Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan Cemper, protože kromě Češtiny žádnou jinou řeč neovládá a i tu przní na běžícím pásu, operuje s českou vikipedii, která ovšem uvádí nepřesné informace. Ty obsáhlejší najdete zde:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kebab

3 0
možnosti

To je to, co Cemperovi je k smíchu, protože o tom nic neví :(

1 0
možnosti

Také pro pobavení Cempere. Lidé v Dolním Dvořišti a Kaplici se bojí vycházet po setmění, migranti lezou do bytů, aut, perou se s policii, policie tam má pohotovost kvůli agresivitě těch, kterých se ty a Polický zastáváte a kterých se tam lidé bojíRv

4 0
možnosti

Opravdu? Muzete to nejak dolozit?

1 1
možnosti

P41e75t78e38r 98S80m46r17e51k

22. 6. 2015 19:11

Cemper, na toto fakt nemáš, demagógiu treba vedieť, toto je trápne !

6 0
možnosti

Jo, Parlamentni listy. A co Sputnik ci rovnou Rossia today?

2 1
možnosti

Dá se celkem logicky očekávat, že někdo, kdo hodlá hájit zájmy muslimů (nebo obecně svobody vyznání) či imigrantů atp. bude odmítat jakoukoli paušalizaci. Vy jste se rozhodl jít přesně opačným směrem. Vybíráte jednotlivosti, které podporují Váš názor, a na základě nich pak paušalizujete. Jenže tím Váš článek postrádá jakoukoli objektivitu – naopak – stává se názornou ukázkou manipulace a demagogie.

Kritika islámu je naprosto oprávněná a dá se exaktně a racionálně zdůvodnit. Pro Vás ale žádní kritici islámu neexistují. Jen islamofobové – tedy jedinci ovládaní iracionálními a nesmyslnými obavami z islámu. Stále se křečovitě snažíte takového typického islamofoba vykreslovat a jeho podobu vztahovat na všechny, kdo mají vůči islámu výhrady. Prostě typická demagogie. Jde Vám o to, aby se každý kritik islámu cítil být hloupým fašistickým agresivním "vejpitkou" nebo alespoň natvrdlou turistkou, která před muslimy prchá na dovolenou do Tuniska.

Jenže kritiky islámu (islamofoby) nezajímá nějaký kebab. To právě Vy a Vám podobní se snaží z absolutních marginálií (například z kebabu) udělat něco typicky islámského, aby to mohli nějak použít pro podporu svých názorů. Právě  Vy vidíte muslimy i tam, kde žádní nejsou. Je paradoxní, že nikoli islamofobové, ale PRÁVĚ VY vytváříte z prodavače kebabu muslima.

Je evidentní, že ve své hlavě máte větší marast, než ti, které kritizujete.

10 1
možnosti

opravdu jste pobavil, staříček říkali " ušůlat z prdu kuličku"

tak pro vaše pobavení "kebab" není v žádném případě muslimské jídlo jeho historii můžeme vystopovat už ve starověkém Řecku či u národů žijících na území Kanánu, tzn několik staletí před tím než Mohamed sepsal svůj Korán, za další ti mladící na fotografiích pokud dobře vidím popíjejí pivo, tvrdit že povo je muslimského původu se snad neodvážíte, notabene jak může muslim prodávat alkohol?

takže jste vedle jak ta jedle ;-D

12 1
možnosti

K29a81r70e41l 95M97a30s55e48k

22. 6. 2015 15:25

Jen klid. Pivo se prodává v mnoha muslimských zemích.

5 0
možnosti

KaVko ,ty zase kecáč

Cafe turcica nebo cafe helenica ?:-(

A už zítra se vydej do Santiago / de Compostela/.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

J93a77n 41C98e49m48p28e12r

22. 6. 2015 15:03

Reklama na vlastní blog

0 4
možnosti

víte co zase dokáže pobavit mou maličkost, Cempere?  Vy, hrdě se hlásíci k 4% menšině se bijete v prsa a jste pro lidi, kteří se na Vaši menšinu zrovna nedívají přes růžové brýle ... Vy, který se tak hrdě hlásíte a účastníte se akcí "stop zabíjení zvířátek, jezte mrkev" tady brojíte a chcete zde lidi, kteří surově vraždí zvířata ve jménu Alláha ... není to trošku postavené na hlavu? Nejste už z těch svých aktivit trošku zmaten?  Ano, uznávám že né všichni běženci jsou muslimové do morku kostí, ale ... co třeba se začít bít o Klokánky, co třeba se začít bít za důstojné stáří seniorů, co třeba se začít bít za důstojné žití tělesně a mentálně postižených ... a myslím že se u nás najde dost takových skupin, za které je třeba se postavit a jsou to NAŠE problémy ... proč bojujete za problémy lidí kteří k této vlasti a kultuře nemají žádný vztah? Aha, ono to asi není in pro takového aktivistu Vašeho ražení ... nějací důchodci či nemocní lidé  ...

8 1
možnosti

Neziskovky na to nedostávaji peníze.

2 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.