Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A92d19a87m 19V71l35č11e51k

10. 3. 2015 9:02

Další z trapných pokusů páně Cempera o omluvu neomluvitelné ideologie incestního pedofilního beduína který podle islámských textů inklinoval i k nekrofilii. Ano. Každá víra se dá zneužít ke zvráceným činům. Islám však ne. Ten je zvrácený už svým zakladatelem.

0 0
možnosti

Fakt nechci vidět ten 2. díl:-/

2 0
možnosti

A to já zase jo, aspoň se bude čemu smát ;-D

1 0
možnosti

sakra, hraju do toho šachy a vypadlo mi.. "když je Evropa zaplavována tisíci navrátilců..."...Rv

1 0
možnosti

(I díl) ;-(...Já se nechci nyní zabývat oprávněností jednotlivých přirovnání, ale fascinuje mě , že se vůbec dokážete tímto zabývat právě nyní, když je tisíci navrátilců z řad bojovníků IS, o sympatizantech, kteří se sem dostávají, nebo tady vznikají ani nemluvě. PROČ?? Podle mně jste buď neskutečný pozér, co je za každou cenu rád v opozici, nebo jste neskutečný..... slepec. Ještě mě napadá..že Vy víte, že šaría klepe na dveře a děláte si image?? To Vám ale, mistře Cempere, vůbec nepomůže..

2 0
možnosti

Každá víra má svůj stát.

Cemperova KLDR.

2 0
možnosti

Cemper je blázen. Napsat, že za Konyho mohou američtí evangelíci,  že jedná podle destera a katechismu (mimochodem, jakého katechismu čí církve?), může fakt je duševně  chorý člověk. 

Waco jste také dost posunul. Ano David byl asi trochu pako, ale celý zásah dopadl, jak dopadl byl zásluhou hlavně diletantismu ATF a FBI a doteď se v USA hádají, jestli byl oprávněný, či ne. Podle ústavy USA neexistuje nic takového, jako nelegální úprava zbraní, nehledě na to, že se na to přišlo až po zásahu, takže to bylo irelevantní. David měl právo nakupovat a prodávat zbraně. Ale to je na jinou debatu, důležité je to, že Davidiáni byli trochu blázni, ale nechtěli nastolit svůj stát dobytím cizích území, podmaňení ostatních atd. Chtěli žít jen po svém, aby jim ostatní dali pokoj. Podobně jako tedy mírumilovní Amišové např. 

A to samé se týká i té židovské sekty, ti si také takto žili jen sami pro sebe, a utlačovali max. členy rodiny. Není to správné, ale srovnávat s Islámským státem, který dělá přesně to, co prováděl Mohamed?

8 0
možnosti
Foto

Takže tento režisér je lhář? http://www.lidovky.cz/krev-homosexualu-je-na-rukach-americkych-nabozenskych-fanatiku-rika-reziser-1s6-/zpravy-svet.aspx?c=A140311_184900_ln_zahranici_msl 

Je úplně jedno jestli Davidiáni měli právo prodávat zbraně, ale nevím jak vy, ale když ke mě přijede policie, tak po nich nezačnu střílet...

0 1
možnosti
Foto

Mýlíte se,má víra žádný svůj IS nemá,co to je za blud "každá"?

1 0
možnosti

Desatero a katechismus = křesťanská obdoba práva Sharia... Pane autore, to je výjimečný kousek Rv... Gratuluji

12 0
možnosti
Foto

Hehe, to je dream team. :D Maruškinová, Cemper, Hassan. Mentální trojblok. LOL

9 1
možnosti

A nie je náhoda, že každý z drím tímu je strašne diskriminovaný...

1 0
možnosti
Foto

Alespoň jste to mohl ozdrojovat, když jste to napsal systémem cut&copy.

2 0
možnosti

Hodně vytahal z české Wikipedie. Kdyby alespoň na Waco použil více zdrojů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.