Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím Jene, samozřejmě KARMA a přidal jsem si Tě do oblíbených, drž se, držte se - a těch nenávistných - s prostě nevšímejte, jsou mnozí, kteří jsou s Vámi. R^ Snad nevadí, že Ti tykám, cítím to tak, pěkné dny:-)

0 0
možnosti
KF

K87a64r77e75l 65F28u95k85s42a

30. 12. 2015 1:35

Zdravím,

nečetl jsem tady ten blog, na to ztrácet čas nebudu.

Jen přeji brzké uzdravení...

2 0
možnosti
JM

teda to je velká hloupost ten článek

6 0
možnosti
AK

Já jsem skeptický i k různým programům integrace a myslím si, že kdybychom uměli sociálně integrovat, už dávno bychom to předvedli na těch, které není třeba napřed učit česky.

7 0
možnosti
Foto

Myslíte že česky umějí? Někteří .

0 0
možnosti
AK

Možné by bylo dobré, kdybyste nám vysvětlil, jaké je humánní a přitom realistické řešení vzniklé situace, které neposune zadluženou Evropu blíž ke katastrofě?

5 0
možnosti
AK

Ředitel německé kontrarozvědky Hans-Georg Maassen je autorem tvrzení, že 70 až 80 procent migrantů přicházejících do Evropy jsou mladí muži z nichž část má bojovou zkušenost, někteří válčili za islámský stát a část má příkaz k boji.

Uvedený (je zřejmě panikář) dále uvedl, že ubytovny běženců v Německu obcházejí radikálové, kteří běžence přesvědčují aby se přidali k násilnému džihádu.

Rozhodně to neznamená, že by tvrdil, že co uprchlík to terorista, ale jeho sdělení je jistě varovné.

10 0
možnosti
JB

Co vypovídá o příchozích migrantech, kteří mali ve svých mobilech stovky fotek zmasakrovaných lidí, uřízlých hlav, a pod.? Doklady nemají, to si sebou nenesou, zato hlavy třeba jezídů, či kurdů, to je určitě potřebná věc. Humanisté každým coulem.

Cituji:

Dehumanizace je poměrně starý a však ne příliš používaný pojem. Znamená neúctu k člověku, k lidskosti, znelidštění, nebo vzájemné odcizování lidí.

Vám se zdá, že toto je popis Čecha? Průměrného Čecha? Nepřipomíná vám to spíše popis vyznavače jednoho náboženství? S jejich všeobecně známou neúctou k ženám, k vyznavačům jiné víry, k bezvěrcům obecně, k homosexuálům , atd. ? A kdyby jenom neúcta.

16 0
možnosti
Foto

„Co vypovídá o příchozích migrantech...?“ Vypovídá to, že jsou to zbídačelí uprchlíci, jak praví naši „Poličtí“... Anebo že by ne?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS