Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

L13i92b16o64r 90S89y10n45e17k

19. 7. 2015 18:22

A teď mně těch 500 lidí vyjmenujte, když jste je tak pěkně spočítal.

0 0
možnosti
KD

A žádal někdo těch 500 lidí, aby nás bránili před něčím co zde neexistuje. Většina obyvatel je velmi tolerantní, ale co je moc, tak toho už je příliš.

Za několik staletí se v našich zemích nepodařilo zajistit kulturní soužití s romskou menšinou, která byla navíc po roce 1990 významně posílena příchodem statisíců Romů z východních zemí a s bohužel ještě více odlišnými civilizačními návyky a jednáním.

Proto nevidím důvod přijímat ekonomické imigranty z naprosto odlišných civilizačních okruhů, zvláště když jejich exodus vyvolaly bývalé koloniální velmoci společně s USA. Tyto země by měly nést i plody svého úsilí, na které se nás netázali.

Kolik z těch 500 lidí se zavázalo, že přijme do svých obydlí nějaké imigranty a bude se o ně trvale starat až do doby jejich odchodu z ČR. A starat za své ! Výhradně. To bude vzor i pro ty imigranty  pro vaše děti.

9 0
možnosti
LN

...v podstatě jste mi sebral názor z klávesnice...přesně...kdo se jich o tu ochranu prosil...???

0 0
možnosti
Foto

Bartoš i Cemper jsou pro republiku stejným nebezpečím

13 0
možnosti
VP

PS: Vážený pane Dvořáku, šéfadmine diskusí ...

Píšete, že "příspěvky, které ve slušné a kultivované diskusi nemají místo, mažete" ... ptám se, kdy konečně začnete mazat i blogy, které jsou lživé a zbytečně rozdmýchavájí už tak napjatou situaci u nás v ČR? Dokonce pod jedním článkem na Idnesu ....http://revue.idnes.cz/anna-k-pad-ze-schodu-0oa-/lidicky.aspx?c=A150717_144643_lidicky_zar ... se k trapnosti přidal i Váš zaměstnanec Marek Burza ... co dodat, že ... inu, jestli fakt chcete aby se slušně diskutovalo, začněte měřit všem stejným metrem. Chtěl jsem Vám poslat toto mailem, ale ty bohužel končí u pana El Chaara a následně asi v koši ... Kodex blogera jsem si přečetl a tak se divím že některé blogy jsou tady pořád ač pan El Chaar sliboval, že se na to podívá ... ale světe div se, nedostali jsme od něj ani odpověď ... Děkuji

5 0
možnosti
JK

Proč to píšete do diskuze? Stačí jim poslat e-mail.:-) Tady vám asi neodpoví.;-D Slušně diskutovat se nebude, pokud budou existovat neslušní lidé. Pokud by se měly mazat lživé blogy, moc by toho zde nezůstalo.:-) Navíc by i-dnes musela najmout další lidi... Víte, kolik je zde lživých článků z oboru historie nebo ekonomie?;-D

0 1
možnosti
VP

Cemper, daj dolů ty svý "růžovoučký" brejličky ... byl jsem tam a asi si musel mít trojku v krvi, když jsi tam viděl 500 lidí, jinak si to nedovedu představit ... 500 lidí tam nebylo ani dohromady na těch všech akcích ;-D

2 0
možnosti
ZD

zatím jenom musíme přijmout a ne přijmul jsem...jenom vidím...Vy co nesouhlasíte ...to nás nezajímá...ale plaťte...protože já ...který to chci ...stejně na to nevydělám..ale já to chci...já to chci....ale nechci být zodpovědný za veškeré problémy nedej Bože/nebo Aláhu???!!!  /...které se s přistěhovalci stají...vůbec ne ...natož právně...to Aláhu...že jsme na tom tak špatně ...že muslimská žena ...ne muž...žena která má být někde skrytá se angažuje za něco ...za co by ji v zemi jí zaslíbené /bráno v druhém proudu/ prostě ukanemovali....je smutné že ...třeba nějaký Pezsinski...Kohout...nechci jmenovat lidi typu Kocába a Bursíka...kteří tento stát o něco a hodně připravili a spol..lidi ...který  v životě pro tento stát nic nevyprodukoval ...nám dneska chce říkat co máme dělat...jsou to 50 léta minulého století...co se dnes děje... a je mi z toho hodně smutno...hezký den všem ...ZD....;-);-);-)

5 0
možnosti
MK

Cempere, kde byli ti tvoje sluníčka, když muslimové vraždili a pronásledovali křesťany? Že jsem za těch několik let nezaznamenal ani jednu demonstraci na jejich podporu, demonstraci za to, že jim musíme pomoci.

5 0
možnosti
VS

Na te demostraci byla jasne vyjadrena podpora uprchlikum. A  to vsem, bez rozdilu vyznani. Tedy i pronasledovanym krestanum.

2 4
možnosti
ZB

KarmaR^Je zajimave s kym se Okamura dal do hromady:antisemita Bartos nacek Vandas a rasovy vrah Pechanec:-/To radeji uprchlici nez takova verbez

3 10
možnosti
MK

A vadí Vám stejně Zdeňku, že pořadatelka Červenková se stýká se salafistickými muslimy? Je zajímavé, že máte tak jednostranné vidění.

11 1
možnosti
MR

A stale cekam na blogy slunicek kde misto "prijimam" bude "PRIJMUL JSEM", a kde nic tu nic.

Tak schvalne, kolik uz jste jich prijmul Cempere?

32 1
možnosti
SS

Ten by 2 mlade chlapce mozna bral - misto Hassana a Hrebenare ...

15 3
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.