Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

A s tím falešným zvukařem je to pěkná podlost (bez ohledu na to, co to bylo za demonstraci). Nebo humanisté uznávají heslo : účel světí prostředky ?

5 0
možnosti
LR

Mno oni mezi naivkami žádajícím v sousedství své vrahy bývá naprostá převaha v exaktních vědácha a oborech nevzdělaných osob, takže jim neozvučování doccela jde.

5 0
možnosti
PT

P44e17t80r 24T94o72m48e59k

18. 7. 2015 23:56

Tragedie je, že proti sobě stojí Cemper a Bartoš. Dvě profláknutá, prolhaná, netolerantní, odporná individua. A ty lidi, kteří jim tam dělají stafáž jsou nemyslící ubožáci.

5 2
možnosti
JK

Konečně to někdy natvrdo nazval pravdivě.R^ Přesně takhle se věci mají. Píšu o tom tady (reaguji v diskuzích) už asi půl roku. Jedni mě označují za islamofoba a xenofoba a druzí za islamofila a sluníčko. Směšná směsice demonstrantů - směšná směsice diskutérů. Dejte si sraz někde na letenské pláni, pořádně se zmažte a bude klid na skutečné řešení otázky přistěhovalců a muslimů. Řešením není ani příjímání uprchlíků, ani stavba nových plotů a ohrad.:-)

1 0
možnosti
MO

Jde o přežití civilizace. A tak je mi úplně jedno když mne budou lidé jako autor blogu nazývat xenofobem,islamofobem a kdoví čím. Na rozdíl od něj a jemu podobných mám rád euroatlantickou kulturu a její tradice a vážím si své země a odkazu našich předků. Ti hnali Turky(muslimy) od Vídně a tito sluníčkáři jim otvírají bránu k ovládnutí Evropy bez boje. Je mi z těchto lidí smutno, ve svojí slepotě nevidí, že lidé jako Cemper by byli podle práva šaria házeni z věží či jinak zabíjeni.

28 1
možnosti
LR

Přesně tak.

Cemperova stanoviska jsou poněkud masochistická.

14 1
možnosti

500? Tak 30, zbytek byli zvědavci a náhodní kolemjdoucí :-)

12 1
možnosti
Foto

Je třeba opustit myšlenku všezasahujícího a všeřešícího státu a začít přemýšlet nad jinými způsoby vlastní ochrany a obrany.  Stát nás neochrání ale naopak udělá nás ještě více bezbrannými.

13 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

OU
Uživatel požádal o vymazání
18 3
možnosti
Foto

ono se to konalo ? vždy't byl takový hic, že bys ani rasistu ven nevyhnal Rv

7 2
možnosti
VS

Na ct24 byla reportaz. Nekolik "vlastencu" pri odchodu z vaclavskeho namesti malem napadlo 2 muslimky ve vodickove ulici. Diky pritomnosti policie se jim to nepovedlo.

2 13
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.