Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V dnesni dobe neni Problem se o aktualnosi CI pravdivosti presvedcit. A vira, CI nevira vypovida pak o inteligenci vericiho CI nevericiho!@

3 0
možnosti

A nepletete si náhodou hoax a ilustrační foto ???

Já vcelku nechápu jak tyto fotografie zkreslují dnešní situaci, těch migrantů co se na nás dneska valí je rozhodně víc než ukazují ty vaše snímky.

4 0
možnosti

Rv Myslíte, že fota osmisettisíců nelegálů přišedších do Němec budou jiná?!

Neumíte nic jiného, než si plácat na pobřeží lopatičkou ten svůj hrádek a vůbec nechcete vidět, že se blíží dost silná bouře, která smete bez rozdílu všechny, i sluníčkáře a i ten Váš výtvor.

11 2
možnosti

Cepmer demokrat - gdo nechčije s nama, chčije proti nám.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

2 0
možnosti

Co tím chtěl básník říci?

3 0
možnosti
Foto

To že ta fotografie je nesmysl, víme všichni už skoro půl roku. Tak nevím jestli jste se probudil před ulehnutím k zimnímu spánku anebo nemáte jiné argumenty proti slušným lidem.

7 0
možnosti

J24a71r55a 10R58a87n18k

30. 8. 2015 5:42

Tak v podstate nedava jine fotografie, nez soudruh Olser....a tam je to vysoka karma, at lze, nebo ne......probudte se! Kde je rozdil mezi Drathem, Kasukou a Olserem?

2 1
možnosti

Jistě, všichni jsou tupci,ale já jsem letadlo. ;-D;-D;-D;-D

V podstatě mě nepřekvapujete. Ono přiznat si, že celý svůj život člověk zasvětil nesmyslu, musí být značně tragické.

Je to spíš smutné, než cokoliv jiného, to co děláte. :-/

8 2
možnosti

Na ČT se šíří poplašná zpráva: to se takhle natáčí reportáž o demonstraci DSSS, ale na obrazovce běží záběry z demonstrací IVČRN (i přesto, že se IVČRN od této akce předem veřejně a důrazně distancovalo), přičemž cíl je jasný: nacpat obě hnutí do totožného náckoidního pytle.Tvůrci ČT jsou ovšem důmyslní čtveráci,  tudíž se u záběrů s Martinem Konvičkou vyčůraně pojistí formulkou "ilustrační záběry".

Hádám, že tento typ hoaxu (navíc placený z veřejnoprávních poplatků) Honzovi Cemperovi vůbec nevadí, ba dokonce možná i vyhovuje. A tudíž o něm nejspíš žádný blog nenapíše V

21 1
možnosti
Foto

Cemper nezklamal ..... dlouho jsem opět neviděl tolik příspěvků v diskuzi "smazaných autorem blogu" ;-D ... měl bych i zdůvodnění, ale příspěvek by byl smazaný ;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.