Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

Naopak,pane autore,Češi jsou jedním z nejtolerantnějších národů s nejštědřejším sociálním systémem. Bohužel i v tomto případě funguje ono: "každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán." Co se týká Židů a Němců - jenm žasnu, co všechno jste schopen smotat dohromady:-/ hezký den

14 0
možnosti
DN

;-D a nedá si pokoj a nedá !! Jestliže, jste při sčítání lidu  VĚDOMĚ , uvedl nepravdivé údaje , měl byste dostat pokutu.Svými články, v nichž smotáte všechno dohomady, připomínáte Jirku H. blahé paměti . Takže příště prosím, zkrotte své emoce , protože jinak se zde stáváte obecním šaškem- to není urážka, ale konstatování faktu jak Vás většina čtenářů vidí.

10 1
možnosti
Foto

J98a58n 10C77e29m15p16e37r

28. 6. 2013 6:12

Ok. Přejdete do faktické roviny? V kterých místech plácám páté přes deváté?

0 2
možnosti
Foto

Fujtajbl, hned po ránu jste mi zkazil den. ;-(Rv

13 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.