Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Á, tak vy se angažujete i v islámu. To je hezké, multifunkční aktivista ;-D

Zaprvé píšete nesmysl (ale to Vy už víte). Lehký rozdíl mezi tímhle a košer usmrcením zvířete je. Zatímco u druhého zmíněného jde jen o to, aby zvíře vykrvácelo (a je tedy zabito rychle) u prvního jde o to, aby při krvácení i slyšelo modlibu (je tedy zabito pomalu). Ale to nechme stranou, pravda je, že ani u nás není se zvířaty zacházeno nejlíp a každý má své svědomí, nemusím kupovat co nechci.

Podívejte se, co píšete v závorce hned na začátku článku. "Povolený, přípustný." To prosím znamená co? Ano, to znamená, že jiné maso je nepovolené, nepřípustné. Pochopitelně pro zastánce islámu. Jenže, pokud nejste úplně slepý, musíte vidět, že tito zastánci rádi podstkují ostatním své zvyky. Je tedy jen otázkou času, kdy budete nepovolené a nepřípustné i pro nás. V Belgii už uráží vánoční strom na náměstí. V rámci demokracie byl odstraněn. Až začně někoho urážet běžné maso, bude odstraněno taky, nebo sem napíšete obsáhlý blog o toleranci a někam se schováte, aby Vás někdo nepodřezal za propagaci nepřípustných potravin?

9 2
možnosti
JZ

Nicméně, v boji za lepší zacházení se zvířaty byste se angažovat mohl, to je výjimečně správná a potřebná věc. A zvířata Vám za to budou vděčnější než... jiné oblasti Vašeho zájmu.

2 0
možnosti
ZK

Z56d91e16n19a 63K94o64č46í

6. 10. 2013 14:54

Ta drtička je demagogie jako prase. Ona nedrtí kohoutky, ale pouze nezdravá a uhynulá kuřata z líhně. !!!!!!

Zbývající kuřata jsou určeny k výkrmu, nebo chovu. ;-)

1 1
možnosti
Foto

J41a32n 46C63e66m81p90e98r

6. 10. 2013 14:58

Ne. Drtí je zaživa. Což ale smrt je pro ně spíše osvobození než žít v těch velkochovech.

1 0
možnosti
MD

Na startovni care opet straseni fobii. Jen starter je uz nejaky znudeny a radeji se dloube v nose, nez aby vystrelil.

1 5
možnosti
AF
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.