Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V těch tvářích mladých demonstrantů vidím naivitu, nadšení, pocit, že něco vidí správně a sní o "solidaritě". Je vidět, že zatím nemají žádnou zkušenost se svou vlastní zopovědností za živobytí i bezpečnost SVÉ rodiny, za život svých dětí. Oni zatím přemýšlejí emocemi, ne střízlivým rozumem, s dohlédnutím důsledků.

Víte, autore, i altruismus, soucit, solidarita... ve všem je obrovsky důležitá Optimální míra. A ta je u tohoto problému už dávno překročená.

Naprosté většině lidí je jich líto, opravdu, jenže většina z nich přemýšlí o rizicích - jednak kolik je mezi nimi těch, ze kterých se mohou vyklubat sympatizantí IS. Druhak - kolik to bude stát, jaké to představuje riziko pro naše státní výdaje ? Víte, že naše zadlužení je téměř 2 bil. ? Dál - víte, kolik našinců je nezaměstnaných..? Tudíž ti migranti, i kdyby tu chtěli zůstat, při nevalné kvalifikaci, neznalosti jazyka - kdo by je zaměstnal ? Jaké procento jich by musel financovat náš stát ?

Ono je těch otázek víc, a nladí si tyhle otázky nekladou, ignorují je. 

Proč je "nezachraňují " ti, kteří to tam na BV rozhasili ???

Frustrovaní a zoufalí uprchlíci dávají vinu USA - http://jdem.cz/btsbf4  ....

Vůdci arabských revolt se školili za americké peníze - http://jdem.cz/btsbk7 .... 

USA tajně poskytly syrské opozici milióny dolarů, tvrdí WikiLeaks - http://jdem.cz/btsbj9 .... 

John McCain, dirigent "arabského jara" a kalifa - http://www.voltairenet.org/article185097.html ....

Pokyny pro demonstranty na Tahrir a Maidan v arabštině a ukrajinštině jsou identické. - http://jdem.cz/brwjt7

4 1
možnosti

Robejšek - Kavan - Další kolo sporů o kvóty http://jdem.cz/btr7b8

Z článku - Sen pro uprchlíky....http://jdem.cz/btkuq3 -- "Podle studie Úřadu Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky po 18 měsících od příjezdu najdou placenou práci jen tři ze 71 žadatelů o azyl ve Velké Británii. Podobná čísla pak vykazují i ostatní evropské země."

Spolkový úřad práce- každá třetí nezaměstnaná osoba má cizí kořeny - http://jdem.cz/btgtv9

Roboti a software by mohl nahradit 18 milionů pracovníků v nadcházejících desetiletích - http://jdem.cz/btgty8

Výdaje na uprchlíky by mohly být dvakrát či třikrát tak vysoké jako v 2014 - http://jdem.cz/btgt66

2 1
možnosti

J72a28n 19R97á39ž

13. 9. 2015 21:02

Zcela určitě tuto solidaritu vyjádřilo padesát tisíc návštěvníků Landova koncertu.

Těch pár, o kterých píše pan Cemper by tam zaplnilo možná záchody.

1 0
možnosti

navíc se podívejte na tu Cemperovu demonstraci... nic jiného než banda dětí... dětí které nikdy neměli žádnou odpovědnost za nikoho...

povětšinou ani za sebe protože se to buď hází na rodiče a nebo na školu... kolik z nich vůbec platí vlastní jídlo, vlastní bydlení... kolik z nich dodělalo školu?

Nedivým se že požaduje po všech aby pomáhali uprchlíkům... sami totiž ještě nevydělávají na nic a tak nemají z čeho rozdávat... tak chtějí aby se všichni ostatní dávali zdroje na jejich patetickou touhu "být solidární"

Novodobá obdoba hipízáků... zfetované "zlaté" mládeže odmítající svět dospělých a jakoukoliv odpovědnost za cokoliv. Uklidňuje mne však jen jejich trapně malý počet...

(holt asi už tyhle podvratné skupiny nejsou placeni KGB jako v minulosti... ("unilateralisté" žádající jaderné odzbrojení v Británii za studené války např.)

3 0
možnosti

P17e57t89r 39D34o96b15r12ý

13. 9. 2015 20:36

Je jenom otázkou času nežli vás to vítací nadšení přejde. Německo uzavřelo hranice s Rakouskem. Je jenom další otázkou času nežli Rakousko uzavře hranice s Maďarskem. Potom přes nás nepůjdou desítky a stovky migrantů, ale tisíce a desetitisíce každý den. Při kapacitě našich ubytovacích zařízení, v počtu pár stovek, pro tyto obohacovače tady velice brzy bude pořádně veselo a zima se kvapem blíží. V Africe však o mrazu a sněhu nikdo ani neslyšel, natož aby si to uměl představit. Vy kteří dnes vítáte, připravte si v teple svých domovů místo, abyste to vítání mohli převézt od slov k činům.

6 0
možnosti

Ošetřovatel,Evropan,křestan. Vaše nenávistné komentáře mně vždy rozesmějí. ;-D;-D;-D

2 2
možnosti

P82e89t78r 90K18o84l16á65ř

13. 9. 2015 18:09

Zaděláváme si na pořádný průšvih, ty davy co tady do Evropy proudí se časem nespokojí s tím málem co prozatím mají a co dostávají. Budou chtít stále víc a víc a pokud to nedostanou, budou si to vynucovat násilím. A ještě poznámečka, muslimové nás berou jako podřadnou rasu a bezvěrce jako spodinu. To mám z vlastní zkušenosti, neboť pro ně občas něco v zahraničí dělám.Je to sice o nervy a člověk se musí ovládat, ale kšeft je kšeft.

10 1
možnosti
Foto

Neuvěřitelné veci se člověk od autora dozvídá.

4 0
možnosti

Podívejte se na téhle mapě, odkud k nám proudí uprchlíci:

http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=2812

Z toho vyplývá i snaha levičáků uprchlíky podporovat. To je sen každého marxisty, ovládat stádo blbců s IQ kolem 80, kteří uvěří jeho kecům o skvělé budoucnosti za peníze ukradené těm schopnějším.

7 1
možnosti

Zajímavý dokument televize ZDF o vlivu islámu na Německo....ne moc povzbudivé. 

Je to v němčině s anglickými titulky

https://www.youtube.com/watch?v=KVWAIKoatWM

4 1
možnosti

K10a48r10e95l 73K81a70v93k53a

13. 9. 2015 15:24

autor je důkazem, že veganství, nedostatek masa, je škodlivé ....

10 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.