Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to mohou být čeští bezdomovci v klidu, pokud stejně budete v zimě pomáhat i jim ;-)

2 0
možnosti
Foto

Milý autore, jestli Vy to nemáte tak trochu pomotané....... ;-)

Poté, co mu loni v prosinci v Kábulu zkrachoval obchod s obuví, rozhodl se Azam Dastegir, že se pokusí dostat do Francie, kde už v té době žili příbuzní jeho manželky.

Příznačná jecesta, již k naplnění svého záměru zvolil. Nepožádal o vydání francouzského víza, jak by se slušelo, ale usoudil, že jistější bude, když se obrátí na afghánské pašeráky lidí.

Z toho, co se doslechl, se to nejevilo jako sázka na špatnoukartu. Pašerák, s nímž se spojil, mu za pět tisíc amerických dolarů slíbil hladký průchod do Bulharska, jedné ze vstupních bran pro migranty, kteří se touží dostat do západní Evropy.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/afghansti-paseraci-zalozili-cestovky-a-hrnou-uprchliky-do-evropy-1cj-/zahranicni.aspx?c=A151107_104302_zahranicni_kha

3 1
možnosti

co jste to zrůdu autore přirovnávat sebe a sobě podobné za kluky z Nagána na které je národ hrdy...sebe  a sobě podobné....kteří na rozdíl nich nám dělají ostudu...dělají to co většina národa nechce a ještě k tomu z našich daní...protože neziskovky jsou státem dotovány...to že jste naiva to tady ví snad každý...ale takováto morální zrůda ketrá si přivlatňuje něco co má úplně jinou morální a národní hodnotu...jenom jste mne přesvědčil co jste opravdu za lidi...pár vych.ánků...nic víc....

7 1
možnosti

J55a79n 81P63u83l53e27c

7. 11. 2015 10:57

Velký respekt všem lidem, kteří pomáhají. R^

1 1
možnosti

Tohle může zplodit jen někdo, kdo má závažnou psychiatrickou diagnózu nebo je pod vlivem omamných látek...

9 1
možnosti

Milý autore, k Vašemu blogu jen dodám:

Na zlaté hochy z Nagana byla naprostá většina národa hrdá!

Na ty podivíny co pomáhají muslimské expanzi většina národa rozhodně hrdá není.

Ale nečekám že to pochopíte. Mějte se pěkně:-).

21 0
možnosti

Většinový názor nemusí být názor pravdivý.

Mně bylo spíš trapno, jak kdejaký bambula si osobně přisvojil úspěch 22 hráčů. Vrcholem nesoudnosti byl pokřik : Hašek na hrad.

0 1
možnosti

..a vy jste v terénu Cempere...???...nebo se tady jen zpoza klávesnice chlubíte cizím peřím....???

6 0
možnosti

.... milý mladý muži .... nechci být špatný prorok a nepřeji Vám, abyste po letech při četbě tohoto svého článku, nemusel změnit jeho nadpis: MALÉ ČESKÉ WATTERLOO [>-]Rv!

10 0
možnosti

P88e36t90r 20K69ř68í19ž

7. 11. 2015 0:06

Ta videa jsou komická ;-D Tento blog budu všude doporučovat R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2240x
Narodil jsem se v roce 1986 a v současné době bydlím na Kolínsku. Snažím se propagovat etický způsob života k ostatním lidem (bez rasismu, homofobie, sexismu...) i zvířatům a přírodě (vegatariánství a ekologii) a také demokratické principy. Jsem administrátorem kampaně Proti projevům nenávisti. Dále se mj. podílím na projektu "S barvou ven", či ekologických aktivitách. Jsem řadový člen Strany zelených.