Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Drtivá většina běženců je ekonomických migrantů. Kdyby tomu tak nebylo, tak by vzali zavděk Řeckem či Itálií, kde se vylodili, ale oni jasně dávají najevo, že chtějí do Německa, Skandinávie či Anglie...takže o život jim asi moc nejde.....A když už jste zmínil ty Kurdy, tak ti neutíkají, naopak bojují proti IS. Tady je podle mě velký dluh vůči nim, měla by jim EU či NATO poslat peníze a zbraně na pomoc........Můj názor je ten, že pokud někoho přijmout, tak dobrovolně, omezené množství (1000 ročně?) a pouze pronásledované křesťany ze Sýrie či Eritreje....

9 0
možnosti
Foto

Autor si možná nevšiml, ale Kurdové hromadně odcházejí od Islámu, který jim byl celé generace nucen a navracejí se k Zoroastrismu.

Dále si pan Cemper asi nevšiml, že je ta demonstrace svolána proti kvótám. Takže celý jeho dnešní blog je jen plácnutím do vody. Ostatně jako vždy.

7 0
možnosti
PK

Jen bych chtěl podotknout,že je mi upřímně jedno,zda ony plakáty či letáky zpracoval jediný člověk. Je to asi takto.Dostanu zakázku, udělám jí dle přání zákazníka.Přijde na tom někomu něco divného?

10 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že nikomu normálnímu nic...;-)

6 0
možnosti

Současná situace neonacismu nahrává. Nacismus vznikl v Německu po první světové válce ze zoufalství lidí.

V Německu byla velice špatná situace. lidé měli hlad, bojovali o přežití a stát musel platit reparace. Inflace, daně a podobné výstřelky napomohly Hitlerovi k moci.

Díky neschopnosti EU a naší vlády se pomalu dostáváme do podobné situace. Exekuce, daně, neustálé vykrádání dotací a státní pokladny. Imigranti mohou být to smítko, které převáží jazýček vah a dojde k pogromům a násilí.

Všichni si určitě pamatují protesty proti cikánům. To že cikáni jsou jenom pákou ke zvýšení výdělku různých rádobyneziskovek, začleňovacích agentur a majitelů ubytoven, to dav přehlíží. Stejně tak bude přehlížet skutečnou podstatu migrace. Bude se jich chtít prostě zbavit. A to je chvíle pro nového Hitlera a nový nacismus.

5 0
možnosti
SB

Rád bych věděl, jestli se najde něco, co lidi jako Vy přesvědčí, že přistěhovalctví začíná způsobovat vážnou krizi celé euroatlantické civilizce.

Západní státy už nevědí, kde jim hlava stojí. Itálie se snaží odlifrovat je pryč (první můj příklad státu, který je nechce), ale Francie i Rakousko se snaží je nepřijímat na svém území (druhý a třetí příklad státu, který je nechce). Když se přeci jenom dostanou do Francie, chtějí pokračovat do Velké Británie a v Calais se snaží dostat do kamionů, ale Velká Británie se též všemožně snaží se vyhnout tomu, aby se k nim dostali (čtvrtý příklad státu, který je tam na své půdě nechce). Pokutuje řidiče, v jejichž korbě se tam dostanou i třeba proti jeho vůli nebo bez jeho vědomí.

Ale Vy nic z toho neberete na vědomí a neustále vytýkáte nám naše údajné neonáckovství.

Nabízí se jediné a nejpravděpodobnější vysvětlení: Nejde Vám o definici skutečného stavu věcí. Jde Vám o to, abyste teatrálně mohl zastávat svou pózu bojovníka za ušlechtilé ideály. Proto si i skutečnost přebarvujete.Když tam ta ušlechtilost ve skutečnosti není, musíte si ji tam dodat, abyste měl za co tetrálně bojovat. Jde Vám jen a jen o vaše ego a vůbec Vás nezajímá skutečná pravda. Za vším je jen vaše sebeláska a sebestřednost.

35 0
možnosti
PV

P46a64v58e20l 14V42é91b26r

18. 6. 2015 12:40

Díky za upozornění na demonstraci, nevěděl jsem o ní. Určitě přijdu.

16 0
možnosti
KD

Tak podejte zalobu, je to dokonce vase povinnost a uvidite. Jinak kdyz Havel vyzval k prepadeni Iraku, jak jste v tom pripade konal ?

7 0
možnosti
Foto

V tom případě, respektive v té době, pan Cemper ještě konal jaksi do nočníku...:-)

10 0
možnosti
LN

...víte autore...ono písmenek a barev je poměrně omezené množství....;-)

12 0
možnosti
AF

máte naprostou pravdu a proto Karma.

0 20
možnosti
ZU

Vy také, upřímný soucit.......?

1 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2120x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.