Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Nagano? Tak na to vzpominam velmi spatne .... I the Great One plakal.

0 0
možnosti
PN

Jsem velice rád, že těch č.    Ů, je pouze 3 500. To naše sanatoria zvládnou.

4 1
možnosti
DS

A jak to pak dopadá s dětmi imigrantů (ještě v té době pozvanými, vítanými, inegrovanými a zaměstanými - což se nyní nedá očekávat ani při optimismu nejvyššího řádu): https://www.youtube.com/watch?v=F8I9BUUolvk

Naše děti a vnoučata se mají na co těšit.

Jsem zvědavá, jak jim své konání jednou tito pomahači vysvětlí. Asi jako rodiče kolaborantů po válce? Těch raději spousta spáchala sebevraždu.

13 1
možnosti
DS

Oprava - kolaborující rodiče po válce! To je tak, když někdo svůj příspěvek přepisuje...

0 1
možnosti
EP

Pán by si měl možná nastudovat, kde všude se válčí.

4 1
možnosti
PV

Nedovedu pochopit, jak můžete chválit lidi, co pomáhají invazivním armádám postupovat na naše území, kde nás budou posléze ničit svým islámem. To chce opravdu silný žaludek.

O  lidi z válečných oblastí tu nejde... nebo jste tak naivní?

28 4
možnosti
JB

Dnes jsem slyšela v TV, že už i v Německu zjistili, že ty statisíce Syřanů nejsou jenom uprchlíci před válkou. De Maiziere se nechal slyšet, že se budou zabývat tím, jestli každý konkrétní člověk byl v Sýrii nějak perzekvován, nebo jenom obecně utekl před válkou, která byla někde stovky km daleko, budou jím dávat jen krátkodobé povolení k pobytu, a nebudou se moct slučovat rodiny. Ještě nic takového sice neschválili, ale už jenom to, že o tom uvažují, je známka, že jim začíná být jasné, že na jednoho potřebného se jim tam cpou stovky ekonomických migrantů, a že si zavařili na katastrofální problémy.

3 1
možnosti
KS

Víte pane Cemper,o činnosti Vašich nadšených dobrovolníků v Srbsku podávali očití svědkové zhruba tyto zprávy: nadšení dobrovolníci mazali bagety  rozdávali je uprchlíkům.Tito je o kus dál pohazovali na zem,kde je sbírali srbské děti do pytlů pro krmení domácích zvířat.Nadšené dobrovolníky to neodradilo a dále pokračovali v  rozdávání baget.

      Pokud byste platil tuto nesmyslnou akci sám ze svého,měl bych Vás za duševně méněceného.Vy jste však zcela jistě využívali prostředky některé z početných neziskových organizací,tedy nikoliv jen Vaše,pro výkrm srbských hospodářských zvířat.Jste jen hlupák a škůdce.

36 3
možnosti
MP

Od očitých svědků vím jak unavení dobrovolníci do noci vydávali teplé oblečení, například deky řezali na menší kusy. Jste cynik a kdyby mi slušnost nebránila, použil bych i ty nejostřejší slova, která jste adresoval

panu Cemperovi.

2 16
možnosti
MN

Copak to opravdu nevidíte, že tu otevřenou náruč, nekonečnou toleranci, pochopení a přátelství z celého srdce vyjadřují jen multikulti aktivisté a naprostá většina imigrantů si jen suše bere a žádá, co má naučené, že si brát a žádat má? Že povýšeně kašle na lásku sluníčkářů a že nás Evropany má všechny na háku? Že jsme pro ně slabí, trapní a pohrdání hodní?

Nepřijde Vám absurdní, že je to naprosto jednostranný vztah, kde jedna strana se ponižuje a druhá si jde chladně a bezohledně za svým cílem? Oni se prostě nechtějí ani integrovat, ani kamarádit.

V této přednášce jeden americký vědec říká, že se Evropa chová k imigrantům jako submisivní zneužívaná oběť. To ale není zrovna zdravý vztah:

Dr. Bill Warner - Why Are People Afraid

https://www.youtube.com/watch?v=Im0IisZ77QI

(je to s českými titulky)

36 3
možnosti
Foto

Zapoměla jste upozornit, že ten vědec se profesně uprchlíky, migrací , náboženstvím ani ničím podobným nezabývá.

1 19
možnosti
PB

..... tak ešče že je to Nagano,- taky by to mohl bejt docela slušnej Saigon V!

11 0
možnosti
AS

A16d67a21m 38S43t18a61v44a

6. 11. 2015 21:17

Je to hezké, pomáhat potřebným. Jen nechápu, jak si to ti pomocníci mohou dovolit. Kde na to berou prostředky, volno a jiné. Copak nepracují, nestudují,  nevydělávají, že si mohou jen tak z ničeho nic vyrazit pomáhat?

10 1
možnosti
MP

Tak třeba v minulém týdnu tam bylo dost učitelů.

0 0
možnosti
Foto

vy až dostanete rozum, to si pohovíte.

7 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.