Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HP

Nikdy mě nepřestane udivovat úroveň kavárenských revolucionářů 8-o ;-D

3 0
možnosti
AK

Cemperovi nevěřím ani nos mezi očima. Naštěstí ani nemusím, je to nicka co se shlédl v kamarádšoftu s lidmi typu Hassan myslíce si, že tím pádem z něj bude tvrďák co ho lidé berou vážně... neberou.

7 0
možnosti
VR

Možná by vám pane Cempr prospělo trochu sledovat vaše nepřátele.

6 0
možnosti
VR

Jé, diskuze již nejsou zakázané, tak schválně, jak dlouho to vydrží.;-D

6 0
možnosti

Cemper vychází z předpokladu, že zveřejnění údajné spolupráce s někým, koho on pokládá za neonacistu, je pro dotyčného smrtící. 

Omyl, Cempere. Když někam plivnete svou jedovatou slinu, je to pro mne impulsem k podrobnějšímu pohledu na zasaženého. Vadí-li Vám, je dost pravděpodobné, že půjde o člověka se zdravými názory. :-P

13 0
možnosti
MK

Ono to je tak, že když Cemper na někoho ukáže, tak se jedná o člověka, kterému bych na rozdíl od Cempera podal ruku. Zatím se vždy jednalo na rozdíl od autora o vzdělané a inteligentní lidi. :)

13 0
možnosti
Foto

J41a61n 68C64e72m12p74e43r

22. 7. 2014 18:02

Si zrovínka říkám jaké je krsáné odpoledne. Snad zas nebude bouřka v noci.:-)

0 11
možnosti
MK

Bouřka by mohla být. Pod touto písní. 

Onward, Christian soldiers, marching as to war, with the cross of Jesus going on before. Christ, the royal Master, leads against the foe; forward into battle see his banners go!

5 0
možnosti
MK

Nevím proč, ale napadla mě písnička z večerníčku o Včelích medvídcích

Nás by tak nejvíce vábilo,

natírat celý svět na bílo.

Motýla i jeho larvu,

milujeme bílou barvu.

Bílá, bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila. Bílá vrána, bílá noc, bílé není nikdy moc. http://www.youtube.com/watch?v=DN6YZZV54AY :-)

3 0
možnosti
MK

A Vám nevěřím ani slovo Cempere. A co nízkonákladová společnost EL AL :))

3 0
možnosti
JD

;-D

A nebyl ten "dopisovatel" náhodou Glock007?

Já jen, že z vašich kamarádů udělal na netu dost velké blbce a ještě mu za navrhované údajné donášení zaplatili 4.500,- BitCoinů.

Už se tím bavím od rána. ;-D

13 0
možnosti
MK

Hlavně je krásné jak Cemper píše o neonacistech a sám je agresivní a netolerantní, že by se od něj mohli učit členové Ku Klux Klanu:-)

9 0
možnosti
JS

Aha, tak proto pan Lhoťan odstranil ze svého blogu svůj pár měsíců starý oslavný článek na neonacistickou organizaci Generace identity. Nejspíš tím reagoval na vaši zmínku o téhle organizaci a lekl se, že by si toho článku mohl někdo všimnout.

2 1
možnosti
VK

Pan Lhotan mohl ze sveho blogu sam o sobe jen ztezi cokoliv odstranit. K tomu odstraneni, pokud k nemu doslo, musela dat souhlas respektive jej provest administrace. Odstranit clanek lze maximalne do 30 minut od zverejneni

2 0
možnosti
BC

Proč se pořád ztrapn'ujete? Takových nesmyslů si naklepu a přepošlu kolik budu chtít.

7 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.