Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete, že lidé, kteří jsou proti islámu jsou islamofobové. Už jsem vám jednou psal, že je to termín, který si vymysleli muslimové v roce 1991, aby otupili kritiku jejich náboženství. Fobie je iracionální a ochromující strach ze skutečnosti, které žádnou hrozbou není.  Většina lidí má  iracionální a strach z nacismu, fašismus a komunismu, protože vím, co ta ideologie znamená a že je hrozbou. Stejně jako jako většina lidí ví, co v historii a v současnosti znamená islám a co zla ve světě napáchal. Ví to proto, že mají elementární základy z dějepisu a ví to ze znalosti koránu a z toho co se ve státech, kde islám zapustil kořeny se děje. Pokud demonstrují, tak to není iracionální projev nesouhlasu, ale je to zcela racionální protest, proti něčemu co je hrozbou a to hrozbu znají.

9 2
možnosti
VS

Jakou hrozbou byli ti cyklisté a ta napadená rodina, prosím?

2 1
možnosti
JF

Jak tráví čas islamofilové po demonstraci. Běhaji s foťákem po celé Bratislavě, aby si mohli něco nafotit, neb na demonstraci se nic nedělo.

3 1
možnosti
SB

Jestli jste to nepostřehl, tak EU zrovna uvažuje o tom, že by potápěla lodi, na kterých sem z Afriky ti běženci jezdí.

Takže to asi nebude jenom v myslích těch Bratislavanů, nýbrž to bude vězet poněkud hlouběji.

8 1
možnosti
VV

Pane Benesi, zaprve by EU nepotapela  lodi, na kterých sem z Afriky ti běženci jezdí.Ale nechal potapet LODE, ktere bezenci jiz opustili.

To je OBROVSKY ROZDIL.

1 1
možnosti
MS

Nesnaším muslimy a chodím na kebab, který provozuje Čech. Co je na tom divného?

1 1
možnosti
JT

Dochazi ke stretu civilisaci, ktery jsme nezavinili, a jako v kazde valce, nekdo musi delat spinavou praci. Kdyby jich tu bylo vic, tak uurcite nastane situace, kdy policie nebo armada nejakeho muslima zabije.

2 1
možnosti
Foto

J57a92n 92C77e31m12p85e82r

22. 6. 2015 13:24

Policie a armáda má soudnost. Nezabíjí obchodníky s kebabem. To si plete s islamofoby. Ty by zakazovali každému kdo s nimi nesouhlasí snad i vyjít s baráku. :-)

1 9
možnosti
DK

Ja v tom zadny rozpor nevidim. A to ani v tom prvnim ani ve druhem pripade. Zalezi ovsem, proti cemu konkretne protestovali, jestli proti Islamu nebo imigrantum.

2 0
možnosti
Foto

J34a19n 60C27e90m11p13e60r

22. 6. 2015 15:05

Aha. Takže v Tunisku žádní muslimští utečenci nejsou, že? :-)

0 1
možnosti
VS

Tak oni kluci moc rozumu nepobrali, tudíž jsou bez povětšinou bez řádného zaměstnání.

Dávky v nezaměstnanosti investují raději do tuzemáku a pak jim nezbývá než se nacpat kebabem nebo M88 u Vietnamců. Co je na tom k nepochopení:-)

4 1
možnosti
TB

Vy jste demagog. Na chování několika primitivů odvozujete chování celku. To je stejné jako kdybych napsal, že fotbaloví fanoušci na celém světě jsou idioti a je třeba proto fotbal celosvětově zakázat, protože u nás se dvakrát do roka porve pár tydýtů ze Sparty a Baníku Rv

13 2
možnosti
DS

Takže vy vlastně uznáváte, že kvůli chování části muslimské populace nemůžeme soudit všechny muslimy.

11 0
možnosti
MK

Kebab je původem z Řecka a jeho tradice je delší, než je islám....tolik k tomu prvnímu. Ostatně jako většina Blízkovýchodní kuchyně, která vychází z tradic kuchyně řecké a římské. Než něco napíšeš, tak si o tom něco zjisti.

5 2
možnosti
JS

a gyros? Jaký je v tom rozdíl, měla jsem za to, že gyros je řecký a kebab arabský..

0 1
možnosti
RK

A co jako? Nikomu nejde o rasu, ale o to, jestli jsou 'uprchlici' schopni se zaclenit. Na fotkach financne podporuji muslima (nebo cizince), ktery se dokazal asimilovat a zaclenit. Kolik z uprchliku toho bude schopno nebo to ma za cil?

4 1
možnosti
Foto

J18a95n 37C70e51m32p12e71r

22. 6. 2015 12:48

V ČR téměř všichni.

1 3
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.