Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J45a29n 80P14u26l30e61c

17. 7. 2015 18:52

Asi nějaký "Slušný Slovák".;-O

0 0
možnosti
Foto

Ten "podivný" hoch si svévolně hrál na zákon a půjde za to doufám právem sedět. Což ovšem nevypovídá naprosto nic o tom, že opravdoví zástupci zákona nemají chránit naše občany. Např. za nepokoje v azylových táborech vyhoštění a vyřazení z jednání o udělení azylu.

3 0
možnosti
Foto

Samozrejme ano .... ale mohlo by to lehce vypovidat o naladach, ktere jsou do spolecnosti momentalne vstepovany .. nejen entomology

1 0
možnosti
FF

F72i12l87i23p 98F56u56c91h19s

16. 7. 2015 10:51

Díky za info, Honzo. R^ Tohle se našim islamofobům nebude číst dvakrát příjemně, viz tato diskuze. Hlavně se nenechejte nikým odradit a pište dál. Na Vašem blogování oceňuji, že se vždy snažíte o maximální objektivitu, nikdy nikomu nenadržujete, za všech okolností se snažíte být nestranným pozorovatelem. Je to taková Vaše vizitka, právě proto Vás čtu. 

U tohoto konkrétního případu lituji pouze toho, že se zmíněných slavností nezúčastnil osobně pan Vít Hassan, abychom si z jeho fotografií mohli o účastnících akce udělat ještě více objektivnější obrázek. Škoda. 

Krásné léto a ještě jednou díky, Honzo.

4 2
možnosti
MP

Kdyby byl problém uprchlíků adekvátně řešen, tak by k tomuto pravděpodobně vůbec nedošlo. Mnoho slušných lidí zde nějaké nekompatibilní imigranty nechce, ale rozhodně na ně nelze házet vinu za to, že nějakému vypatlanému h.vadu rupne v kouli. Udělejte si výlet do nějaké no-go-zóny ve Francii, vezměte si duhové triko, dejte řeč s místními a pak povyprávějte.

9 2
možnosti
Foto

Zatim vidim jen snahu o co nejvetsi rozbiti kompatibility nasi vlastni spolecnosti ... v tom nikomu vylet do Francie nepomuze

1 0
možnosti
MT

A to se opravdu stalo, ze? A ted o te cervene karkulce...

0 4
možnosti
MK

Asi stalo, ovšem pro profesionální povalače jako Cemper, hrající se na lidskoprávní aktivisty je to přísun holí kterýma může ostatní mlátit. Ovšem když někdo z cikánů anebo muslimů něco provede, tak Cemper a jemu podobní cudně mlčí a dělají, že se to nestalo.

5 4
možnosti
PZ

Rv bez karmy, fascinují mě fanatici, kteří dokonce do nadpisu dají takovou zhovadilost, jako že ví (tj. označí za fakt) co si někdo myslel 8-o ,  pán má čtečku a záznamník myšlenek ?

Pokud ne, tak si autor jen sprostě vymejšlí nebo (v tomto případě) cituje někoho jen jednu stranu události a to ještě z druhé ruky (policie a soudy by to definovaly jako nepřípustné "svědectví z doslechu") , a mimochodem ani jste si nevšiml, že chvíli se mluví o jednom a chvíli o několika útočnících, zase z hlediska práva nevěrohodné.... 

Pravděpodobně  se to někomu hodí do krámu, aby se z toho udělala palice na oponenty, takže proč se zatěžovat s nějakou objektivitou že ? FUJ !!!

ps: aby nebylo mejlky, neříkám, že se událost nestala jak ji pán popisuje, pokud ano, je to smutné a odsouzeníhodné (včetně trestně právního postihu), jen upozorňuji na to, že se (zatím) jedná pouze o svědectví jedné strany, zatím se nejedná o fakta, jak nám to, ať už se zlým úmyslem nebo z lajdáctví podsouvá autor blogu

2 2
možnosti
Foto

J28a33n 48C45e75m94p59e55r

16. 7. 2015 10:16

Tak hodnověrnost si můžete ověřit i na FB té dívky. No a pokud o té události informují snad všechny slovesnké média... ˇUtočníků bylo víc, ten s palicí co zlomil čelist byl jeden, ostatní jen vulgárně nadávali... Co na tom je k nepochopení?

2 4
možnosti
PT

P97e90t86r 37T73o54m36e44k

16. 7. 2015 9:42

Je to odporné a ten vypatlanec si zaslouží co nejvyšší trest. Doufám ale, že pan Cemper stejně odsoudí i násilné činy konané pod hlavičkou Islámu. A že stejně jako tady zdůraznil vyholenou hlavu toho kreténa, ve druhém případě zdůrazní vliv Islámu na tyto odporné činy.

10 1
možnosti
MK

O tom psát nebude. Stejně jako mlčením přechází, že v islámských zemích je homosexualita trestána smrtí. :)

13 1
možnosti
PBR

Sorry, ale vaše psaní jsem skutečně nepochopil. Hlavně tedy to, co jste tím chtěl vlastně říct?

Jediné co bych snad dokázal odvodit a dát si v hlavě do kupy je skutečnost, že magoři a retardi jsou prostě všude, nejen na Slovensku.

To, že dvě přiblbla napadnou dívku, a je zcela jedno jakou má barvu nebo vyznání, přece neznamená, že se tak chová nebo bude chovat většina.

Dokážu pochopit co vás k vaší aktivitě vede, já tomu skutečně i rozumím, taky nemám rád rasisty, hlavně ty hloupý a schopný ublížit komukoli, ale proč vy nechcete alespoň občas pochopit obavy většiny? Nebo jste snad přesvědčený, že třeba důchodci, kteří mají veliké obavy z přistěhovalců je budou napadat a nebo jinak likvidovat?

Většina se jen bojí, ale i přesto by ráda pomohla, ale to přece neznamená, že je to povinnost každého na koho vy ukážete..

9 1
možnosti
ZB

Vidíte a Vy místo,aby jste vysvětoval,že všichni muslimové nejsou podřezáči a upaluvači děláte pravý opak.Šíříte hysterii a strach...

1 0
možnosti
BK

Děkuji Vám na blogR^.

Děsí mě stav myšlení a emocí v naší zemi. Ne uprchlíci,ale  tvrdost  v srdci a strach v hlavě- povede lidi k páchání zla.

4 5
možnosti
MK

Zcela jistě. Například v podobě úplatků, kdy se nestydí okrádat ostatní jako ten virtuóz Ráth co proměňuje víno v peníze :)

4 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.