Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DS

Ta  větev musela být vysoko! Měl byste se nechat vyšetřit, mám vážnou obavu o Vaše duševní zdraví

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PT

Zajímavé blogere je jedno, že o těch šílených poplašných zprávách se člověk dozvídá vždycky až od vás.

Apropó myslíte blogere,   že ten odkaz níže je také hoax ???Tam vidíme africké mladíky,  které Italové "zachránili" před smrtí a kterým Italové za své peníze postavili dočasné ubytovny. Ti "zachránění" mladíci podivně nepláčou štěstím a vděkem že už jsou v bezpečí, ti zachránění mladíci si velmi nestoudně a agresivně stěžují že to ubytování co jim Italové poskytují je velmi špatné.    A teď si představte co budou tihle mladíci dělat třeba u nás až uvidí  že sociální dávky které dostávají nejsou o moc víc než to co měli v Africe. Nemáte obavy že se tihle mladíci kteří nedokážou ovládat svou zlost se tak rozčílí že někoho podřežou a že ten podřezaný budete třeba vy. ?8-o

https://www.facebook.com/pavel.vot/videos/10207255042685307/?fref=nf

13 0
možnosti
DS

Pane Tesaříku a dal jste si Vy někdy, alespoň jedinkrát, tu práci, abyste si ten či onen snímek či zprávu ověřil, nebo je přijímáte podle toho, jak dalece sympatizujete s jeho šiřitelem :-)??? Pak byste se o hoaxech nedovídal až od pana Cempera.

3 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PB

P30a58v97e22l 60B21o15r36á15k

29. 8. 2015 23:46

Super !!! Zveřejňování je nejlepší zbraní proti nesmyslům, a každý ať si udělá obrázek sám R^

3 4
možnosti
PT

P30e59t84r 24T86o37m98e69k

29. 8. 2015 23:54

Jasně falšovat fakta by se neměla. Ale vadí vám, že se ocitáme v nebezpečí ? Že v davech migrantů jsou školení členové ISIS je jisté. Proč by tam nebyli, když cílem Islámu je likvidovat nevěřící a jinověrce a tímto způsobem se v Evropě díky takovým, jako je odporná tetka Merkelová a ostatní politici EU pohodlně rozmístí.

8 1
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.