Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

aaaaah, ten pán má hrozně vtipnou fotku na tom plakátu

2 0
možnosti
VB

Pokud se mnozí v tísnivé sociální situaci připravují k volbě ČSSD, musejí vědět, že svým hlasem zároveň podpoří i další veřejné peníze a ještě silnější zvýhodnění "nepřizpůsobivého etnika" - jak se politicky korektně nazývá cikánský problém. Pokud se o něm jako o problému ještě vůbec bude smět mluvit.:-)

0 1
možnosti
JP

J76a67n 61P44u45l86e79c

28. 9. 2013 9:47

Náckové jsou to pokrytci. 8-o

1 0
možnosti
JN

Plýtvat penězi státu, aby se zjistilo, že vše co chce DSSS dělat, nás jen připraví o peníze. Ve švýcarsku mají sociální dávky okolo 30 000kč a ted je budou zvyšovat na dvojnásobek. Minimální mzda na naše je okolo 100 000kč. Pokud by snížiliplaty či sociálky, v ekonomice bude obýhat málo penez a nastává stav ČR. Mi musíme dávat socku každýmu ne jen ciganum, o tom to je, jakmile bude jeden metr nikdo si závidět nebude. A nezaměstnanost do 30 let bude v EU 50%. Ale nejde o zaměstnanost, ale o kvalitu té práce a konkurenceschopnost ČR. 

!!    V    !!    V     !!     V     !!

http://jardanovak.blog.idnes.cz

0 2
možnosti
PK

P44e86t24r 34K88o21s

28. 9. 2013 7:51

"Na štěnice Petra Bornu několikrát upozornila její obyvatelka  Gizela Kotlárová. Ten zařídil opakovanou deratizaci, ovšem zcela neúspěšnou." - Deratizace je také na štěnice naprosto neúčinná a ani se ně nepoužívá, o dost vhodnější by byla desinsekce. Hlodavci a hmyz mají poněkud odlišnou stavbu těla.

1 0
možnosti
JZ

Vy ale pořád bojujete na špatné frontě. Neřešte plakáty tupců, většina těch, na které tyhle věci působí, stejně neumí číst. Rozumný člověk takovou stranu a takové lidi volit nebude, protože je mu jasné, že tupé násilí nic neřeší. Nemusíte plýtvat energií na zviditelnění těchto existencí, my víme že jsou hloupé.

Jako aktivista byste se měl aktivně snažit, aby se ti "nepřizpůsobiví" místo na ubytovnu nastěhovali do normálního bytu nebo domu, a to společensky únosným způsobem - v počtu místnostem úměrném, ve stavu z většiny střílizvém, o hlasitosti životu v civilizaci přiměřené, bez nároku na zpeněžitelné zařízení domu i jeho okolí a podobně. 98% bude naprosto spojené, že vedle nich bydlí slušná Romská rodina, půjčí jí vrtačku když si bude chtít připevnit poličku až jí dojde místo na knihy a bude jim úplně jedno, že rodina žije z dávek. Dokonce ji i polituje, protože ví, že to mají slušní Romové se sháněním práce docela jistě těžší. 1,95% jsou skutečně rasisti, to bohužel, a 0,05% je negramotná rádoby nacionální elita národa.

Fakt to zkuste, uvidíte, že to půjde.

2 1
možnosti
IR

Seznamte se s Petrem Bornem a poslechněte si jeho projev z 1. května v Přerově:

http://www.evropsky-rozhled.eu/dsss-v-prerove-4-projev-petra-borna-namireny-proti-mensinam/

1 0
možnosti
Foto

Jen bych doplnil, že když nácek říká nebo píše "feťáci", myslí tím antifašisty. Je to samozřejmě blud, ale náckové se ho drží...

1 1
možnosti
Foto

J15a76n 13C31e11m76p49e72r

27. 9. 2013 17:59

Ano, ano. Takže v podstatě cikáni neintegrovat ale násilně přizpůsobit někde v koncetráku, pryč s antifašisty a všemi "nepřizpůsobivými" aby si lidi z DSSS mohli jet své kšefty. X

1 1
možnosti
LS

Měl bych návrh - když jste tak hrrrr do těch trestních oznámení, co tak zkusit i KSČM a jejich "S lidmi pro lidi."? Neparafrázuje náhodou tento slogan na známém "Mit dem Volke für das Volk."?

2 1
možnosti
Foto

J31a58n 59C23e40m26p83e23r

27. 9. 2013 15:06

Můžete to zkusit. bránit Vám v tom nebudu. ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.