Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P55e41t23e11r 70S27m39r76e71k

26. 10. 2014 11:50

Pozerám, že si si našiel nového naj naj kamaráta a to popierača šoa, Kolebu. Nejak to nesedí s tvojim vyfantazírovaným židovským  pôvodom čo ? Cemeper ? ;-D;-D

3 1
možnosti
MK

Šabesgój Smrek:-) Tebe už jsem dlouho neviděl. Asi to bude proto, že už píšeš jen off topiky ;-D Nikdo si žádného kamaráda nenašel, pokud ale někdo upozorní na skutečnosti, které se opravdu dějí, zvláště pokud je to jinak úmyslně zamlčováno, rád ho podpořím.

0 3
možnosti
KV
EP

Hlavně, že halal nebo teď tolik populární fikání lidských hlav je v pohodě. Nebo kamenování. On pislámeček může vše.

8 1
možnosti
VIO

A ještě jen dodám. Ve světě se momentálně řežou hlavy, jsou znásilňovány křesťanky, jezídky a jinné menšiny, ale Vy se můžete poděl*t z pár kuřat, opravdu pokrytectví Rv

Kdyby nějaký Žid v přímém přenosu uřízl hlavu ateistovi to by jste vydal 16 tisíc článků, ale že to dělají muslimové tak mlčíte. Kdyby nějaký křesťan zaútočil na muslimské centrum v Bruselu tak opět, 62 tisíc článků o tom, ale že to dělají muslimové je v klidu. Denně lidi trpí kvůli Islámu, denně ženy trpí kvůli Islámu, ale Vy musíte nadávat na Židy "páč mávaj kuřetem nad hlavou"

Není Vám hanba když se ráno vzbudíte a uvědomíte si svou existenci?

9 2
možnosti
VIO

Opět. Vy jste neuvěřitelně zaslepen svou nenávistí vůči Židům. Zkuste si nastudovat jak probíhají halal porážky. To co jste popsal v článku se odehraje jednou ročně u cca 5-10 % veškerého židovstva. Jelikož se nejedná o nařízení přímo z Tory většina Židů to nedodržuje. ostatně ortodox komunity jsou za to kritizovány i v Izraeli.

Těch 6 bilionů kuřat jste si vycucal kde, z prstu? Nebo chcete tvrdit že ortodox komunita zmákne za rok 6 bilionů kuřat? A co kapři a češi, to je ok? Nerozumím Vám, opravdu ne. Ve většině muslimských zemích by jste měl spoustu problémů s Vašimi postoji. Naopak Izrael je jediná blízkovýchodní země kde by jste mohl svobodně mluvit, kritizivat náboženství, kde by jste mohl hájit práva žen. Dokonce v izraeli existují gay parade. Proč tedy stále napadáte jedinou Vám blízkou zemi v regionu? V muslimských zemích by snahy o gay parade byli rozehnány lidovým linčem. O právech žen by jste musel mlčet. O právech zvířat ani nemluvím. Kritizovat vládnoucí elitu, či náboženské představitele by znamenalo riskovat vězení i hůře.

Článek sám o sobě je opět pouze snaha "očernit" Židy, vybrat z kontextu jednu věc, na tu upozornit, nezmínit věci okolo- tomu se říká účelové lhaní. A nejvíce k smíchu je, jak přehlížíte bezpráví v muslimském světě ale upozorňujete na porážku kuřat v Izraeli, vážně k smíchu Rv jsem rád že Vám to většina veřejnosti nebaští, jsem rád že díky těmto článkům odhalujeme exoty jako jste Vy, hassan a hrebenar Rv

9 4
možnosti
Foto

Pane Cempere, zdravím. Četla jsem jen menší část diskuze, číst celou nemá cenu - k čemu ty dlouhé řeči. Vždy, když je člověk na vážkách, na kterou stranu se přiklonit, pak ať si položí otázku - a dělal bych to já sám, popřípadě chtěl bych to zažít sám na sobě? Pokládáme si různé otázky, týče se to válek, různých režimů atd. V tomto případě já osobně bych tenhle rituál dělat nechtěla a nechtěla bych ho ani vidět (některé Vaše obrázky se mi díkybohu ani neobjevily na obrazovce). A argument, že zvíře už bolest nevnímá, neberu, to nikdo nemůže vědět. Mimochodem, kdysi zde byla diskuze o klecích pro slepice, objevovaly se i takové názory, že jsou to jen slepice a nevadí, že se tlačí. Karma pro Vás.

1 4
možnosti

Mnoho povyku pro nic z per a foťáku dua Hasshreb. Co je na té tradici nechutného? Duu Hasshreb vadí, protože ji provádějí židé a protože oni židy nemají rádi. Kdyby to samé dělali Palestinci, tak se z toho nebude dělat humbuk. Takto se zkreslují informace a dělá se z komára velbloud. Kaparot není prováděna masově a všude, není o nic horší nebo lepší než třeba zabíječka někde na vesnici, kde malé děti vidí, jak se zabije a porcuje prase. Nebo velikonoční beránek, kůzlátko? Malé české děti vidí, jak se zabíjejí zvířata, pojďme z toho udělat senzaci a napišme do cizích deníků na blog, jací jsou Češi barbaři! Vadí duu Hasshreb, že umírají kuřata, nebo si chtějí kopnout do židů za každou cenu via Cempera? Myslím, že odpověď známe všichni. Bouře ve sklenici vody.

11 3
možnosti
Foto

V16í20t 59H79a55s38s28a29n

22. 10. 2014 21:22

Kdybych neměl rád Židy, tak bych z důvodu poznání jejich kultury, tradic a zvyků nenavštívil Izrael a ani bych Židy pozitivně neprezentoval na svém Facebooku, či blogu.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.641659735955193.1073741857.267972436657260&type=1

http://hassan.blog.idnes.cz/c/431130/Fotoreportaz-Zivot-v-Izraeli-a-Palestine.html

Brunetko, najděte si lepší argumenty! ;-)        Dobrou noc!V :-P                 VH

2 8
možnosti
Foto

I17v65a34n 47M20a72r57e17k

22. 10. 2014 19:42

A viděl jste někdy podřezávání "velkonočního" kůzlete  které při tom pláče jako malé dítě ? ! ? ! 8-o

6 1
možnosti
Foto

Doporučuji exkurzi do nějakého našeho drůbežářského závodu nebo na jatka. Kdysi jsme to se školou absolvovali. Ty uvedené fotky jsou proti tomu ilustrací do Mateřídoušky.

Anebo takový výlov rybníka, nebo hon na vysokou.

5 1
možnosti
BT

otázka zní , vadí vám zabíjení kuřat, nebo vám vadí jen to že to dělají židé

15 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.