Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je až úsměvné, jak strach o svou budoucnost u jedné skupiny nazvete snadno nenávistí a strach váš a vašich kamarádíčků zovete pravdou..

Nenapadlo vás ani na chvilku, že jste stejný a možná i trochu horší? Není snad větším nebezpečím pes co neštěká, ale ihned kouše? No..nechám to na vás a vašem svědomí..

2 0
možnosti
Foto

Jediná práva, která mě zajímají v kontextu s imigranty, jsou práva českých občanů. Na ostatní kašlu, neb jsem rasista, nacista, xenofob, a preferuji intimní vztahy se ženami.

7 0
možnosti

Máte snad něco proti intimnímu a přátelskému vztahu s ovcí, kozou či slépkou? Tak to si vás asi brzy nějaký ručníkář podá :-)

1 0
možnosti

Cempere, jediný kdo tady šíří nenávist jsi ty a ti tvoji kumpání a to nenávist k Židům, křesťanům, heterosexuálním bílým lidem a ke svým kořenům. Vy se dostat k moci, tak o Hitlerovi budeme vyprávět, že to byl vlastně hodný člověk oproti vám

10 0
možnosti

Vy jako katolík tedy zrovna křesťanskou láskou neoplýváte. Buď jím vůbec nejste, nebo jste ještě hodně nevyzrálý.:-) Každému kdo má jiný názor hned tykáte, sprostě a demagogicky urážíte - to je křesťanské? Co tolerance? Chováte se úplně stejně jako Cemper (nezastávám se ho vůbec, píšu jen o vašem chování).

2 0
možnosti

Prečo do ČR chcete nalifrovať tisíce moslimov ?? Načo ? Málo problémov ? Sa nudíš ?

4 0
možnosti

V padesátých letech generál a prezident De Gaulle pozval do Francie desítky tisíc imigrantů z Afriky, protože je ze sociologického hlediska Francie potřebovala.Jsou tam dosud již v třetí generaci........

 My máme kliku, že se zde usídlila velká komunita Vietnamců, Rusů a Ukrajinců, kteří určitě jsou přínosem pro naší zem. Nyní je to i jejich zem.A tak pár desítek tisíc dalších imigrantů lehce zvládneme a záleží na nás jak pomůžeme s jejich začleněním. Zatím jsme s výše uvedenými moc práce neměli. Stejně sem desítky tisíc dalších ekonomických imigrantů z Ukrajiny doputuje velmi brzy.V A bude to stejně OK. Kdo toto vše vidí jinak - nemyslí !

0 0
možnosti

P19e42t61r 86S82u77s49k80e

3. 7. 2015 11:01

"Deklarujte ochotu české vlády podílet se na pomoci uprchlíkům a přispějte svým dílem k boření nesmyslných mýtů, které je obklopují." - No, na tu ochotu mám svůj vlastní názor. Ale deklarovat ji? Proč deklarovat něco, co dělá někdo jiný? Mohu deklarovat svůj vlastní názor, ale asi bych autora nepotěšil.

"Dohlédněte na důkladné prošetření výhrůžek smrtí vlastizrádcům" - koho deklarace označuje jako vlastizrádce? Ztotožňuje se tím se zmiňovanými weby?

Ony zjevně existují dva druhy nesouhlasu:

1) Obdoba Švejkova "Zabili jste mi strejčka, tu máte přes držku". Zastánci se drží toho, že než abych přes hubu dostal já, této situaci předejdu. Bohužel k této skupině se vždy připojí i ti, kteří mají nějaký  mindrák, v hlavě vygumováno a násilí je jediné, na které se jejich mozek zmůže. Pak i populisti, kteří se přidají vždy k těm, kteří dle jejich názoru míří vzhůru.

2) Divná skupina osob, která zastává názor - "Dejte mi přes držku, a když mi nebude téct krev, schválně si o něčí kanadu rozbiju hubu ještě víc. Když nebudu hodně nahlas brečet, nikdo si mě nevšimne, nebude mě mít rád a nenapíše o mě do novin, nebudu v ČT, atd..."

Až dvě výjimky u prvního proudu je mi tato skupina daleko bližší.

