Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..závist pane autore...je hrozná nemoc....

3 0
možnosti

Ježíšmarijájosef. Tak to je síla. K úplné logické dokonalosti tomu blogu ještě chybí nějaká věta jako: "Proč vlastně lidé, kteří jsou proti EU, do toho unijního parlamentu kandidují?"

0 1
možnosti
Foto

Politika je týmová práce. A multioborová, takže naopak solitér znamená vyhazování peněz, protože už jenom samotná témata nemá šanci obsáhnout.

Mimochodem, závist vždy vede jen k destrukci. V první řadě duše a morálky samotného závistivce.

8 1
možnosti

Jeníček je, jak by řekl major Terazky, "shnilý ako sviňa" :-)

1 0
možnosti

Machovi Svobodní pro mě jsou nevěrohodní a vždycky byli.

Zřejmě se prezentuje svým příznivcům jako ten, kdo rozloží EP zevnitř. A oni mu to pravděpodobně věří.

Každému, co jeho jest.

2 3
možnosti

To jistě souvisí s tím, že o zásadách, které prosazují toho víte příliš málo.

0 0
možnosti

Proč se, pane autore, navážíte zrovna do Petra Macha a Svobodných, když máme v Evropském parlamentu dalších 20 poslanců? Tito poslanci dostávají za svou práci přece stejné peníze a také platí své asitenty.

Pročpak tady nelustrujete například někoho z eurohujerů, pana Štětinu, Niedermaiera, Polčáka, Pospíšila? Už máte zjištěno, jestli oni udělali výběrová řízení na své asistenty?

3 0
možnosti
Foto

J75a82n 64C80e92m49p34e83r

20. 10. 2014 19:57

Pana Štětinu jsem lustroval v x článcích. Mám ho rád asi tak jako pana Macha. :-) Ostatní proč nelustruju? Neskakají si du pusinky. Alespoň se nevyhraňují tak zásadně proti EU jako pan Mach.

1 3
možnosti
Foto

Je nutno pana Macha obdivovat, protože to co udělal je přesně to, co by měl udělat každý slušný člověk-poslanec, který se s přispěním nejen svých voličů, ale také členů (n.příznivců) příslušné strany či hnutí (kteří se podíleli na volební kampani), stal poslancem. Bravo pane Mach udělal jste přesně to, co Okamura ve svých řadách nedokázal. Blahopřeji. Stávám se potencionálním voličem Svobodných pro příští volbyR^!!

4 1
možnosti
Foto

Vás to musí strašně dráždit. Jak Vás například napadlo výběrové řízení na asistenty? Zdá se mi, že byste si měl udělat pořádek v myšlenkách. Početl jsem jen několik Vašich článků a nabyl pocitu, že jste zmítán emocemi bez racionálního základu. Kdybyste byl žena, řekl bych, že jste hysterka, ale podle fotky asi nejste. Tedy žena.

11 0
možnosti
Foto

J26a14n 76C87e62m25p14e72r

20. 10. 2014 18:11

Obvykle se na místa na úřadech a na podobné funkce výběrovky dělaj. ;-)

0 5
možnosti
Foto

Ať mi všichni členové či sympatizanti této strany prominou, ale vidím tuto stranu (a možná i všechny ostatní strany) jako zbytečnou. Už ten název, Svobodní, na mě nedělá dobrý dojem, protože svoboda a nezávislost v politice neexistují. Takže jde zase jen o peníze. A pak choďte k volbám. Pane autore, Vy na mě dobrý dojem ale děláte vždy.

3 9
možnosti

Asi jste nepochopila, že  nemyslí svobodu v politice, ale svobodu lidí, o kterou se zasazují - a ta existuje, přestože se ji socani všech druhů a barev snaží v EU co nejvíc potlačit

4 0
možnosti

P75e73t44r 34T40o45m45e91k

20. 10. 2014 17:50

A kde je tvoje starost o Islámský stát, o šátky, atd ?  Byl jsi pověřen jinými úkoly ?

3 2
možnosti
Foto

Myslím si, že kdyby to záleželo na Petru Machovi, že by všechny tyto požitky zrušil.  To je můj názor.  Pokud ale existují, je správné je využít.   Stejně jako je správné využít jakoukoliv možnost jak ze státu odčerpat peníze a své příjmy zatajit.  S loupežníky se jinak jednat nedá.

7 3
možnosti
Foto

J83a10n 96C28e23m75p26e29r

20. 10. 2014 17:41

Co je třeba darovat na charitu?

2 2
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.