Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jděte se vycpat obě strany - islamofobové i islamofilové. Stejně se scházíte jen kvůli vlastní exhibici a dělání nepořádku ve veřejných prostorách. V Brně vás už nechci vidět! Člověk aby měl strach se jít v pátek v podvečer projít svým vlastním městem!

0 1
možnosti
JR

J19a30n 82R60á54ž

28. 6. 2015 14:47

I pštros si myslí, že bude v bezpečí, když si zahrabe hlavu do písku!

4 0
možnosti
JN

Jsem proti muslimizaci a návalu imigrantů, nehajluju, jsem proti okupaci Ukrajiny Ruskem, jsem proti okupaci Kuby Amerikou. Na demonstrace nechodím.

Zařaďte mě někam... nebo prostě uznejte že inteligence v ČR také odsuzuje Islám stejně jako Nacistickou či jinou totalitní ideologii a že označení ideologie jako náboženství obejde zákony, zmate veřejnost, ale zůstává to stále totalitní ideologií.

5 0
možnosti
KB

A Cemper se vynořil z vod multikulturálního jezera a jako správný a uvědomělý dobrokák... zplodil blog... ;-D:-/

4 0
možnosti
JN

Jak bylo předpovězeno pod mým blogem "Počkají až vychladnou oběti z pátečních útoků, aby nás přesvědčovali o mírumilovném Islámu"  

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/467388/ctyri-utoky-za-dva-dny-z-toho-tri-dnes-je-snad-nejaky-muslimsky-svatek.html

4 0
možnosti
JA

Tak praotec Čech byl imigrant...takže když sem přišel, tak ho starousedlíci přivítali a umožnili mu se zde usadit.

Teď přichází otec Muhammad....dovolíme mu se zde usadit a kde budeme za nějaké to století my?

1 0
možnosti
Foto

Já bych očekával, že demokraticky smýšlející odpůrci islámu se tu budou od Vandase a hajlujících neonacistů distancovat a odsoudí je za diskreditaci protiislámského hnutí. Z toho nadávání autorovi (Gardavský, Chlátal, Dočekal.... a jejich pluséři) se spíš zdá, že těmto diskutérům jsou ti neonacisté sympatičtí.

1 5
možnosti
LN

..račte prominout při vašem vzdělání...ale pročetl jsem diskuzi...a žádné sympatie k vanadasovic hololebcům jsem tam nenašel....spíš postesknutí...že se jim opět podařilo zviditelnit....a to jen proto že cemper a jemu podobní raději prohlásí že konvička má rohy, drápy, dračí ocas a plive oheň...než by uznali že má pravdu....a nám hrozí reálné muslimské nebezpečí....

13 0
možnosti
Foto

Praotec Čech nebyl imigrant. On totiž s největší pravděpodobností Cempere nebyl vůbec.

3 0
možnosti
MM

nebylo by lepší věnovat místo chrlení nesmyslných článků začít přemýšlet, co na sebe a jakej mejkap a stíny budou letos in...?  Prague pride už je za dveřmi ! ;-)

8 1
možnosti

Ano, nepochopitelné jednání pohlavárů Evropské unie vede k radikalizaci obyvatelstva Evropy a při dalších a dalších volbách se to projevuje a ještě projeví. Dalo se to očekávat. To není vina těch lidí, pane Cempere, oni mají strach a mají právo se bránit a říci svůj názor.

10 0
možnosti
PN

Pouze sbalili 3/4 smažek z řad  odpůrců demonstrace. ;-D

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS