Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K72a24r80e25l 24Š97p75i17r36k

30. 12. 2014 15:04

Cempere, ty jsi neskutečně prolhaný kokot!!;-D

0 0
možnosti

Člověk, který vyzývá ke zničení Izraele a podráždění Židů Palestinci nadává někomu do nácků, , protože v Blesku psali, že to je ultrapravice.

9 0
možnosti

J14á39n 18M88a60c48á20k

19. 12. 2014 22:29

Demonstrace je málo. 

Založte skupinu: 

Objednej si svoji Islámskou rodinu.

Jméno, r.č. , adresa pobytu návštěvníků, závazek hradit náklady a zaplatit kauci.

1. doprava do republiky 35000€/osoba(IS si jistě i Turecku ohlídá, aby něco káplo. I ostatní kolem + roční školení kontrolních úředníků),

2 zdravotní pojištění - stačí to, co si platí Vietnamci. Být pojišťovnou, zvážím rizika  a upravím výši pojistného,

3. 1500€/os. pro úřad dozoru, bude denně kontrolovat kvalitu ubytování, zdravý pohyb, docházku do vzdělávacích center,  čistotu uší, vlasů a oblečení, ověřovat kvalitu stravování s důrazem na konzumaci vepřového od českého farmáře - každý má svého kontrolora,

4. náklady na vzdělávání včetně výuky češtiny a hodin náboženství/ farář je drahý učitel/,

Kauce 25000€: repatriace a ostatní neuhrazené před naložením do letadla směr - odkud přišli.

Aby se šetřilo, kontroloři budou pracovat jen v terénu a s kamerou na čele i na ochranné helmě vzadu, s drátěnou ochranou na krku, kdyby někdo ukrýval a následně chtěl použít nůž - víme své. Centrála ať je v režii knížete na Orlíku. Tamtéž je k nalezení i školitelka pro sexuální výchovu, která je nezbytnou součástí pro budoucí nastolení demokracie a rovnoprávnosti ve všech zemích blízkého východu i v jiných částech světa, kde dnes žijí muslimové.

5 0
možnosti

Nelžete pane Cempere, bylo nás tam téměř tolik co Vás - sluníček. Ovšem 16 hodina je pro nás lidi z ivčrn dost brzo, neb jsme skoro ještě všichni v práci. Šestnáctá hodina, je hodina lehkoživků, lidí nahnaných povinně na demonstraci z neziskovek a studentů, kterým většinou škola končí dříve, tedy mladým lidem, kteří ještě neznají hodnotu práce a peněz, neb je většinou ještě nevydělali. Bylo nás tam ale dost a většinou se to řešilo dovolenou. Tak nezkreslujte situaci, konečně je i foto....jinak zde máme demokracii a právo shromažďovací nezapovídá, že se nesmíme zapojit. A věřte, že k vám žádnou úctu nemáme, naopak, máme o Vás velmi špatné mínění. Kdo Vám zhasil ty svíčky nevíme - od nás to nebylo....Co se týká demonstrace samé, tak jsme ochotni uprchlíky přijmout také, ale pouze křesťany, jezídy a vůbec minority, které jsou od všech muslimů perzekuovány. Muslimy mohou přijmout bohaté arabské státy, jako je KSU, Katar, Kuvajt, Emiráty....Jo a budem si dělat co uznáme za vhodné.:-P

19 0
možnosti

autor clanku teda dost lze. za haseni svicek nemuze skupina 'islam v cr nechceme', ale csns.

viz

http://michalklusacek.blog.idnes.cz/c/440285/Hasime-pozary-dokud-je-cas.html

skupina 'islam v cr nechceme' si vazi zivota. proto tu nechce vrazednou ideologii. stejne jako fasizmus nebo komunizmus. i kdyz islam je podstatne nebezpecnejsi nez tyto, neb se schovava za nabozenstvi..

9 0
možnosti
Foto

Cemper si "informace" neověřuje, on si je vymýšlí.  A i to dělá blbě. 😜

11 0
možnosti
Foto

"...Akci nerušila asi čtyřicítka sympatizantů iniciativy Islám v ČR nechceme a s nimi sympatizujících neonacistů a chuligánů. Zasáhnout musela i policie."

Tak proč ta policie zasahovala, když nikdo akci nerušil???

7 0
možnosti
Foto

Možná z obavy aby Cemper někoho nepokousal. ;-D;-D

11 0
možnosti
Foto

Nějaké pěkné  trestní oznámeníčko by teď před vánoci nebylo,  pane Cemper? Policie má starosti s kapsáři a potřebovala by si občas u svačiny zase přečíst něco humorného. Zamyslete se nad sebou, tak pěkně vám to v minulosti šlo. Rád na ty chvíle vzpomínám. Zdá se,  že vaše schopnost fabulace se blíží nule,  neměl jste nějaký úraz? ;-)

15 1
možnosti

J16a17r70a 44R70a26n64k

19. 12. 2014 20:44

Ivane, uz Vas znamkuje zdejsi "Mydlar" revizoru;-)

4 1
možnosti

Tak ještě že nerušili, už jsem se chtěl leknout. A tem minimax byl super nápad. ;-D;-D

6 0
možnosti

J51a36k29u95b 27V69a21š24k34o

19. 12. 2014 18:16

Koukám, že pánovi vadí lidi co protestovali proti, ale do počtu účastníků si je rád započítá. Jinak rozhodně nejsem rasista, nebo nácek, ale s iniciativou Islám v ČR nechceme se plně ztotožňuju.

19 0
možnosti

Vždycky si řikám 'nečti ty páně Cemperovo slátaniny...', ale perverzní zvědavost nakonec zpravidla zvítězí. Pozitivní je, že už mě ten člověk nedokáže naštvat - jen rozesmát ;-)

23 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.