Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Proč ne R^

Je fakt, že život velké části "užitkových" zvířat je čirý horor a pro taková by jednoznačně bylo lepší se vůbec nenarodit. Nevím, zda člověk opravdu potřebuje maso, ale pokud ano, tak určitě ne v takovém množství, v jakém ho požíráme dnes. Masný průmysl je jedno ze zel současného světa a máme-li se považovat za morální bytosti, měli bychom všem chovným či užitkovým zvířatům dopřát alespoň život bez zbytečného utrpení.

1 1
možnosti
Foto

I43v22o 88C32i59l40i46c72h

20. 9. 2014 17:56

Ne každý člověk maso potřebuje. Podle některých studií údajně záleží hodně na krevní skupině. My s prý nejstarší nulou se bez masa neobejdeme (u mne to tu teorii opravdu plně potvrzuje), naopak třeba ti s áčkem prý naopak inklinují k vegetariánské stravě a ostatní skupiny to mají tak nějak mezi.

0 0
možnosti
MK

Co je ? Budou popravovat aktivisty? To i přijel :)

5 0
možnosti
VK

Já se také podle názvu těšil, že budou porážet sami sebe. To bych i přiletěl. A ono zase nic.

5 1
možnosti
Foto

to je paráda, furt proti něčemu protestovat

4 0
možnosti
KC

Aspoň si uvědomíme, co jsme za zvěř, která si říká Homo sapiens - Člověk moudrý.

0 3
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.