Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Cempere, máte pěknou košili, ale víc by Vám slušela světlé modrá a červený šátek kolem krku. :-)

3 0
možnosti
LN

..mažete cempere...mažete....RvRvRvRvRvRvRv

3 0
možnosti
OJ

Dneska má nálepku neonacisty každý... Je to už úplně bezobsažný pojem...

10 0
možnosti
Foto

J74a36n 44C68e15m11p15e59r

23. 6. 2015 10:02

Takže člověk co nosí triko Národního odporu, kapely Skrewdriver není neonacista?

0 7
možnosti
JK

Myslím že je dáno i faktem, že IVČRN se od začátku více přiklání na stranu násilného řešení problému, který jak známo z minulosti nikdy k ničemu dobrému nevedl. Nějak si ty skupiny asimilují - pravicoví i levicoví extrémisti, fotbalový hooligans - myslím že těchto lidí se musíme v současnosti bát víc, než těch několika Arabů žijících (většinou již od studií) v ČR.

3 11
možnosti
Foto

náckové a aktivisti vašeho ražení, to jedna a tatáž verbež

4 0
možnosti
SB

Pane autore, to Vám neotevře oči vůbec nic? Například ani to, že EU vážně uvažuje o tom, že bude potápět lodě pašeráků? To je jasný důkaz toho, že zde ty lidi nechce. A když je nechtějí jiní, to je máme chtít my?

7 0
možnosti
Foto

J35a94n 63C31e11m40p82e97r

23. 6. 2015 10:00

Potápění lodí pašeráků nemá s tím nic společného. Také jsem pro. S mafií, která se přiživuje na cizím neštěstí uprchlíků se musí jednat tvrdě.

0 1
možnosti
PV

P14a55v39e14l 80V15é12b65r

23. 6. 2015 6:44

Děkuji za informaci a propagaci demonstrace. Přijdu.

9 0
možnosti
DR

Hlavne at to tam vase druha polovicka Hassan nezapomene fotit.Uz se tu na nej tesime :)

8 0
možnosti
PS

Člověk, který obhajuje fašisticko-bolševický režim v Kremlu za vlády diktátora putina by měl raději mlčet. Nacismus a komunismus jsou totožné zlo a pořád se snaží vystrkovat růžky. Někteří podivní jednotlivci jim v tom ještě pomáhají např. psaním blogů.

8 0
možnosti
PBR

A tak i jo... Po Bratislavě jsem si začal klást otázky a odpovědi hledal, jak jinak než na netu.. Našel jsem a musím přiznat bez zábran, že máte v mnohém pravdu. Ano, nepřeji si to co se děje momentálně s uprchlíky, rád bych aby má vlast byla stejná jako doposud, ale zároveň si nepřeji, aby se o to starali a navíc už vůbec ne způsobem jako v Bratislavě, neonacisté a nebojím se to napsat, grázlové co se angažují jen pro vlastní prospěch a zneužívají k tomu širokou veřejnost falešnými hesly a proslovy.. Pokud chce někdo řešit světabol násilím a dlažební kostkou, měli bychom se sami sebe ptát, zda je to skutečně ta cesta po které chceme jít..

4 1
možnosti
Foto

Pane Reichle a kdo myslíte že je hlavním viníkem? Ti kteří hází ty kostky, jsou jen banda primitivů, kteří v hlavě nemají ani ty pověstné piliny. Jenže k síle je přivádí politika vnucování nám různých pseudokultur a pseudo náboženství. V neposlední řadě hrají roli i různé antifašistické a rádoby humanistické organizace, které ale ve svém kontextu nejsou rozdílné od těch údajných nácků. Před pár lety vzniklo video, které produkovala společnost white media. To video se jmenovalo Evropa 2029. Byl na něm hrůzostrašný obraz, jak dopadne náš kontinent za pár let. Ten obraz byl hrůzostrašný tím, že politika naších vlád, jejích snaha přitáhnout sem imigranty a slepota k problémům s Islámem vlastně dohnala Evropu k občanské válce a dala do rukou argumenty pro násilí a nenávist. Aktivisté, jako je autor tohoto článku, pan Cemper vlastně touží jen po tom, aby v ulicích tekla krev. Protože v opačném případě by jejích aktivity nebyly k ničemu.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS