Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Tady  tomu souboru lží schází už jen koruna v podobě evergreenového tvrzení, že v táborech Sabra a Šatíla vraždili Izraelci...;-D

2 0
možnosti
Foto

Bylo-li to vraždění v zájmu Izraele, pak se jednalo o izralské agenty. Mossad má své lidi všude. Dokonce na idnes.

1 2
možnosti
JS

Takže je asi na čase, aby za mír začali demonstrovat také obyvatelé Gazy, ne?

Ale tam to bude opravdu těžké. Obávám, se, že tomu, kdo začne v Gaze demonstrovat za mír, velmi brzy někdo uřízne hlavu. V Gaze totiž "letí" úplně jiná verze míru, a totiž ta, která je běžně vysílána v televizi:

https://www.youtube.com/watch?v=suLT9Ozj4_s

1 0
možnosti
Foto

Měl jste přesně stejným způsobem zkusit demonstrovat za mír s Německem  v éře Protektorátu Čech a Moravy, tak v r. 1944  Určitě by vás všichni čeští vlastenci nosili na rukou.

0 1
možnosti
Foto

Jo pane Cemplere o počtu demonstrujích proti Izraeli nemluvíte pravdu . Nebylo jich v Izareli deset tisíc, ale pár stovek užitečných idiotů.

3 0
možnosti
Foto

Jsme rádi, že jsme se právě od pana Kindla dozvěděli, co ve skutečnosti byli demonstranti v srpnu 1968, když protestovali proti okupaci Československa.

Mít vás slečna Izrael za advokáta, může si začít rovnou stavět šibenici.

0 1
možnosti
Foto

Lidé jako pan Cempler a ostatnílevičáci budou nás přesvědčovat, že hlavní příčinou protižidovských nálad jeagresivní politika židovského státu proti mírumilovným arabským sousedům.  Buď z totální neznalosti anebo to nechtějívědět, že Hamás si do své zakládací charty vepsal zcela otevřeně, že jejichcílem je vyvraždění všech židů.  Nedávnévýroky Nasralláhovy a Ahmadinežádovy výroky „Izrael musíme zlikvidovat jakorakovinu“, to se přejde v tichosti. V tichosti se přejde každodenníostřelování státu Izrael raketami. Podkopávání izraelských hranic teroristickýmitunely, to přece nic není.  Izrael vrátilGazu a výsledek z Gazy jsou odpalované rakety na Izrael. Celý svět tlačína Izrael, aby Arabům podstoupil i druhou polovinu, aby se pak snadněji  zmocnili i té zbývající části

7 1
možnosti
Foto

Jako výsledek dohod z Camp David v roce1978, kdy Egypt uznal právo Izraele na existenci, a mezi oběma zeměmi bylynastoleny normální vztahy, Izrael vrátil Sinajskou poušť reprezentující 91%území zabraného v roce 1967 - oblast trojnásobně větší, než je velikostIzraele. V roce 2000, v rámci jednání o úplném a trvalém míru, Izrael nabídlJásiru Arafatovi návrat veškerých zbývajících území s jen naprosto minimální výjimkou.Byl však příkře odmítnut, když Arafat z Camp David odešel a zahájil intifádu.  V roce  2006, Izarel se stáhl za Gazy a  předal ji jako gesto dobré vůle Arabům. Výsledek ? Zničli vše, co tam Izrael vybudoval a začal za Gazy ostřelovat Izarel

6 1
možnosti
Foto

J48a30n 94C40e95m48p25e20r

18. 8. 2014 21:03

Je někde nějaké info kdo to pořádal, nějaké foto, co je myšleno tím tisíce a tak? :-)

0 3
možnosti
JT

Pane Cempere, proč žijete tady. Já kdybych tak milovala nějaký národ tak jako vy Palestince, určitě bych žila tam. To by ale nebylo to pohodlíčko, že ?

6 3
možnosti
Foto

Víte, mně třeba vůbec  nejde ani o Palestince, ani o Židy. Já jenom vidím, že se ten konflikt vleče už přinejmenším 60. let a stále větší měrou ohrožuje mír v Evropě i ve světě, dokonce i ten náboženský.

0 1
možnosti
DK

Pane Cempere, nebýt Izraele, Palestince bychom už dávno skloňovali v úplně jiných pádech...

5 3
možnosti
Foto

je li podmínkou Palestinců pro mír neexistence Izraele, jak se mohou dohodnout???

10 3
možnosti
Foto

J22a62n 72C89e13m77p65e58r

18. 8. 2014 19:35

Není!

"

Pane premiére,podepsání Deklarace principů znamená novou éru... Rád bych potvrdil následující závazek OOP: OOP uznává právo Státu Izrael na existenci v míru a bezpečí. OOP akceptuje rezoluci RB OSN č.242 a č.338. OOP se sama zavázala ... k mírovému vyřešení konfliktu mezi oběma stranami a k prohlášení, že všechny nevyřešené sporné otázky týkající se permanentního statutu budou vyřešeny prostřednictvím jednání... OOP se zříká použití terorismu a dalších násilných metod a přebírá odpovědnost nad všemi částmi OOP i jednotlivci, aby zajistila jejich souhlas, zabránila násilnostem a potrestala ty, kdo je vyvolávají... OOP potvrzuje, že ty části Palestinské národní charty, které popírají právo Izraele na existenci a ta ustanovení, která jsou v rozporu s prohlášeními tohoto dopisu, jsou nyní neúčinná a nejsou nadále platná. Proto OOP zaručuje podstoupení této otázky Palestinské národní radě pro formální schválení a nezbytné změny týkající se Palestinské národní charty.S úctou,Jásir Arafat.Předseda: Organizace pro osvobození Palestiny."

http://cs.wikipedia.org/wiki/Dopisy_o_vz%C3%A1jemn%C3%A9m_uzn%C3%A1n%C3%AD

3 4
možnosti
VR

Dokud bude existovat Hamas, nebude tam míru.

7 4
možnosti
Foto

J92a19n 93C45e16m81p46e72r

18. 8. 2014 19:26

Dokud v Izraeli bude vládnout ultrapravice, nebude tam mír! :-P

2 9
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.