Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS
JK

Jděte se vycpat  - vaše strana i ta druhá. Když chcete řádit a mlátit se mezi sebou, vyberte si alespoň jiné místo než centrum Brna.

2 0
možnosti
Foto

Běžné, že praví vlastenci neovládají ani mateřský jazyk.:-P

4 0
možnosti
DK

Zakát - muslimská daň.

Každý muslim, muž nebo žena, který na konci roku vlastní zhruba patnáct dolarů nebo vyšší částku v hotových penězích nebo ve zboží, musí odevzdat zakát ve výši dvě a půl procenta.

Příjemcem zakátu jsou mimo jiné Muslimové sloužící Bohu výzkumem nebo studiem nebo šířením islámu. Přidělené prostředky pokrývají jejich výdaje a pomáhají jim pokračovat v činnosti.

0 0
možnosti
VP

Francouzský islamista uřízl hlavu svému zaměstnavateli

Francouzský islamista zaútočil v pátek na průmyslový závod u Lyonu na jihovýchodě země...

Online: Teroristé udeřili v Tunisku, Francii a Kuvajtu

DNES 13:00 AKTUALIZOVÁNO DNES 20:02

Dění kolem útoků ve Francii, Tunisku a Kuvajtu sledujeme v online reportáži.

8 0
možnosti
Foto

K75a41r14e12l 81M79á26d97l86e

26. 6. 2015 21:51

To jsou pomýlení jednotlivci, kteří vlastně s islámem nemají nic společného. Bohouš Sobotků má recept, jak se dají poznat ti naprosto mírumilovní prodavači kebabů (a sem tam nějací vědci či doktoři), kteří svými daněmi spasí naši důchodovou reformu.

8 0
možnosti
JO

Radikálové napadli diváků cyklistických závodů...

...na níž vlály vlajky Kotlebové Lidové strany Naše Slovensko...

...děti plakali a křičeli,...

To je malý výtah některých perel z jednoho z minulých článků Cempera. Aneb když se negramot posmívá negramotům

13 0
možnosti
DK

4:89 A přáli by si, abyste se stali nevěřícími, jako jsou oni, a abyste byli stejní. Neberte si mezi nimi přátele, dokud se nevystěhují na stezku Boží! A jestliže se obrátí zády, pak je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A neberte si z nich ani přátele, ani pomocníky 4:91 A najdete i jiné pokrytce, kteří chtějí získat důvěru vaši i důvěru svého lidu. Kdykoliv se pokusí vás svést k odpadnutí, budou v tom odraženi. A jestliže se nebudou držet stranou od vás a nevzdají se vám na milost a nesloží své ruce, tedy je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A nad těmito vám dáváme pravomoc zřetelnou.

7 0
možnosti
Foto

vy už nejste ani aktivista, vy jste vůl

18 2
možnosti
Foto

J39a61n 19P32a68v12e83l81k58a

26. 6. 2015 21:20

Může si podat ruku s Karlem. Oba mají tzv. Mimonu.

2 2
možnosti
DK

47:4  A když se střetnete s nevěřícími, udeřte je do šíjí, a až jim způsobíte úplnou porážku, pevně je spoutejte! A potom je buď omilostněte, anebo je propusťte za výkupné, pokud válka neodloží své břímě. A tak budiž! Kdyby Bůh chtěl, pomohl by si sám proti nim, avšak nečiní tak proto, aby vás jedny druhými podrobil zkoušce. A Bůh nedopustí, aby se ztratily skutky těch, kdož byli zabiti na cestě Boží.

9 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.