok předtím nestál vůbec žádný stromek, ale něco co připomínalo světelnou show. Neutrální, aby v tom nikdo nic nehledal. 

K třetímu. Kříž na paměť obětí nacistických obětí byl odstraněn, když se stavěla mešita, kvůli stavebním pracem. Zpět nebyl navrácen díky protestu muslim. 

"Nejednalo se o pozemek islámské komunity a jeho odstranění žádala společně jak židovská tak i muslimská komunita'

Co se týče té poznámky , kterou jste doplnil ohledně věku Aishy, tak jedna věc. Ten blog, z kterého čerpáte vytvořila Aczua, její pravé jméno si nechám pro sebe. Není v tom nic, co by se opíralo o věrohodné islámské zdroje , které uznávají Shia a Sunni. Jsou to dedukce, kterými se utěšují liberální muslimové. Až na to, že oni tak liberální nejsou, jak by se mohlo zdát. A o tom vím pane Cempere po čertech dost.

4 1
možnosti
Foto

J73a55n 38C53e85m42p11e15r

4. 7. 2014 18:53

1. pedofile není o žití s někým ale o erotickém životě

2. Ten tok kdy byl údajně odstraněn stromek nebo nepostaven na tom samém náměstí byl betlém

3. Kříž obecně více uráží židy než muslimy. Ostatně islámská víra uctívá Ježíše Krista. Je jeden z proroků pro ně. V

0 1
možnosti
SS

Cemper - až budete hlásat křesťanskou víru v Saudské Arábii, vrátíte se živ a zdráv, poté začnu přemýšlet nad tím zda nejsem zaujatý já, ale do té doby patří Islám tam kam Dorota Máchalová....

5 0
možnosti
MK

Tam by jí hlásat nemohl. :) V KSA nesmí držet Bibli ani křesťané ve svých soukromých domech. Dokonce se ve svých domech ani nesmí modlit ke Kristu.

1 0
možnosti
KC

Já si myslím, že Jan Cemper neexistuje.  Protože taková kombinace naivní hlouposti a někdy až agresivní demagogie není možná.

9 0
možnosti
AB

Nezlobte se, ale píšete o ptákovinách. No tak jste islamofil. Užijte si to a neotravujte tím lidi s jiným názorem.

2 0
možnosti
MK

On není islamofil. On je hlavně neználek, který rád mluví o něčem o čem nemá ani páru a hraje si na velkého vezíra lidských práv a zastánce domněle utlačovaných. Bohužel, hojně kritizuje domnělé nacisty, fašisty, ale sám se chová jako Himmlerův žák. Udává, podává trestní oznámení a kdyby mohl, tak by nepohodlné lidi popravil

3 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.