Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J45a23r80a 31R94a37n97k

10. 8. 2014 21:32

At si Arabove radeji vyresi sve problemy s fekaliemi, cela Dubai nema zadny septik a vse se vyvazi tisici "ovnocucu" denne kamsi do neznama......

Mel byste bojovat s Maruskinovou za toalety lepsi, vite, ze genitalie si muslimove umyvaji denne;-)musim ten Vas blog trochu odlehcit, nes sem prijde i s Hassanem.8-o

2 0
možnosti

Cempere to si přečti:Když Arabové zabíjeli Palestince... A teď o tom mlčí. http://rovensky.blog.idnes.cz/c/80699/Kdyz-Arabove-zabijeli-Palestince-A-ted-o-tom-mlci.html

3 0
možnosti

Palestinci nejsou národ v obvyklém slova smyslu, až do založení státu Izrael roku 1948 byl Palestinec každý, kdo žil na území Eretz Jisrael: Židé, křesťané, drůzové, Arabové. Do té doby neexistoval žádný palestinský národ, zakladatelé státu Izrael David Ben Gurion či Chajm Weizman měli palestinské pasy, první židovské noviny se jmenovaly „Palestine Post“(dnešní Jerusalem Post). Turci, kteří Zemi Izrael dobyli roku 1517, nazvali tuto zemi Sýrií, Angličané Zemi Izraelskou dobyli roku 1917 a dali ji znovu název Palestina. To však nic neříká o lidech, kteří zde žili, beduíni, mniši, drůzové, Židé, všichni se jmenovali Palestinci.Teprve roku 1964, vznikla legenda, že Arabové, kteří žijí v Eretz Jisrael, jsou „národ Palestinců“, byla tak vytvořena umělá národní příslušnost, aby prostřednictvím arabské národní fronty bylo možné lépe potírat Izrael.

7 1
možnosti

Hmm - a kdo jsou Filištínští v Bibli?

Hmmm - ovšem podle stejné logiky jsou Židé národem ještě méně.

0 3
možnosti

Podle britské analýzy roku 1920 jsou Arabové z Gazy většinou potomky přistěhovalců zEgypta, jiní Arabové jsou rasovou směsí, na vesnici žili především rolníci, kteří tvořili 71% arabského obyvatelstva. V 18. století se 3000 Albánců usadilo v Acre. Ve větších městech, jako byly Betlém, Nazaret nebo Jeruzalém, žily větší skupiny křesťanů, zatímco v městech Tsfat, Tiberias, Jericho, Hebron žili Židé. Když se sešel první Kongres muslimsko-křesťanské asociace v Jeruzalémě v únoru 1919 k vybrání palestinských představitelů pro Pařížskou mírovou konferenci, jejich rezoluce zněla:"My považujeme Palestinu za část arabské Sýrie,nikdy jsme se neoddělili od Sýrie na žádnou dobu! My jsme s ní spojeni národně, nábožensky, jazykově, přírodně, ekonomicky i geograficky.“ Před Peelovou komisi v roce 1937 prohlásil vedoucí představitel Arabů Auni Bey Abdul-Hadi: „Nic takového jako Palestina neexistuje. Tento pojem vynalezli sionisté! V Bibli není žádná Palestina. Naše země byla po staletí částí Sýrie (Jerusalem Post, 2.11.1991) V roce 1896 projel Palestinou na koni H. Allen Tupper junior. V New York Times pak napsal: „Setkal jsem se jedině s obchodníky na velbloudech a s divokými kmeny beduínů, kteří zůstali na jednom místě nejdéle dva měsíce.“ V květnu 1947 řekl poslanec Nejvyšší arabské rady v OSN: „Palestina je syrskou provincií.“ O několik let později řekl Ahmed Shuqeiri, pozdější předseda OOP, před Radou bezpečnosti: „Každý ví, že Palestina nebyla nic jiného než jižní Sýrie.“ Vedoucí britského oddělení pro rozvoj Palestiny Lewis Frenchnapsal : „Narazili jste tam jen na drobné zemědělce v hliněných chýších, těžce postižené malárií… Pokud nebyli sami zloději dobytka, ochotně poskytovali úkryt jiným pachatelům… Rozsáhlá území byla neobdělána… Jednotlivé parcely měnily každý rok svého majitele. Veřejná ochrana neexistovala a drobní zemědělci se sami stávali obětí útisku a plundrování ze strany jejich beduínských sousedů.

4 0
možnosti

Hmmm - A židé nejsou směsicí?  Byl jí každý "národ, vzhledem k pohybům obyvatelstva.  Židé bez území byli více národem, než obyvatelé Palestiny.

  Nejde mně o to, kdo je a kdo není národem. Ale s*rou mně ty jednostranné kecy. Kecy, u každé skupiny zcela opačné.

0 3
možnosti

Mýty, které rozšiřují antisionisté, jsou, že, Palestinci byli vyhnáni ze své vlasti izraelskými přistěhovalci“. Zní to opravdu dojemně, jak se celý svět stará o Palestince, aby nebyli vyhnáni ze své vlasti. Miliony lidí z třetího světa a východních zemí jsou na útěku a málokoho to zajímá, jen o Palestince se svět intenzivně zajímá. Přitom se zcela přehlíží, že by Palestinci mohli klidně žít s Izraelci. Na území státu Izrael žije 20% arabského obyvatelstva (zhruba 1,5 milionu), kteří mají stejná práva s izraelskými Židy. Kdo však společně s Izraelci žít nechce, tomu je k dispozici rovnocenná, dokonce třikrát větší země na druhém břehu Jordánu, není tedy třeba „zahánět Izraelce do moře“, aby Palestinci získali životní prostor, Palestinci mají na výběr, pokud se týká jejich vlasti, Izrael však jinou volbu nemá, pro něj existuje jen jediná možnost na území biblického domova. Mezinárodní rodný list Izraele byl stvrzen biblickým zaslíbením, nepřetržitým židovským osídlením v zemi od času Jozuy, Balfourovou deklarací, mandátem Ligy národů, rozdělením území rozhodnutím OSN v listopadu 1947, přijetím státu Izrael do OSN v roce 1949 a hlavně fungováním státu, který vytvořil ze země kvetoucí, prosperující stát na nejvyšší úrovni.

6 1
možnosti

P63e15t34r 78T60o83m44e45k

10. 8. 2014 14:56

Cvalíne, včera jsi mi neodpověděl na můj dotaz a proto jsi pro mne zbabělý srab. Izrael je demokratická země, všechny muslimské státy okolo ho chtějí zlikvidovat. Jsou to státy-teroristi. A ty je podporuješ. Styď se.

5 1
možnosti

Taky si myslíte, že Cemper je Cvalín?

3 0
možnosti

P35e66t91e34r 40S14m59r66e39k

10. 8. 2014 11:56

OSN vyhlásila Izraelu regulárnu vojnu už dávnejšie, keď sa z nej stala pobočka ligy arabských štátov.

5 1
možnosti

Mýlíte se. Tisíce rezolucí OSN začaly již v okamžiku nelegálního vzniku Státu Izrael (v jiné termínu, za jiných podmínek a vztahů k Arabům a v jiných hranicích).

1 7
možnosti

..použít slovo "desatero" jako číslovku..je poněkud zavádějící....otevíral jsem článek s tím..že tam najdu nějakých základních deste bodů (tedy "desatoro" jako podstatné jméno)...jak organizace kritizující Izrael postupují či by postupovat měly....

....ale ono je to jen nějaký další cemperův blacklist....

5 1
možnosti

...vidím že alespoň nad některými připomínkami se zamýšlíte...díky...R^

0 0
možnosti
Foto

To už je čistá demagogie:

1, 5, 9 kritizují konflikt nikoliv přímo Izrael.

10 Od LAS se nic jiného čekat nedalo.

3, 4 ty to organizace by se především měli starat o to aby jejich budovy nebyli používány jako skladiště zbraní a odpalovací prostory raket.

2 Tu to organizaci tvoří částečně státy, které jsou členy LAS, nebo se jedná o totalitní režimy a nelze od nich očekávat nestrannost.

7. To by udělala každá opozice, aby tak oslabila vládu.

P.S. 7, 8 potvrzuje, že Izrael je demokratická země, jelikož kdyby nebyl, tak by opozice ani žádná taková organizace nebyla.

13 1
možnosti
Foto

Tak v tom případě rovněž ČSSR byla demokratickou zemí, protože i zde působila opozice, třeba Charta 77.

0 4
možnosti

Při výčtu organizací uvedených autorem jde o organizace bez skutečného vlivu na dění ve světě. Nechť tedy hlásají svá moudra dokud ještě mohou, dokud ještě jsou země, kde i úplný hlupák má právo vyjádřit veřejně svůj názor.

Co kdyby AI odcestovala do KLDR s kázáním o lidských právech, nebo se zastávala homosexuálů v muslimských zemích. Pak by opravdu měla morální právo něco kritizovat, ale tihle salonní hrdinové - viz výše.

7 1
možnosti
Foto

Na obranu AI ty samozřejmě kritizuje a odsuzuje, ale na rozdíl od Izraele jim ty země nedovolují na svém území působit.

4 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.