Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EN

E31m52i65l 29N70o85v25á56k

7. 3. 2015 10:07

Pane Cemper jste totální, ale totální totál.;-D

0 0
možnosti
Foto

Pane Cempere. Vypadá to, že bez stalkingu oponentů a screeningu jejich diskusí nejste schopen vyplodit nic kloudného. Podejte se ruku s Hrebenárem. To je stejný šmírák jako vy.

1 0
možnosti
Foto

Pane Cempere. Vypadá to, že bez stalkingu oponentů a screeningu jejich diskusí nejste schopen vyplodit nic kloudného. Podejte se ruku s Hrebenárem. To je stejný šmírák jako vy.

2 0
možnosti
EC

Inu pane Cempere, je nás už hodně co nemusíme islám a bude nás s největší pravděpodobností ještě víc. Kde je hodně lidí, sejde se i více názorů - my jsme demokratická platforma - každý může mít názory jaké chce, od komunistů po TOP 09 :-)  tak se prosím nedivte, že je občas někde nějaká ta "čenichovka".........Co já považuji za bídu, je naopak bezstarostnost a slepota lidí, kteří se islámu zastávají. Kteří podceňují jeho nedemokratické zásady a tolerují netoleranci. Velmi nebezpečné, podle mne.

2 0
možnosti
MO

Spíše by jste se měl zamyslet nad bídou české islamofilní scény. Na poslední demonstraci IVČRN jste svolali antidemonstraci o pár desítek metrů dál. Navzdory podpoře některých pomatenců s brněnského magistrátu jsme vás převálcovali početně 10:1;-D

Viděl jsem záznam s demonstrace co tuším 20.2.2015 v pořádali v Praze sluníčka za přijetí imigrantů. Pár desítek ultralevičáků, anarchistů, exotů v kapucích a hadrech jak z popelnice;-D;-D;-D. Jen tak dále...

Jinak Vám bych doporučil - s ohledem na Vaši sexuální orientaci opravdu islám nepodporovat. Islamisté lidi co to mají stejné jako Vy shazují s věží...

3 0
možnosti
JN

Už zde vidím svůj další blog.. o pomatencích, ovšem jen nevím koho upřednostnit, Cemper a Hassan, nebo Olšer a Cvalín. O vás čtyřech bych chtěl vidět díl ve stylu Výměna manželek :-)

1 0
možnosti
AG

Možná jim to neklape ale snaží se o dobrou věc i pro vás ....

6 1
možnosti

Článek by se měl spíš jmenovat "Bída v hlavě jednoho organismu, který je člověkem jen díky administrativnímu omylu" ;-D

6 4
možnosti
KM

Máte pravdu, pane Cempere, je to bída, když se člověk podívá na příspěvky zdejších primitivních islámobijců.

Ty kluku ušatá... plešatá... to je na Chocholouška... až vy dostanete rozum... soudruhu... hraje roli užitečného idiota...hlavu už má obřezanou... sluníčkové úvahy podobných naivků...nesmyslná zaujatost... článek od článku jste víc mimoň...

Někdo sem pořád hází citáty z Koránu, jiní tady trousí smajlíky jak bobky, a nikdo se nezmůže na jedinou vlastní myšlenku nebo dokonce argument.

8 8
možnosti
LR

Vám příkazy muslimské verze bohů nestačí p. Masku?

Proč vlastní "myšlenky", když fakta z Koránu naprosto usvědčují obhájce islámu z toho, že islám je s naší kulturou zcela nekompatibilní?

A proč se divíte úsměvným komentářům k úsměvným názorům s. Cempera?

7 1
možnosti
Foto

Článek od článku jste víc mimoň. Rv

16 1
možnosti
Foto

J60a65n 83C38e59m12p89e31r

5. 3. 2015 15:09

Děkuji. Od vás to beru jako pochvalu. ;-)

0 4
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.