Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J68i58ř35í 67C49h82u23d26ý

27. 6. 2014 22:12

A nejlepší je ten závěr- ,,příchod" muslimů na Balkán. Asi by měl někdo přijít za Váma ;-)

5 0
možnosti
LB

"... Aby ten, co zabije jednoho člověka - nejen pro pomstu na někom, nebo za to, že šířilpohoršení na zemi - byl souzen, jako by zabil lidstvo celé ..." 

------------------------------------------------------------------------------------------

Výňatek z textu pomýleného autora, který sice interpretuje původní myšlenky koránu. Ovšem jak blízko mají  k současnému islámistickému pojetí této "mírumilovné" víry? Fuj, jsem znechucena podrazáckým chováním někoho, kdo si říká Čech. Podrazácké chování vůči vlastnímu národu, k vlastní kultuře, k vlastní historii, opovrhování vlastními krajany, by mělo být trestné!

6 1
možnosti
AV

A63d45a67m 11V65l41č95e64k

27. 6. 2014 19:25

Až budete své názory vysvětlovat někomu z jednotek ISIS/ISIL dejte vědět, ti oškliváci špiní vaši krásnou formu islámu a my hloupí nevzdělaní si děláme názor jen na nich a dalších 90% muslimské populace a to je přece tak nespravedlivé.

6 0
možnosti
MR

M94i74l87a14n 96R98a80d35e97k

27. 6. 2014 18:53

polygamie byla normalni i v Evrope, az to krestanstvi zakazalo. Ale vy se snazite omlouvat neomluvitelne, trepite si pysk za neco za co se ani muslimove nestydi. Jako kdyz pisete ze Hitler jedl maso, protoze vy jste vegetarian, tak Hitler se jim stat asi  nemohl co?;-D

2 0
možnosti

Slovy Richarda Dawkinse: Jaký je trest za odpadlictví od islámu? Odpověď prosím jasnou a přímou bez vytáčení. Samotnou pravdivou odpovědí na toto je hned jasné že islám v žádné civilizované zemi nemá co dělat.

15 0
možnosti
MK

Je to smrt. Ostatně to aplikoval abu-Bakr, když zdechnul Mohamed a mnohé arabské kmeny opustili jeho kydy. ;-):-)

5 1
možnosti
JH

J11a81n 77H89a71n76á79k

27. 6. 2014 17:34

Kdo je zdrojem aktuálně největšího globálního násilí?

(nápověda: USA, Rusko, ani komunisti to nejsou.)

To mi k vyhodnocení Islámu stačí, až se všichni muslimové důrazně a zcela jasně distancují od radikálů a vyzvou je k ukončení násilí na ženách, rodinných příslušnících, na bezvěrcích či jinak věřících, pak jsem ochoten muslimy velmi obezřetně v omezeném počtu tolerovat, pokud budou plně dodržovat zákony země jejich pobytu.

A Vy pane Cempere jste usvědčený manipulátor a lhář, takže je úplně jedno, jakým názorem si budete hrát na mentora. Vůbec totiž nemáte páru o tom, jak potlačovat nenávist a naopak nenávist ještě víc šíříte a paradoxně Islámu škodíte, jak Vám bylo dole již napsáno.

14 0
možnosti
MK

Hlavně píše o něčem o čem nemá ani páru. Ale to jsou v podstatě všechny jeho blogy. Viz ten , kde píše, že Hitler nebyl vegetarián apod. 

Problém je , že tito šiřitelé dobra nečerpají z toho co se dá ověřit, ale jen ze svých dojmů a ve svém důsledku, když se dostanou k moci jsou schopni své odpůrce vraždit jen proto, že nesdílí jejich názor.

10 0
možnosti
Foto

Tak nevím. Je to naivní nebo hloupé? :-/

5 1
možnosti
DM

Oboji, naivita a hloupost casto ruku v ruce chodi ...

6 1
možnosti
JS

Pro názornou ilustraci vztahu muslimů k Židům je třeba zmínit historickou událost, která se týká vyvraždění medínského židovského kmene Bení Quarajzá, což byla jediná názorová opozice, která v Medíně zbyla poté, co se tohoto města Muhammad zmocnil.

Roku 627 našeho letopočtu Muhammad nechal vykopat podél medínského náměstí velký příkop, pak shromáždil všechny muže (asi 700 osob) židovského kmene Bení Quarajzá (jiná transkripce Banu Kurajza) a nechal jim useknout hlavu. Stínání trvalo celý den a celou noc. O tomto soudu Muhammad prohlásil, že ho "Alláh vyhlásil za sedmým nebem". Pozůstalé ženy a děti prodal jako otroky, veškerý jejich majetek zabavil. Podobně naložil s dalšími židovskými komunitami, které existovaly na Blízkém východě již tisíce let. Muslimská obec se totiž dožadovala kořisti. Útočit na nemuslimské arabské kmeny si Muhammad nemohl dovolit, protože by to vyvovlalo nekonečný řetěz krevní msty. Židé byli nejsnadnější kořist. Právě tady jsou kořeny tradičního a hlubokého islámského (arabského) antisemitismu. Sám nejlepší člověk, který kdy žil (Muhammad) přece hubil Židy.

Největší pogromy proti Židům před nástupem nacismu, se uskutečnily právě v muslimském světě. Největší z nich se odehrál v Marockém Fezu a Marakéši roku 1146, kdy muslimové zabili přibližně sto tisíc židů a křesťanů, kteří zde žili již více než tisíc let. Ve zmíněném Maroku přesto zůstala poměrně početná židovská komunita, která i přes nespočet pogromů a různých omezení měla před rokem 1948 ještě přes dvě stě padesát tisíc členů. Po roce 1948 a zejména po roce 1968 a 1973, kdy Izrael zvítězil proti mnohonásobné arabské přesile, byli Židé v Maroku pronásledováni a vražděni v takovém měřítku, že během několika měsíců uprchli před muslimy do Izraele téměř všichni maročtí Židé. Zanechali tam své majetky, pozemky. Vraždění a rabování dokonce dosáhlo takových rozměrů, že Izrael musel zorganizovat  pro uprchlíky letecký most. Byla to jedna z největších záchranných leteckých operací v dějinách.

6 1
možnosti
MK

Nelze ani zapomínat na to, že Mohamed si rád bral odpoledne za manželky ženy, jejichž muže nechal dopoledně zavraždit. Což není žádný výmysle, ale je to uvedeno v životopise Mohameda od Sirat Rasoul Allaha, islámského spisovatele, který zapsal život Proroka. :-)

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

IH

Pane Cempere, toto je asi osmé téma, do kterého jste se pustil bez sebemenší znalosti problému. Čtou ty vaše příspěvky třeba vaši sousedi? Co na to říkají?

12 0
možnosti
LW

Nu, co by říkali - "Alláh Akbar!".

6 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.