Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

dost dobře nechápu, proč téměř každý vegetarián(vegan) se cítí být povolán k tomu, aby obracel každého na svoji "víru", jako nějaká náboženská sekta.

Jezte, co chcete a mně do talíře nekoukejte.

3 0
možnosti
Foto

Dost dobře nechápu, proč masožroutům tak vadí články o vegetariánství.;-) Tak to nečtěte.

2 0
možnosti
LN

..dejte si bůček....a přestaňte blbnout....

4 0
možnosti
MK

Nebo něco lehkého, když je léto. Třeba zeleninový salát s kuřecím masem.

To se vezme jedno grilované kuře, půl okurky a dvě rajčata se nakrájí na kostky, na drobno cibulku a zaleje se to zálivnkou z jablečného octa. Podává se to zvlášť. Salát se jí lžičkou a zakusuje se kuřetem :-)

3 0
možnosti
MK

S tím Ježíšem jste docela ulítl. Ten si nechal připravit velikonočního beránka. R^ Byl po židovsku, takže hodně česneku, olivový olej a k tomu nekvašený chléb. Namáčeli to do lanážovokřekové omáčky dochucené vinným octem a zapíjeli to Old Jerusalem , ročník 12.

6 0
možnosti
IF

Adolf Hitler byl vegetarián, stejně jako Rudolf Hess, Joseph Goebbels a také buddhista Heinrich Himmler, který dokonce nařizoval pojídání vegetariánské stravy velitelům SS. Adolf Hitler počítal s násilným zaváděním vegetariánství mezi širokými vrstvami obyvatelstva.

7 0
možnosti
Foto

kdyby žral steak nemusel tady po celý Evropě tak divočit...taky mi autor po tý zelený stravě připadá nějak moc nabitej;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.