Ve dvou arabských (nepodstatné) zemích s více než 98 % muslimských (podstatné) obyvatel jsem žil (v jedné několik měsíců, v té méně bezpečné přes rok). Bez výhrad jsem akceptoval zdejší normy chování a zákony. Obvykle, až na výjimky, jsem s místními neměl problém. Pokud se mě ovšem zeptáte, zda bych je chtěl za sousedy, odpovím NE.

Pokud se někdo ohání solidaritou s nějakou skupinou a vnucuje ji mně (pozor, nemůžu si vybrat, zda já osobně budu solidární, oni to staví tak, že solidární musíme být všichni) mám následující otázky:

1) Jaké prostředky jste ochotni věnovat pro uprchlíky? Ze svého, ne z dotací neziskovkám nebo ze státního rozpočtu (což je  totéž, jen ne přeprané). A bez kydů jako "z mých daní".

2) Jaké máte praktické zkušenosti s těmito lidmi? Jak dlouho jste s nimi žili a kde?

6 0
možnosti

I ty západní státy, které dlouhou dobu hrály mrtvého brouka, již ze svého pokrytectví začínají ustupovat. Lidem přistahovalci už dlouho vadili, ale oficiálně se to nepřiznávalo. Nyní si je tam nechtějí pouštět (například Francouzi a Rakušané je nepouštějí z Itálie do svých zemí, Angličané je nechtějí přes Kanál pouštět z Calais do Doweru, snaha prosadit kvóty je též prostředkem, jak se jich zbavit, i když na náš úkor. Všude už se v podstatě otevřeně říká, že je to problém, ale takoví lidé, jako je autor tohoto článku, stále sluníčkářsky předpokládají, že u nás to problém nebude.

Asi jako kdyby autor předpokládal, že sice všude na celém světě bude voda tuhnout při nula stupních, prouze v České republice to bude buď při pěti stupních pod naopak nulou nebo při osmi stupních nad nulou.

12 1
možnosti

on nepředpokládá...on se snaží nám to vnutit...

6 0
možnosti

..takže na jedné straně   "podpisy (rozmějme pod peticí proti imigraci) nebyly ověřeny"... dále se šíří "jaká si" výzva....ve které je řečeno ""Veřejnou debatu ovládla prostřednictvím několika jedinců a jejich iniciativ atmosféra paniky, zastrašování a výhrůžek",...

takže...dle vás 

...několik jedinců a jejich iniciativ sepsalo petici a zfalšovalo 180 tisíc podpisů....

...."jaká si" výzva už má 2500 popdisů zaručeně ověřených...a proto je jedině správná....a prezentuje názor všehmíra....kdežto názory "několika jedinců a jejich iniciativ" jsou vylhané a nereprezentují vlastně vůbec nic...

...a jinak dobrý....???...žádný hukoty mezi ušima...??..nebo tak něco...???

14 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Promiňte pane, ale lidé jako vy jsou stejné nebezpečí pro tento stát jako Konvička a spol. Jste na opačné straně jako např. paní Vojteková. Obě strany jste však radikálové, kteří nemáte řešení. Nejraději by jste se porvali sami mezi sebou. Jen žvaníte, navzájem se urážíte - přitom jedna jak druhá strana porušujete zákony a překypujete hysterií.

1 1
možnosti

Mýlíte se, obě strany řešení mají. Cemperovo řešení je přijmout kohokoliv, kdo sem přijde, bez ohledu na množtví, minulost a kulturní nekomaptibilitu, zatímco Konvička, potažmo BPI navrhuje nenásilnými a demokratickými prostředky, pomocí změn legislativy, zamezit této invazi a zachovat tak tuto zemi pro další generace našich potomků.

5 1
možnosti

...proislámský slouha opět v akci...

...kde se dá přečíst text té vaší petice...???

11 1
možnosti
Foto

Pane Nádvorníku co přečíst první odstavec článku kde je na tu výzvu odkaz;-)

0 4
možnosti
Foto

Opet jak je u Cempera zvykem, jedna lez strida druhou. Konvicka nikdy nerekl ze kdo s nim nesouhlasi mel by prijit o pravda. A protoze to Cemper vi,tak jeho slova jsou lzi,a on sam je prolhanec.

10 1
možnosti
Foto

možná neřekl, ale napsal

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS