Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejsem vegan, ale maso téměř nejím. Někdy si říkám, proč je to na světě tam blbě zařízené, když jedni pojídají druhé. Přirovnání k mrkvi a salátu moc nesedí - ty nemají oči. Kapra jsem měla doma jednou, kvůli "tradici", už je to hodně dávno. Byl s tím jen problém - dopravit ho domů, najít někoho k zabití... To potom nechutná. Diskuzi neřešte, nic jiného se čekat nedalo. Přeji hezký večer a pohodové svátky.

2 7
možnosti
Foto

Tak nějak mi přijde furt lepší pojídat zvířata, než podporovat okupanty, kteří stříleli do mých spoluobčanů ..... !!

5 1
možnosti
RK

Dneska jsem byl koupit kapry. Letos tři.  (Je nás hodně a kapří masíčko milujeme. Naštěstí nikdo v rodině není postižený jako ty) Teď se koupou ve vaně a zítra je pěkně picnu. Jen musím dát pozor na žluč. Ale výsledek stojí za to. Výborná polívčička a pak kapr v trojobalu s bramborovým salátem. Mňam. :-)  Mimochodem to víš, že našimi hodně vzdálenými příbuznými jsou nejen všechna zvířata, ale i rostliny?

7 1
možnosti
JD

Říkám ti pořád, žer kamení,ty vrahu salátů a mrkví!!!

3 1
možnosti
SS

Na kameni at nesaha ... Ja jsem geolog a vim, ze by protestovalo byt spojovano s Cemperem.

2 1
možnosti

Jéňův mesiášský komplex je zřejmě způsoben i tím, že jeho mozek nedostává ty správné živiny, které může získat jen z masa a dalších potravin živočišného původu :-)

4 1
možnosti
RH

Pan Cemper tady brečí nad utrpením kaprů. Kdyby radši brečel nad utrpením, které způsobují jeho souvěrci na křesťanech, jezídech a ostatních "nepravověrných".;-€

9 1
možnosti
DK

Kastrát samce tura domácího má v bachoru (jedné ze 4 částí žaludku) mikroorganismy, kterými se prakticky živí.Když se totiž potrava kterou rozžvýká přesune do bachoru, mikroorganismy které v bachoru žijí, začnou potravu rozkládat.Nemají ale dlouhou životnost a tak se tur živí z jejich těl.

1 0
možnosti
DK

Složený žaludek kastráta samce tura domácího se skládá z bachoru, čepce, knihy a slezu.

1 0
možnosti
DK

Jan Cemper

Víte... Toto je můj žaludek a můžu si do něho cpát co chci.

6 1
možnosti
LN

...njn...ale ve slušné společnosti se o obsahu svého žaludku lidi nebaví....

3 0
možnosti
Foto

Je to váš blog a můžete si psát co chcete.

Veganství je vaše cesta životem, je to vaše právo a máte právo o tom psát.

Nemáte však žádné právo naznačovat, že konzumenti masa jsou tyrani, lidé bez citu a snad dokonce nějaké zrůdy.

Vaše právo je respektováno. 

Respektujte vy práva ostatních.

13 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.