Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavé že ty Vaše hoaxy,  to člověk nikdy nikde neviděl, to vidí teprve tehdy když to parta promigrantských extremistů vytáhne pro účely propagandy.

Tohle co tady dáváte má na názory občanu vliv ne větší než nulový.

Apropó a myslíte si také že je hoax to,  že za homosexualitu je třeba v Iránu trest smrti, v dalších mohamedánských zemích bičování, roky vězení. Myslíte že v těchhle zemích mohou homosexuálové pochodovat  v průvodech "hrdosti" dožadovat se svých "práv" jako je manželství, adopce atd.   

A myslíte si že ti imigranti co se k nám valí ze zemí kde je kulturou nesnášenlivost, násilí, kriminalita, potlačování základních lidských práv, terorismus, občanské války že tihle při vstupu na naše území svoji kulturu zahodí a přijmou tu naši ???, bohužel zkušenosti ukazují opak, oni tuhle svoji kulturu přicházejí vnucovat i nám, i v EU plánují že jednou nastolí právo Šária a Korán a že homosexuály budou tahat se smyčkou na krku  hodně vysoko nahoru.

0 0
možnosti

Fotka ze sundavání kříže je zavádějící a ilustrativní, ale obsah souhlasí. Ústupky muslimům to začíná http://www.heute.at/news/oesterreich/ooe/art23653,1186390

0 0
možnosti

No, obrázek se sundavání kříže je sice ilustrativní, ale obsah je správný - ústupky muslimům to začíná http://www.heute.at/news/oesterreich/ooe/art23653,1186390

0 0
možnosti

omlouvám se za dvojí vložení

0 0
možnosti

...je to marný  ....je to marný....je to marný....je to marný....je to marný ....je to marný....je to marný....je to marný....je to marný....je to marný....je to marný ....je to marný....je to marný....je to marný....je to marný....je to marný....je to marný....je to marný....je to marný....je to marný....je to marný

6 1
možnosti

...je to...MARNÝ...

3 0
možnosti

Chtělo by to se vrátit do ZDŠ a zopáknout si češtinu,mudrlante.

3 0
možnosti

A to vostatní jsou taky hoaxy? Youtube plný autentickéch videí s hordama vyřvávajícíma svou nenávist vůči Evropanům, podpalujícíma a ničícíma, co jim přijde pod ruku, abych nezapomněl, vždy s "Alláhu akhbar" na rtech. Všechny noviny asi taky patří Vandasovi, žejo, od losangelskýho večerníku až po ten omský. Běž si strčit hlavu do studené vody, hombre.

12 0
možnosti
Foto

Islám se nehodí do civilizovaných pokrokových zemí a pokud se v nich hodlá prosadit nelze od toho čekat nic dobrého.

8 0
možnosti

R63o36m36a33n 22M89á49c27a

21. 7. 2015 19:47

Honzo, jsi na holky nebo na kluky? Moc se mi líbíš! VVV

2 3
možnosti

Osobní invektivy. Trapné. Zcela jste tím znehodnotil své předchozí blogy. Maucta.

2 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.