Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Rudé Právo, 23. 7. 1950, str. 1

 Praha – Ani zatažená obloha a blížící se bouřka neodradily v sobotu  odpolednesvazáky z pražských závodů od jejich úkolu pomoci venkovu při  žních. Přesněv 15.30 hodin odjela mládež za zpěvu z Opletalovy ulice na  20 nákladních autechna venkov. Hesla, připevněná na autech — „Ruce  pryč od Koreje“ — „Zničímeamerického brouka!“ — „Ať žije tábor míru!“ —  vyjadřovala jejich pevnépřesvědčení, jež se dnes projeví v práci a pomoci  zemědělcům.

36 1
možnosti
PD

P19e21t21r 75D35u47s

6. 11. 2015 23:45

A když nastoupí Timur a jeho parta!

:-P

2 0
možnosti
JB

K poslední fotce - jsem rád, že Evropa se mění... Tak 99% lidí, co znám, rádo není. Záběry v TV, kterí nám ukazují proudy neznámých, neprověřených, nezvaných lidí,kteří rozrazili dvěře Evropy, a valí se dovnitř, i když je nikdo nezval, připomínajících záběry ze seriálu Živí mrtví, děkuji, nechci. Ostatně, o co těm lidem jde, se den za dnem dozvídáme ze zpráv, posledně dnes, kdy rodina ze Sýrie vyměnila azyl a zdraví dítěte za fata morganu v Německu, a ještě podvedla všechny, co se na jejím dopravení do ČR podíleli.

A nakonec, přečtěte si nejnovější blog pana Hatema Berrezougy, myslím, že se budete hóódně stydět. Ale třeba ne, i takoví se v každé společnosti najdou. Pak zaplať pánbůh za cizince, jako je pan Hatem, který si svojí novou vlast a svoje spoluobčany váží.

24 1
možnosti
VK

On to video vyměnil? Já se na něj díval, a je tam "přiznejme si, že se Evropa mění", nikoliv "jsem rád, že se Evropa mění". Vy v tom asi rozdíl nevidíte, ale on to rozdíl je a podstatný. Pokud budeme lhát (a sorry, Váš příspěvek hned v úvodu pravdě dává na prdel), tak můžeme krátkodobě zmobilizovat síly ale dlouhodobě ztratíme. Po dnešku každé Vaše vyjádření beru s rezervou. Nestačí stát na správné straně, musíme mít odůvodněný pocit, že si navzájem můžeme věřit. Lež, navíc lež průhledná, nikdy nic pozitivního nestvoříRv

1 0
možnosti

Ona přijde doba, kdy i ty kované sluníčkáře dostihnou fakta.

Všichni jsme měli ve škole matematiku. Každý si lehce spočítá, kolik "krků" dokáže uživit sám z jednoho platu. Pokud to nedokáže, a bere ze společného, jde o okradení jiných potřebných, kteří zde BYLI již před příchodem těchto běženců.

Takže pokud někdo tvrdí, že nevidí problém, je nejen lhář, ale i zločiněc

29 2
možnosti
VV

Jsem rad, ze se i mezi Cechy jeste vyskytuji lide. Dekuji a samozrejme karma.

3 25
možnosti
SB

Jste rád, že mezi Čechy se ještě vyskytují lidé.

Já bych byl pro změnu rád, kdyby se za nějakých padesát let vyskytovali mezi lidmi ještě Češi.

Ale při současném vývoji světa o to mám veliké obavy.

28 1
možnosti
Foto

Soukromá pomoc je správná, státní pomoc je zločinná.

1 2
možnosti
VK

Pokud Vám zachrání život v soukromé nemocnici (a za předpokladu, že se prokáže, že jediná koruna v jejím systému nemá původ ve vybraných daních), tak je to v pořádku. Pokud Vám zachrání život ve státním zařízení (ano, takové existují, a životy zachraňují), je to zločin, který musí být napraven vaším bezodkladným usmrcením.

2 0
možnosti
MP

Ano, utrpení. Podle očitého svědka, který v tom táboře byl, jsou nedostatečně oblečení, obutí, s malými dětmi, mnoho nemocných a vyčerpaných.

Sám se tak velkého přílivu uprchlíků obávám. Ale zůstaňme lidmi a nevysmívejme se utrpení druhých.

2 8
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.