Diskuse

Na náměstí Míru se bude v úterý protestovat proti xenofobii. Půjde se i na Albertov.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tato země patří všem?Tak to teda ne,vy sluníčkový hlupci,MOJI ZEMI nebude nikdo obsazovat kulturou profláknutou v celém světě, nota bene čekající až tady vše ovládne.Možná změním názor až uvidím muslimy demonstrující proti IS,ale to nehrozí.Pravda je, že největšími škůdci země nejsou uprchlíci-zatím,ale všichni tihle tajtrdlíci s vymytými mozky co je sem verbují.:-([>-]

2 0
možnosti
Foto

Protestovalo se proti xenofobii? A kdy se bude protestovat proto klaustrofobii nebo arachnofobii? Nebo proti schizofrenii a depresím?

1 0
možnosti

Ale jen jděte, alespoň vás všechny poznáme..

0 0
možnosti

Ale jen jděte, alespoň vás všechny poznáme..

0 0
možnosti

Tam zase bude (obrazně řečeno) "nablito".

0 0
možnosti

Situace je složitá, ale je odvážnější jít s vlastním názorem proti proudu, než se řítit s poloinformovaným a vystrašeným stádem proti proudu dějin.

0 0
možnosti

Rv Je otázkou, proč zamíří pár křiklounů právě na Albertov?! Touží po vyvolání konfliktu?! Vždyť Praha je tak velká, proč nejdou jinam?! Důvodem je zcela jistě to, že by se na ně každý vykašlal, možná pětivteřinový šot, ale ohlášené místo možného střetu, to už si na ně televize počká. No, myslím, že to má policie zmapované a bude připravená.

P.S.

pro účastníky slůňatového pochodu: pokud je mi známo, slavní budete jen pár vteřin; je zakázáno se svévolně zastavovat, povolený je jen pochod.

4 1
možnosti
Foto

Zeptejte sekonvičky proč jde zrovna tam

0 2
možnosti
Foto

Kroťte svoji xenofobii anesnášenlivost. S ohledem na výsledky, vy havlisté, byste se měli někam zdekovat a ne ještě chodit na náměstí protestovat.

2 1
možnosti

Tak jste si prokázal diskuze.Mě osobně jste to tedy vymazaním strašně natřel.Tak doufám že se cítíte jako chlap.Já vím.Když nejsou argumenty,tak mazat,mazat.mazat.A věřím že nemůžete jen příspěvky.Kdybych napsal něco špatného,pochopil bych to.Ale toto?No budiž.Už vás budu ignorovat,neboť člověk bez argumentů není diskuze hoden.Klidně mažte dál. Sbohem.

1 0
možnosti

..... chvíle soustředění,- áááá. nyčko se podívejte na svoje pracky, chvílu s něma otáčejte,- hřbet, dlaně, hřbet, dlaně,- ..... mosi to byt hnusnej pohled,- krev, enem samá krev povražděnejch pařížanů !!!

6 0
možnosti