Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Autore, Vaše radost nad rádoby rozkolem je velmi předčasná. Lidi v odporu  proti islámu nespojují osoby, ale myšlenka. Jsem toho důkazem; nejsem mezi těmi 120.000 příznivci na stránkách IVČRN a přesto, že mám drobné výhrady ať už k čemukoli, půjdu na demonstraci, půjdu za poslanci, budu psát na vládu. A takových jsou nás mnohé tisíce. A budu podporovat IVČRN, protože je to zatím jediné, nenacionalistické! a transparentní hnutí, které jasně označuje nebezpečí islámu jako násilí propagující ideologii.

    Vaše útočení bude mít kontraproduktivní účinek; dá lidi více dohromady. Použití označení islamofob akorát hlásá o autorovi do světa : jsem negramotný blb a neznám význam cizích slov. Fobie je strach z něčeho a já nemám strach, jen chci po sousedovi, aby tu svou králikárnu a hnůj umístil na svůj pozemek a ne na můj! A to i Vy, při Vaší nesmyslné zaujatosti, musíte uznat, že je můj požadavek oprávněný. Samozřejmě bude Vaše vyjádření jiné, když jste muslim a máte poslání.

16 2
možnosti
MM

Cempere, Cempere...ty kluku ušatá;-D;-D

5 1
možnosti
Foto

až vy dostanete rozum, oddychne si spousta lidí a vám samotnému se nesmírně uleví.

8 0
možnosti
Foto

Hloupost, viděl jste pohádku Nesmrtelná teta? Já tvrdím, že se mu přitíží...:-)

4 0
možnosti
TB

To je na Chocholouška Cempere.

Velebit a zastávat zde svinstvo, proti kterému jinde tvrdě vystupuješ. Opravdu nepochopím.

5 0
možnosti
RP

holt spousta lidí si myslí, že jít proti proudu je to samé, jako mít pravdu...ale jako nástroj zviditelnění se to funguje, to zase ano. Jen pořád nechápu, proč tedy nekvapí do zemí zaslíbených, kde se mu jistě dostane uznání a dojde pravého štěstí. Když budu chtít bydlet s tučňáky tak je nebudu stěhovat sem, ale odstěhuji se za nimi. Takže uzlíček na záda a sbohem...nebo Mohamedem ;)

11 0
možnosti
LR

Máte, soudruhu Cempere, ale v jedné věci bezpochyby pravdu.

Je nesmírná škoda, že někteří z odpůrců nehumánní ideologie islámu sklouzli k hašteření, osobním animozitám a spustili ze zřetele, co je spojuje.

7 1
možnosti
Foto

J77a82n 69C22e37m97p91e51r

5. 3. 2015 13:38

Soudruha si nechte pro své stranické kolegy ano. ;-)

0 5
možnosti
LR

Nechápu, co jako zarputilý levičák máte proti socialistům národním?

Pod vedením socialisty Hitlera odstranili nezaměstnanost masivním budováním infrastruktury ovšem ale i zbrojovek. Jak je u ideologů Vašeho typu v praxi zákonitě - dělali to na dluh (viz směnky).

Zavedli zákonnou dovolenou, rekreace pro dělníky na státní útraty, dostali pod kontrolu velkokapitál tím, že mu vnutili státní zakázky za stanovené ceny, kontrolovali a řídily banky, platili nekrytými směnkami.

Nazelenalé mozky mezi Vámi by mělo zaujmout, že národní socialisté založili první velké přírodní rezervace.

Ovšem jako u všech velkých levičáckých hnutí se tam vloudily - kromě vždy krachující ekonomiky - i některé pavědecké chyby. Např. měli za podřadné židy - ale na příkladu toho, že jsou z národností dominantní v počtu nositelů Nobelových cen, patentů, objevů se u této etnické skupiny evidentně spletli, že....

13 1
možnosti
AV

A16d58a43m 93V54l35č43e69k

5. 3. 2015 13:12

Váš přítel Vít Hassan ve svých "fotoreportážích"používá rovněž účelové fotografie a jen to co se mu hodí ne nepodobně vašemu popisu toho co nazýváte "vzloženě neonacistickou rétorikou." To vám však nevadí? Že? Pokrytče.

9 2
možnosti
Foto

Vždycky, když na mě lezou chmury, zajdu sem, k panu Cemperovi, a pak se směju až do druhého dne. Díku mu za to, on je lepší než pověstný nafukovací míč proti chmurám ze Cimrmanovy hry - Cesta k severnímu pólu...;-D

16 0
možnosti
JT

Pan Cemper tu hraje roli uzitecneho idiota. Kdyby to tu machometani nedejboze ovladli, tak by on, coby homosexual, sel pod kudlu mezi prvnimi.

9 0
možnosti
Foto

Pojďme k podstatě věci, ať netančíme zbytečně na zástupných tématech. Porovnejme více než sto let stará slova Sira Winstona Churchilla na téma, kterému dnes říkáme islamizace světa, s tím, jak to vypadá dnes, kam to došlo a zda se na těch slovech něco změnilo. Cituji: „Jak děsná jsou prokletí, jimiž stíhá mohamedánství své vyznavače! Kromě fanatického nadšení, které je u člověka stejně nebezpečné, jako je nebezpečná vzteklina u psa, trpí tou strašnou fatalistickou apatií. Důsledky se patrně projevují v mnoha zemích. Neprozřetelné zvyky, ledabylý systém zemědělství, líné obchodní metody a nejisté vlastnictví existují všude, kde vládnou či žijí následovníci Proroka. Pokleslá smyslnost zbavuje pozemský život půvabu a zjemnělosti a příští důstojnosti i svatosti. To, že podle mohamedánského práva musí každá žena patřit nějakému muži jako jeho výhradní majetek, buď jako dítě, manželka, anebo konkubína, nutně povede k odkladu konečného vyhynutí otroctví až do té doby, než se islám přestane mezi lidmi uplatňovat jako velká síla. U jednotlivých muslimů se sice mohou projevovat skvělé vlastnosti - vliv náboženství však přesto ochromuje společenský vývoj těch, kdo je vyznávají. Na světě neexistuje žádná mohutnější zpátečnická síla. Mohamedánství není ani zdaleka na vymření, naopak se projevuje jako bojovná víra získávající nové a nové stoupence. Už se rozšířila po celé střední Africe a na každém kroku za sebou zanechává nebojácné válečníky, a nebýt toho, že křesťanství je chráněno silnými zbraněmi vědy, proti níž marně bojovalo, civilizace moderní Evropy by možná padla stejným způsobem, jakým se kdysi zhroutila civilizace starého Říma.“ (1899 - The River War, sv. 2, str. 248-50)

33 1
možnosti
LR

Ano, slova stále platná.

5 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.