Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Vy jste fakt divný. Píšete, že jste bisexuál. V islámské zemi by Vám to dali sežrat. Křesťanům se to asi nijak nelíbí a vyloženě to neschvalují, ale nechají Vás být.

Já se za křesťanku, ač křťená (část rodiny mého otce je věřící a i nábožensky docela činná) nepovažuji. Bisexualitu a homosexualitu toleruji, to se tak stane, že je někdo takový. Ty lidi neodsuzuji, i když se mi nelíbí propagování tohoto, protože normální to není. Ale v pohodě, pokud mě k tomu nebude nikdo nutit, ať se tak chovají. Dovedete si představit takovou toleranci v muslimské zemi?

5 0
možnosti
Foto

Jendo, dávám jednoznačnou karmu.R^                                                 VH

2 9
možnosti
Foto

Áááá, další .... už jste tu komplet, nebo ještě přikluše Hrebenár posílat plusy a minusy? ;-)

6 1
možnosti
SS
Foto

Hezky napsáno, karma. Je skvělý, že jsou i lidé, kteří v naší společnosti racionálně přemýšlejí, ne jen ti, co zpanikařeně ječí. R^

2 15
možnosti
MO

;-DOd Vás jsem ani nic jiného než pochvalu pro Jirku nečekal. Ještě tu chybí Polický;-D

11 1
možnosti
LS

Ostatní příklady krutovlád uvádíte z jediného prostého důvodu, a to evidentně.

Omluvit zvěrstva, páchané muslimy, po celém světě a tím muslimskou víru, jako takovou ospravedlnit, . Myslím ale, že vám to nevyjde.

14 2
možnosti
Foto

J85a95n 61C23e68m41p98e24r

8. 3. 2015 19:49

Hm. Tak vzhledem k tomu, ze v uvodu pisi, ze Islamsky stat je nacisticky tak nevim jak ho ospravedlnuji...

1 4
možnosti
JM

Pane Cempere, položím vám třetí otázku ohledně Islámu. Dvě zůstaly nezodpovězené, v minulých diskusích. Takže: Myslíte si, že by vám prošlo v jakékoliv muslimské zemi publikovat články zaměřené proti Islámu?

9 1
možnosti
Foto

Stejně tak by mu podobný článek neprošel v Ugandě, Korei, Rusku a na mnoha jiných místech

0 0
možnosti
Foto

P52e69t34r 29P83a76j71e33r

8. 3. 2015 18:46

Pane Cemper, já nechápu, co se vlastně snažíte čtenářům vašeho blogu sdělit. Plácáte tu páté přes deváté. Mě je s prominutím, Uganda či nějaká židovská sekta, víte kde. Ani jedna nemá sílu ani chuť změnit můj život a obracet mě pod pohrůžkou smrti na nějakou pofidérní víru, tak jako Islám. Nikdo z těch, které tu jmenujete nevraždí(v podstatě po celém světě), své opravdové či domnělé odpůrce. Nevšiml jsem si, že by vyznavačů toho či onoho, co tu jmenujete, bylo dohromady asi 1.5 miliardy a z toho asi 50  milionů v Evropě. A už vůbec nevím o tom, že by někdo z těch které tu jmenujete měl ambice udělat z celého světa jednu obrovskou říši dle obrazu svého. Tak o čem tu tu proboha píšete? Co tu srovnáváte? Srovnejte nacizmus, komunismus a islám. Ten třetí s největší pravděpodobností za nějakých pár desítek let překoná, co do počtu obětí, ty první dvě ideologie. RvRvRvRvRv

20 1
možnosti
Foto

J11a69n 35C38e44m29p32e36r

8. 3. 2015 18:57

Aha. Takže vám je milion lidí co muselo utéct díky "křesťanům" z Ugandy u pr...?

1 5
možnosti
Foto

Jen dotaz - v řadách IS bojuje celá řada cizinců, kteří podlehli volání extrémistů z IS. Platí toto i pro ony uvedené případy, nebo jsou tyto případy v oněch komunitách (křesťané a židé) velmi izolované?

Zneužít se dá totiž cokoliv, včetně vegetariánství ;-)

9 2
možnosti
Foto

J74a72n 20C25e17m16p48e57r

8. 3. 2015 18:56

Jistě. Právě to násilí v Ugandě je import z USA. Zavlekli ho tam evangeličtí misionáři.

1 11
možnosti
JP

J95o29s75e80f 46P38o31t21r

8. 3. 2015 18:13

V 2. polovině 19. století vznikla ideologie, pozdějji několika mysliteli upravována, známa jako marxismus-leninismus. Tato ideologie vznikla jako čistě ateistický koncept založený na zásadách : hmota je věčná, nevznikla, ani nezanikne, jedním z jejích atributů je pohyb, jeho zvláštním tvarem je vývoj a to vývoj od hmoty k životu, k lidskému vědomí a dále ke šťastné, rajské budoucnosti ke komunismu.

Tato idea se instituciovala v Sovětském Rusku a jako nádherná idea o budoucím štěstí se přelila po světě, Evropa, SSSR, Maoce tungo Čína, Pol Pot, Afrika Latinská Amerika. Zůstalo po ní na 100 milionů mrtvých.

Jen v SSSR to bylo na 55 milionů (Solženicyn : Souostroví GUlag). Řeklo by se, co neudělat pro šťastnou budoucnost, 100 milionů lidí je číslo ve statistice  (JVS) . Jenže revoluce vyprchala, vyšuměla nezůstalo po ní nic než 100 milionů mrtvých a KLDR a Kuba.

Doufám, že v rámci vyváženosti vašich příspěvků se budete zabývat i  tímto ateistickým hnutím a to proporcionálně k počtu obětí.

13 0
možnosti
JO

Komunismus je ideologie, ale s ateismem nesouvisí, i když si něco z něho vzala.

Ono je asi třeba taky rozlišovat ateismus a nenáboženství. Nenáboženství není ideologie, prostě jen lidé nevěří v náboženství. Neznamená to ale, že vyloženě popírají existenci Boha - Bůh možná je nebo možná není, kdo ví. 

Ve jménu různých ideologií - komunismu, nacismu, ve jménu mnoha různých náboženství a to i křesťanství se vedly války a páchala se zvěrstva. Ale v současné době patří Islám díky množství jeho příznivců, jeho neměnnosti, krutosti, nekulturnosti a nesmírné blbosti k tomu nejhoršímu.

0 1
možnosti

Potlesk a mísu jitrnic pro Jéňu za zásluhy v propagaci IvČRn a podobných iniciativ :)

3 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.