Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Radši rozbitou hlavu kamenem od "nácka" než uřezanou hlavu od muslima

3 0
možnosti
ZA

Karma, paní Maruškinová, lidem to ale stejně oči neotevře.

1 3
možnosti
LN

..proboha...vždyť vy ani nevíte pod jakým blogem diskutujete....;-D

3 0
možnosti
JN

Názorný příklad DVOJÍHO METRU:

Mentálně zaostalí kluci(Neonacisté prý) oblékli na shromáždění kukly -- tím porušují zákon o zahalování na shromážděních a jsou zadrženi.

Muslimská rodina se zahalí do šátků (stěží identifikovat o koho jde, protože mají navíc zahalená i celá těla!) - tím porušují zákon o zahalování na shromážděních a jsou zadrženi. A NEJSOU ZADRŽENI !

Tak co to je?! Jak se na to mám dívat? 

S incidentem nesouhlasím, tohle by se mělo provádět tam kde mají ghetta. Ale na druhou stranu, pokud se ČR  a SR proslaví jako Islamofobové, máme klid. No jo, ale jak dlouho, oni už obsazují Francii, Itálii, Německo, Řecko a jejich pochody a demonstrace za ISlám jsou stejné jako ty Nacistické !!! 

Tohle přehlíží vámi zvolení politici, proč? Protože korporace chtějí levnou pracovní sílu v Evropě!

7 0
možnosti
JN

Pokud neubráníme Evropu, nemáme šanci v budoucnu ubránit ČR a SR proti takové přesile!!

1 0
možnosti
JR

J40a55n 37R46á20ž

21. 6. 2015 13:09

Lidé, jako je pan Cemper, jen radikalizují společnost. Salónní intelektuálové a humanističtí popletenci svým postojem způsobí, že lidé, kteří zatím radikalismus odmítají, přestanou věřit demokratickým mechanismům na prosazení většinového názoru a radikálními se stanou.

P.S. Ve Švédsku už strach s názoru občanů způsobil, že demokratické mechanismy, jako jsou volby, současná vládní elita zrušila. Odložila ze strachu z vítězství protiimigrantskych sil volby až na rok 2022. Přiznala tím svoji porážku! Jsem zvědav jak na to budou Švédové reagovat až jim dojde, že je to počátek konce severské demokracie.

10 0
možnosti
JN

Popravdě muslimové jsou stejná hrozba, jako dav radikálů, který se bude navádět a z něho se zrekrutuje nová SS, která začne šikovat inteligenci ČR v lágrech, jako tomu bylo od 1938 do 1945 Německem, nebo od 1945 do 1989 Ruskem !!

3 0
možnosti
DB

Nevím, jestli ukázali pravou tvář, ale ukázalo se, že většina lidí nesdílí ty vaše pseudohumanistické názory a nechce mít ze své země multikulturní žumpu. 8000 lidí vyšlo do ulic na první akci tohoto rázu, co bude příště? A kolik vás tam přijede příště "protestovat" proti většině společnosti? Jste obyčejná lůza a banda lhářů.

6 0
možnosti
Foto

Ano, toto jsou přímé důsledky dnešní politiky. A bude hůř. Vždy když z politiky mizí rozum, nastává čas klacků a házení šutrů. Vaše smůla, že to nechcete chápat.

12 0
možnosti
Foto

diskutovat s aktivistou je ztráta času

7 0
možnosti
Foto

Uz to taky balim. 3 hodiny rano je dost pozdni cas na plane diskuse.

0 0
možnosti
VB

Kdyby jste si trochu vysortoval fakta, tak se jednalo o 4 různé akce, a většina, těch. kdo se snažil pokojnou demonstraci proti invazi Africkým uprchlíkům narušit, byla sluničkářská rasistická netolerantní verbež.:-)

9 2
možnosti
Foto

J14a48n 79C89e82m90p80e72r

21. 6. 2015 9:17

Ne. Jednalo se o demonstraci a protidemonstraci kdy účastníci demonstrace se rozhodli po ní napadat slušné lidi sledující cyklistický závod...

2 10
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.