Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Cemper je zase úplně mimo, neznajíc kulturu národa Českého.

Postava Babičky nemá šátek proto, že by jí to nařizovala nějaká ideologie, nebo spíše mužská část takové ideologie, ale babička jej nosí proto, že při dlouhých vlasech to tehdy bylo praktické. Dnes takový účes poskytuje ženám jiné možnosti, krom toho ani šedivé vlasy už dnes nejsou ničím, co je nutno zakrýt.

4 0
možnosti
PH

Kdo komu zakazuje nosit šátek? Tohle jen ukazuje jak si někdo překrucuje slova právo a svoboda k obrazu svému. Školní řád je školní řád, když se v lavici nesmí sedět v kšiltovce nebo cedníkem na hlavě, nemělo by se tam sedět ani v šátku. Docela by mě ale zajímalo jak by ty ošátkované holky reagovaly, kdyby jako zdravotní sestry měly ošetřit nemocného cizího muže - to by bylo řevu o diskriminaci. Radši měly jít studovat sociální antropologii, to je obor vhodný pro ně

4 0
možnosti
FK

Ty vaše "šátky" jsou ženy povinny nosit. Takže pokud někdo mluví o jejich právech, tohle je mimo jejich práva, protože kdyby nechtěly, čeká je tvrdý trest.

7 0
možnosti
PH

přesně, to není žádná svoboda, jejich svoboda je od útlého dětství tvrdě potlačována

2 0
možnosti
PH

P49a36v95e13l 30H69e65k

21. 9. 2014 22:36

Vemu si ručník

1 0
možnosti
AK

A kdy budou Cemper a jemu podobní vykukové organizovat den podpory muslimkám, které šátek nosit musí a sundat nesmí??

6 0
možnosti
Foto

hákový kříž sám taky nikoho nezabije a společnost ho netoleruje.....vše je relativní;-)

Osobně jsempro tlak na přizpůsobení muslimů zde či jejich odchod. Svou kulturu si braňme, oni nás tolerovat v budoucnu rozhodně nebudou

5 0
možnosti
JR

J60a49n 68R47á70ž

21. 9. 2014 19:13

Šátek na hlavách žen s náboženských důvodů je symbolem kultury, která bezprostředně ohrožuje naši civilizaci. Co na to říci jiného, než s tímto názorem vyslovit souhlas.

Nejenom muslima, ale i každého konvertitu nebo příznivce Islámu je nutno považovat za potenciálního nepřítele naší společnosti. Dokazují to tisíce obyvatel Evropy, kteří uvažujíc podobně jako autor článku, jeli do Syrie a Iráku podřezávat krky nejenom nevěřícím, ale i vyznavačům učení Mohamedova, kteří se s bestialitou šiřitelů víry neztotožnili.

P.S. Ne každý nacista se ztotožnil s tím, co de dělo v koncentračních táborrch nebo v ukrajinských a běloruských vesnicích, ale podporou nacismu a přihlášením se k ideologii nacismu, řádění hitlerovských fanatiků nepřímo podporovali.

To samé, že svým postojem k islamu neprimo podporujete řádění muslimských fanatiků kdekoliv na světě, si myslím i o Vás, pane Cemper! Pro mne jste nepřítel civilizace stejně jako ten, kdo v mešitě náboruje nové džihádisty.

7 0
možnosti
GP

Cempero, pokud říkáte "A" tak řekněte i "B". To káže slušnost, vy nedostudovaný,ale zato "erudovaný" sluníčkáři!! Nevím, který blázen z Bohnic Vám nakukal tento takzvaný "medzinárodní den hidžábu", ale mám dojem, že vy vůbec nevíte,co hidžáb je a nač se používá!! Sám jste se přiznal, že korán čtete dva dny,ale už byl z vás erudovaný "odborník" na islám, kterého pan Werner usadil, tak, že víc jste odvahu otevřít problematiku islámu, neměl !!! Tak mi napadlo, že jste si přečetl název v nějakém divném kalendáři: mezinárodní den hidžábu a hned jste byl odborník na hidžáb a jeho propagaci. Jenže v českém kalendáři není ani zmínka o hidžábu, nebo o jiném hadru, který MUSÍ nosit 40 milionů žen z DONUCENÍ !!!! Takže Cempero, ty bláboly o tom, že je to významný den a volá ženy do ulic se šátkami je BLÁBOL A VÝMYSL a já věřím, že české ženy nikdy něco podobného nepodpoří, protože by podporovali především VÁS a to nepřichází v úvahu, aby české ženy podpořili neznámého rektálního alpinistu islámu, který nám tu maluje obrázky o hidžábu a uráží českou národní spisovatelku Boženu Němcovou, přirovnávajíce Babiččin šátek k hidžábu !! Jednak to s hidžábem nemá nic společné a jednak je to urážka nejen spisovatelky, ale i urážka ČESKÉ ŽENY a české kultury!! Příště pane hidžábské jelito Cempera doporučuji psát takové výplody jedině na stránky pana Hrebenára a nebo Ingrid Romancovej, oni vás žrát budou,ale české ženy ne !!!![>-][>-][>-]

6 0
možnosti
PT

P88e55t50r 49T28o98m30e80k

21. 9. 2014 17:12

Opravdu nevíš neznalku cim nas ta kultura ohrožuje ? Násilím. To tobě ale zjevne nevadí.

8 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.