Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SM

No, tak to uz tady bylo pred tydnem, takze jste to opsal. A navic jste popsal jak se Africani chovaji. Napr. znasilneni-bezna vec, kdyz ty cedule jsou dle Vas v Africe bezne nebo kradez benzinu misto pomoci. Neberte to svinstvo, dela to neplechu v mozku.

15 0
možnosti
EM

Ani s jedním z uváděných hoaxů jsem se nesetkla, ale doufám, že podobné edukativní billboardy nebudou potřebné časem i v Evropě.

15 0
možnosti
Foto

J28a85n 77C94e50m65p59e50r

8. 7. 2015 23:09

No... V Evropě si nechaj holky (někdy i kluci) do sebe nalít x panáků na baru a pak si to rozdaj a neuvědomí si ani, že to bylo znásilnění... :-)

0 13
možnosti
MH

Možná, kdyby média informovala nestranně a pravdivě, tak by se to nedělo. I když, tyhle hovadiny z netu nezmizej nikdy. Kolik hoaxu bylo s Ivetou Bartošovou

2 0
možnosti
JK

Pane, vy jste přesná ukázka toho, proč se někteří lidé uchylují k hnutí jako IVČRN. Jste přesně jako oni. Vybíráte si pouze to, co se hodí vám, manipulujete a vyvoláváte nenávist. Jste úplně to samé, co Konvička.

4 6
možnosti
VS

Muzete vysvetlit, jak muze vyvraceni lzi vyvolat nenavist?

5 2
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.