Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tahle čísla jsou poněkud demagogická, je potřeba také započítat minusy, když  vezmeme jen tu strašnou záležitost  s fotovoltaikou do které nás EU zatáhla,  tak jen tohle nás bude stát minus 2000 mld,  takže ty "dotace"  na všeliké zcela zbytečné projekty už takhle jsou v ohromném minusu.

Jinak náklady 150 tisíc ročně to nemohou být celé náklady, to je tak možná na jídlo a kapesné.

Apropó,  takže vy se domníváte že všechny migranty po skončení azylového deportujeme do jejich domovin??? nebo se snad domníváte že po skončení azylového řízení se všichni začnou živit prací a už na ně náklady nebudou, nebo se snad domníváte ž k nám přijdou nějací nikde ještě nepoznaní migranti s velmi nízkou kriminalitou ??? absurdní. Zrovna včera jsou shlédnul besedu z Dánska kde vězeňský psycholog předložil fakta zcela strašlivá, tedy že v dánských věznicích pro mladistvé je z  10 ti vězňů 7 mohamedánů, přičemž v Dánsku je mohamedánů 5%, kriminalita těchhle "mladíků" je tedy na úrovní strašlivého 40 x násobku kriminality domorodců. Vysvětlil tam i problém těch "mladíků" oni zkrátka nedokážou ovládat svoji zlobu, a teď si tak představte že jejich zlobu v mešitě dost často směrují proti homosexuálům, vězte že proti téhle zlobě jsou naši hoši s kartonovými šibenicemi jen hrající si děti od kterých skutečné nebezpečí hrozí jen zcela minimálně.

0 0
možnosti

Právě když začnete zkoumat ta čísla, tak pokud začnete trochu přemýšlet, nutně dojdete k závěru, že tady něco nehraje. Formálně jsme čistým příjemcem dotací, ale kupní síla obyvatelstva je pětkrát nižší než například v Německu. Zároveň tu máme tzv. potravinový paradox, kdy Češi jezdí kupovat do Německa levnější a kvalitnější potraviny a samozřejmě i další zboží. Bankovní domy v České republice stabilně vykazují astronomické zisky – a  to i v době tzv. finanční krize. Ovšem mateřské bankovní domy v zahraničí vykazují naopak astronomické ztráty. Když se na to podíváte, tak zjistíte, že například rakouská Erste-Bank by byla bez České spořitelny doslova na mizině. Bankovní pobočky v několikanásobně chudší zemi drží nad vodou svou mateřskou banku v bohaté zemi. Jak si to vysvětlit? Ekonomický zázrak? Ale kdepak...

Formálně jsme příjemcem dotací z Evropské unie, ve skutečnosti jsme dojnou krávou. Vždyť v rukou českých firem nejsou už ani vodovody a kanalizace. Kromě potravinového paradoxu tu máme také vodní paradox – cena vody na východě Čech je dokonce vyšší, než v mnoha zemích Německa.

Je například známo, že u nás na plné obrátky jede automobilový průmysl – a to včetně výroby nespočtu komponentů. A jak to probíhá? U nás se vyrábí na hranici pokrytí nákladů výroby, zahraniční vlastník továrny pak převeze zboží do své domovské firmy, nalepí na komponent samolepku a cena rázem diametrálně vzroste. Zahraniční vlastník firmy vykazuje úžasnou produktivitu, česká továrna se potácí na hranici ziskovosti. Takhle se to dělá a nikdo proti tomu nic neudělá, protože čím déle to zahraniční vlastník dělá, tím větší má moc. Z České republiky je každý rok vyvedeno tak ohromné bohatství, že dotace z EU jsou proti tomu jak plivnutí do moře. Proto také argument o dotacích nemá smysl.

1 0
možnosti

A46d70a30m 34V86l18č52e94k

16. 6. 2015 13:07

Po třech měsících nečinnosti jste vyprodukoval jen tohle bezduché vyjádření "dostali jste peníze, tak nastavte řiť a jestli se budete cukat nepoužijeme lubrikant?" Ubohé.

0 0
možnosti

Jo, jo - za peníze v Praze dům!

  Jen jste zapomněl, že:

 - jen v první fázi má být uprchlíků skoro třikrát tolik,

 - neuvažujete, kolik nás budou uprchlící stát po třech letech (nevěřte, že většina nebude na dávkách)

-  nemáte jistotu, že za ten dům v Praze (za peníze EU) jich bude deset vypáleno.

   Fajn počty!!!

0 0
možnosti

Za čas nám dejte vědět, kolik jich máte doma a jaké kapesné jim každé ráno podstrčíte, než odejdete do práce. Jistě si z vás mnozí vezmou příklad. Jen mám obavu, aby jste kapesné nedostával nakonec vy.

0 0
možnosti

...... sim Vás, co jste to zase vypotil ?! ,- snad nemíníte přepočítávat dotace, potaž. fondy EU na hlavu jednoho, dvou, stovek, tisíc, statisíc, milionů uprchlíků ? ..... tušíte vůůůbec o čem je imigrační politika ?!?

3 0
možnosti

Další, co si myslí, že když dostáváme dotace, u kterých mimochodem nebudeme navždy pouze příjemci, tak musíme souhlasit s každým nesmyslem, který v Bruselu vymyslí. Pokud vím, taková podmínka k získání dotací nikdy nebyla.

2 0
možnosti

P53a92v21e14l 29K10u24r98a46l

14. 6. 2015 20:48

Dokud se v ČR dělají sbírky plastových víček od lahví na to aby se zaplatili léčebné procedury dětem nemá ČR co přijímat a živit jakéhokoliv imigranty.

7 2
možnosti
Foto

Dobre asi vite, ze to spolu naprosto nesouvisi

1 0
možnosti

Žádné dotace z EU nevyváží bezpečnostní riziko které imigranti, zejména ti muslimští, pro civilizovanou společnost představují.

7 0
možnosti

J58o30s17e36f 40S19u49k

14. 6. 2015 18:27

Opravdu nevím, co jste tím myslel, souvislost nevidím. Nebo to jako že když je to dobře placené, je třeba udělat bez říkání cokoliv? Obávám se, že v tom případě nezastáváte roli  filantropa, ale úplatné děvy

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS