Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ROFL ... komik opět zasahuje! ;-D

5 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli pan Vandas už na začátku své kariéry plánoval, že pod svá křídla vezme osiřelé Sládkovy holohlavé hajlující mladíky, nebo jestli chtěl oslovovat průměrné slušné občany a ti hololebci se mu tam nějak vnutili.

Ať tak nebo tak, dokázal Vandas se svými boys zdiskreditovat mnoho demonstrací slušné většiny za reálnější postup státu proti nepřizpůsobivé menšině.

Teď Vandasovci objevili novou parketu pro své zviditelnění. K radosti Cemperů, Polických a podobných kuriózních postaviček se naladili na protiislámskou vlnu  a i zde se projevují jako učiněná hovada.

Dovolím si pana Cempera upozornit, že pan Konvička se za IVČRN/BPI od Vandasovské akce jasně distancoval (stejně jako já a asi většina signatářů petice).

15 0
možnosti
JM

Pan Vandas je proti panu Konvičkovi přesvědčený demokrat a zastánce lidských práv. Za celou dobu existence zákona o Založení, podpoře a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka, žádný z lidí stíhaných podle tohoto paragrafu nikdy nenaplňoval doslova znění zákona jako pan Konvička. Pan Konvička opakovaně píše, že hodlá zbavit část občanů jejich práv a ne nijak malou,zhruba milión lidí, ale zatímco mnozí proti kterým byl tento zákon použit byli stíháni za takové prkotiny jako hajlování v opilosti, nebo číslo na tričku, pan Konvička vysvětluje své paranoidní představy před výborem sněmovny, kde ho komunistka napomíná k umírněnosti a dodržování zákonů alespoň na parlamentní půdě.

2 10
možnosti
KK

Jo, a ten "hajlující neonacista"  je policejní spolupracovník, úplná spodina lidstva.

11 0
možnosti
KA

K38a24r13e78l 74A44d43a81m

28. 6. 2015 0:01

Používat slovo ISLAMOFOB může jen totální nepřítel demokracie a lidských práv včetně práv žen.

18 1
možnosti
KK

Nebo hlupák. I takoví jsou mezi námi. :-/

14 0
možnosti
LM

Zbytečně a účelově vyhrocená kampaň... Do Evropy, která má půl miliardy lidí přijelo 50 tisíc migrantů a zde to vypadá, jakoby to byla invaze milionů afričanů...

1 16
možnosti
KK

Jasně, dokud to nebude jeden na jednoho, vůbec nic se neděje. ;-D

15 0
možnosti
PS

P19e12t91r 14S32o38k49o69l

27. 6. 2015 23:31

Taková teroristofilní nuda.

6 1
možnosti
KK

Juchů, bude plodná diskuse. To tak je, když promluví inteligent. R^

2 0
možnosti
KK

Hm, asi jsem se unáhlil. Je sobota večer, slunko pomalu zapadá, kdo by se věnoval komentování takového blábolu. Na to se nechytne asi ani pan Polický.

10 0
možnosti
DK

"Praotec cech byl take imigrant" - no, koukam,ze druha strana take moc inteligence nepobrala...pote, co se posledne predvedli transparenty s Mandelou a Gandhim predvedli dalsi faux pas...

10 0
možnosti
SS

Ja si spis myslim, ze byl agresor a okupant ...

2 0
možnosti
PC

"Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (veganství a ekologii)" Rv

To vypovídá hodně samo o sobě....zbytek jsem si přečetl ve vašich minulých článcích...

Doufám, že již máte doma několik chovných párku migrantů....a že se o ně dobře postaráte...R^

16 1
možnosti
Foto

Nic ´ad rem´, jen plky ´ad personam´.

0 4
možnosti
IG

Člověče, Vy jste duševně nemocný .... Rv

16 1
možnosti
Foto

Na nic inteligentnějšího se nezmůžete? Rv

0 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.